Aparate de curățat cu înaltă presiune

Flexibilitate imbatabila - curatare cu inalta presiune de la Kärcher. Kärcher a inventat aparatele de curatat cu apa cu inalta presiune in anul 1950 si de atunci a perfectionat principiul de curatare cu inalta presiune. Mai multa performanta cu un consum mai mic. Durata de viata mai lunga cu timpi de curatare mai redusi. In calitate de lider pe piata mondiala, Kärcher ofera o gama de produse care din punct de vedere al complexitatii tehnice si versatilitatii nu lasa nimic de dorit - cu apa calda sau rece, cu motoare electrice sau motoare cu ardere interna, mobile sau stationare.

Kärcher  Aparate de curățat cu înaltă presiune fără încălzire

Aparate de curățat cu înaltă presiune fără încălzire

Curata masini, vehicule si cladiri zilnic: cu o presiune si o capacitate mare, aparatele de curatat cu presiune fara incalzire pot indeparta cu usurinta murdaria persistenta. Ideal pentru suprafete mari.

Kärcher  Aparate de curățat cu înaltă presiune cu încălzire

Aparate de curățat cu înaltă presiune cu încălzire

Cu apa calda, aparatele de curatat cu inalta presiune curata chiar mai bine cu aceeasi presiune. Aparatele de la Kärcher impresioneaza cu cel mai inalt nivel de confort de utilizare si tehnologie de ultima generatie.

Kärcher Aparate de curățat cu presiune foarte ridicată Sisteme de curatare cu presiune ultra-inalta

Sisteme de curatare cu presiune ultra-inalta

Când performanțele de curățare convenționale de înaltă presiune nu mai sunt suficiente, curățatoarele noastre de înaltă presiune intră în propriile lor. Datorită presiunii ultra ridicate (UHP), chiar și cele mai încăpățânate murdării și acoperiri pot fi îndepărtate în mod fiabil.

Kärcher  Generator de apă caldă

Generator de apă caldă

Generatoarele noastre de apă caldă oferă o modalitate simplă și economică de a transforma curățatoarele de înaltă presiune existente cu apă rece în mașini de curățare cu apă caldă, cu performanțe de curățare îmbunătățite, după cum este necesar.

Kärcher  Aparate de curățat cu presiune înaltă staționare

Aparate de curățat cu presiune înaltă staționare

Aparate de curatat cu inalta presiune fixe de la Kärcher sunt potrivite oriunde este necesara curatenia si dezinfectarea mai multor zone cu economisire de spatiu.

Noua metodă pentru curățarea fațadelor, sticlei, sistemelor solare și a pardoselilor.

Noile noastre soluții care cuprind perii, lănci telescopice, atașamente și adaptoare permit acum utilizarea flexibilă a diferitelor tipuri de curățare pentru diverse însărcinări. Fie că este vorba de presiune joasă, medie sau mare sau și pentru aspirare: curățarea fațadelor, suprafețelor de sticlă, panourilor solare și pardoselilor nu a fost niciodată mai confortabilă și minuțioasă chiar și în locurile greu accesibile.

> Curățarea fațadei


Găsiți rapid adaptorul EASY!Lock potrivit

Cum arată conexiunile perfecte. Pentru a acoperi diferitele interfețe, de la aparatul de curățat cu înaltă presiune la duză, precum și compatibilitatea perfectă între acestea, sunt disponibile în total de 8 adaptoare diferite. Acest lucru asigură ca toate aparatele și accesoriile existente pot fi utilizate în continuare împreună cu noile aparate și accesorii EASY!Lock. Sistema noastră de căutare vă oferă informații despre toate adaptoarele listate cu aplicația respectivă. De exemplu, orice aparat de curățat cu înaltă presiune cu conexiune M 22 × 1,5 poate fi convertit rapid în noul sistem EASY!Lock cu adaptor 2.

Pistolul cu declanșare EASY!Force

Stăpânești puterea! Doar un singur lucru poate sta între tine și sarcina ta de curățare: pistolul nostru cu declanșare EASY!Force. Vă oferă puterea de a utiliza cu ușurință presiunea înaltă. Conceptul de operare revoluționar al pistolului cu declanșare EASY!Force utilizează forța de recul a jetului de înaltă presiune și reduce forța de reținere a declanșatorului la zero. Absolut zero. Proiectat pentru o utilizare mai simplă, ergonomică și fără stres. Încercați pistolul nostru EASY!Force cu declanșare – nu veți dori să îl lăsați jos.