Signature Line

Originea WOW. Doar cele mai bune și inovatoare produse din categoriile Indoor (seria aparatelor de curățare pentru casă) poartă semnătura lui Alfred Kärcher și fac parte din Signature Line*. 

 

Pionerul Alfred Kärcher

Alfred Kärcher, fondatorul companiei, a fost un vizionar pasionat și un adevărat pionier al WOW. Numele său este sinonim cu inovația și cele mai înalte standarde de calitate. În onoarea lui, a fost creată o nouă linie de dispozitive de ultimă generație: Signature Line. Semnătura subliniază spiritul de inovație și calitate care fac din aparatele Signature Line cele mai bune produse Kärcher din categoria lor.

Alfred Kärcher portrait

Alege ce e mai bun

Dacă ar fi întotdeauna atât de ușor de găsit ceea ce este mai bun. Cu noi, puteți recunoaște cele mai puternice și inovatoare produse Indoor (dispozitive de curățare pentru casă) după ambalajul de înaltă calitate și, bineînțeles, după semnătura originală a lui Alfred Kärcher. Dispozitivele de ultimă generație Signature Line sunt mai echipate decât celelalte produse ale noastre și includ accesorii exclusive care sunt disponibile numai pentru aceste produse.

WV Signature Line

Garanție Extinsă

Dacă vă înregistrați dispozitivul Signature Line în aplicația Home & Garden, puteți beneficia de un an suplimentar de garanție. Aplicația vă ajută la asamblare, vă ghidează și prin pornirea inițială, oferă sfaturi pentru cele mai bune rezultate de curățare și altele.

Garanție Extinsă

Gama Signature Line


*Asortimentul este disponibil doar în magazinele Kärcher, precum și în magazinul nostru online.