aktiv_trinken_03

Weten wat het lichaam nodig heeft.

Het menselijk lichaam kan geen vocht opslaan. In tegendeel: om gezond en vitaal te blijven is het van belang om dagelijks de vereiste hoeveelheid vocht tot u te nemen. Maar hoeveel water heeft u precies nodig? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, aangezien uw persoonlijke behoefte afhankelijk is van leeftijd, lichaamsgewicht, gezondheidstoestand en fysieke stress. Externe factoren, zoals de omgevingstemperatuur spelen ook een rol.

De Kärcher Drinkulator berekent niet alleen uw individuele drinkwater vereiste, maar helpt u ook bij het bereiken van dat doel - het regelmatig consumeren van de juiste hoeveelheden.

Eenvoudig weten wanneer en hoeveel: de Kärcher Drinkulator
Stress is een gemeenschappelijk element in ons dagelijks leven. In de haast en hectiek tussen deadlines, telefoongesprekken en vergaderingen vergeet u vaak om iets te drinken. Dit is waar de nieuw ontwikkelde Kärcher Drinkulator u kan helpen: niet alleen helpt het u bij het berekenen van uw individuele drinkwater vereiste, maar het kan ook de vochtinname gedurende de hele dag en kan u eraan herinneren wanneer het nodig is wat te drinken. Het werkt erg eenvoudig: u downlaod de Drinkulator en voert uw gegevens in. Het programma helpt u vervolgens gedurende de dag bij het aannemen van een gezonde drinkgewoonte.

Waarom bekijkt u nu niet alvast de online versie van de Drinkulator:

Drinkulator  


Wilt u meer informatie over gezonde drinkgewoonten?
Regelmatig drinken is belangrijk, dus het is goed om relevante informatie altijd bij de hand te hebben voor een snelle check. We hebben dit eenvoudig gemaakt met een link naar onze 'Actief drinken' brochure.

Drinkulator

Klik op de knop voor het downloaden van de Drinkulator. Sla het bestand op uw harde schijf op en start het vervolgens direct zonder verdere installatie.

Drinkulator.exe (PC)