Road Trains

ÎNDEPLINEȘTE ORICE CERINȚĂ.

Pentru noi nu există client tipic. Deoarece oamenii sunt la fel de diferiți precum circumstanțele lor și, prin urmare, precum cerințele de curățenie. De aceea, un singur lucru rămâne crucial în tot ceea ce facem: să vă oferim exact ceea ce aveți nevoie pentru cerințele individuale de curățenie.

Vă oferim echipamentele necesare - peste 3000 de produse. Discutăm cu dumneavoastră - în peste 700 de centre Kärcher. Suntem gata de acțiune - întotdeauna acolo unde aveți nevoie de noi. Cu peste 50.000 de puncte de vânzare și de service. În 70 de țări și peste 120 companii. Și vă oferim cunoștințele și expertiza de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele - oriunde luăm legătura. Deoarece asigurăm suport total.

De la presiune extrem de înaltă la gheață uscată

Indiferent dacă este vorba de agricultură, industria de construcții, sectorul medical sau gestionarea unității - fiecare industrie impune propria soluție de curățenie. Pentru aceste cerințe individuale, oferim tehnologie modernă de curățenie. Și oferim cunoștințele necesare pentru implementarea cu succes.

De la aparatul de curățat cu presiune înaltă la mătura electrică

Oferim o mână de ajutor celor care doresc să amenajeze un loc în care să se simtă ca acasă. Și cu produse eficiente, ușor de manevrat, transformăm sarcinile epuizante în activități ușoare.

Alfred Irene Kaercher

Innovative. From the outset.

ESC

Your task. Our solution.

MC 130

Every day is a day for big targets.

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE