Beneficii

La ce beneficii se pot aștepta angajații Kärcher? Aceasta este o întrebare pe care ne-o punem în mod constant, motiv pentru care dezvoltăm continuu servicii suplimentare, oferte pentru angajați și extra de tot felul. Nu vă așteptați la beneficii simbolice de la noi. Prin ceea ce oferim, dorim să creăm momente WOW mari și mici, care sunt la fel de unice precum Kärcherii noștri și fazele lor individuale ale vieții.

WOW Speechbubble

Oferim angajaților noștri un număr mare de beneficii, care pot varia în funcție de relația lor de muncă în cadrul Grupului Kärcher. Convinge-te singur! Dar un lucru rămâne întotdeauna același: vrem să arătăm aprecierea pentru munca pe care o fac Kärchers și să-i lăsăm să participe la succesul companiei noastre.

Betriebliche Altersvorsorge

WOW CULTURA

Credem că fiecare moment WOW, mare sau mic, este extraordinar și unic - la fel ca înșiși angajații Kärcher. Suntem campioni ai diversității și încurajăm oamenii din toate categoriile sociale să interacționeze și să ne inspirăm reciproc pentru a se dezvolta dinamic. Vedem Kärcher ca un spațiu deschis în care fiecare își poate crea propriile momente WOW și le poate împărtăși pe o scenă internațională.

Familienfreundlichkeit

ORIENTARE UMANĂ

Dacă sunteți gata să vă folosiți punctele forte, entuziasmul și să vă concentrați pe rezultate - sunteți gata să vă urmați propria cale WOW și să o combinați cu Kärcher. Încurajăm efortul individual, munca în echipă, colaborarea și un mediu de încredere pentru a ne asigura că oamenilor le place să-și facă meseria în fiecare zi. Pentru că fiecare moment WOW contează.

Globale Zusammenarbeit

OBIECT INSPIRATOR

Împreună aducem o contribuție semnificativă la curățenia lumii întregi. Suntem o companie de familie stabilă și îmbunătățirea viitorului este de cea mai mare importanță pentru noi. De aceea, promitem angajaților și candidaților noștri să își asume responsabilitatea pentru oameni, mediu și comunitățile noastre.

Entwicklungsmöglichkeiten

INOVAȚIA ESTE ÎNTOTDEAUNA

Credem în puterea noutății. Inovația este pasiunea noastră, dar nu un scop în sine. Creăm condiții pentru realizarea potențialului și viziunii produsului final. Dacă doriți să dați viață ideilor puternice, puteți inspira inventatorii să o facă. Prin urmare, mesajul nostru cheie pentru toți cei care doresc să conteste normele stabilite este: continuați - Kärcher vă va sprijini!

Auszeiten

TIME OUT

Ai poftă de călătorie? Nici o problemă! Cu până la 24 de zile de concediu anual, aveți o mulțime de oportunități de a vă bucura de timpul liber WOWtastic.

WOW-Deals

WOW OFERTE

Reducerile angajaților la întreaga noastră gamă de produse pentru acasă, precum și ofertele sezoniere suplimentare WOW, îi motivează în mod regulat pe angajații noștri să concureze pentru cele mai multe produse Kärcher din casele lor.

Sonderzahlungen

PLATI SPECIALE

Pe langa un salariu atractiv, oferim diverse plati speciale precum prime de Craciun, plata de sarbatori si prime de performanta, in functie de modelul de remunerare. Pe lângă aceasta, există o plată specială anuală suplimentară pentru toți angajații, iar cei care au fost în companie suficient de mult pot aștepta cu nerăbdare beneficii suplimentare pentru propria lor aniversare WOW.

Ernährung

CARDUL DE MASA UP DEJUN

Știați? Compania Karcher Moldova ține la bunăstarea angajaților săi și transferă lunar fiecărui angajat o anumită sumă de bani pe cardul UpDejun, cu care poți fie să iei prânzul într-o cafenea, restaurant, cantină, fie să achiziționezi produse din magazine care sunt parteneri ai companiei Grupul Up.

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE