Responsabilitatea produsului și a lanțului de aprovizionare

Resursele planetei noastre nu sunt nesfârșite. Contribuirea la conservarea acestora este una dintre sarcinile Kärcher și ale furnizorilor noștri, motiv pentru care le verificăm în mod regulat pentru respectarea standardelor actuale de calitate și siguranță, inclusiv în domeniul protecției mediului. Scopul nostru este să maximizăm utilizarea materiilor prime reciclate în soluțiile noastre inovatoare de curățare, să reducem la minimum utilizarea substanțelor potențial periculoase, să eliminăm munca copiilor și să stabilim salarii echitabile. Credem că astfel de fapte îi vor convinge chiar și pe cei mai critici dintre consumatori.

 

Устойчивое развитие – Продукция и система поставок – полный баннер

Standarde de calitate, siguranță a mediului, siguranță a muncii și protecție socială

Utilizarea eficientă a resurselor este competența noastră principală. Ne permite să consolidăm poziția dezvoltării durabile, atât a produselor noastre, cât și a întregului lanț de aprovizionare.

Cumpărătorii moderni sunt foarte critici pentru orice. Ei pun multe întrebări înainte de a cumpăra ceva - mult mai mult decât înainte. Vor să știe: unde, de cine și în ce condiții a fost produs produsul? Din ce materiale este fabricat? Poate fi reciclat la sfârșitul vieții sale utile? Cât de eficient este dispozitivul? Kärcher ia în serios acest interes, ascultă cu atenție întrebările și oferă răspunsuri clare.

De asemenea, punem întrebări furnizorilor noștri. Ca parte a auditurilor anuale, verificăm conformitatea acestora cu standardele actuale de calitate, mediu, siguranță în muncă și protecție socială. Obligăm furnizorii noștri să respecte politicile noastre de conformitate și codul nostru de conduită.

Faceți cunoștință cu munca și proiectele noastre în asigurarea calității produselor și în lanțul de aprovizionare

Устойчивое развитие продукции в Kärcher

Produsele noastre sunt cât mai ecologice posibil

Producție cu emisii reduse, alegerea conștientă a materialelor ecologice, economii semnificative de apă și energie - produsele noastre de curățare și curățare trebuie să fie fiabile în toate modurile. Kärcher este conștient de responsabilitatea sa pentru întregul ciclu - de la dezvoltarea echipamentelor și organizarea lanțului de producție și logistică până la eliminarea profesională - o responsabilitate care nu se limitează la perimetrul fabricii.

 >Continuare

Производство чистящих средств в Kärcher

Agenți de curățare siguri - de la concept la producția de serie

Produsele moderne de curățare trebuie să îndeplinească multe cerințe. Soluțiile tehnologice durabile devin din ce în ce mai importante, iar Kärcher efectuează în permanență cercetările necesare în noile laboratoare chimice și de testare din Winnenden. O privire de ansamblu asupra dezvoltării produselor de curățare ecologice.

 >În continuare

 

Интегрированная уборка

Curățare la cerere - eficientă, economică, sigură

Noul principiu de curățare la cerere ajută la evitarea costurilor inutile. Reducerea orelor de lucru cu un procent într-un birou de dimensiuni medii ar economisi 194.000 kWh de energie electrică, 4.576.000 litri de apă și 46.000 litri de produse de curățare. Adică, putem spune că curățarea la cerere combină atât eficiența, cât și siguranța.

Prezentare generală: implicarea noastră în asigurarea calității produselor și în lanțul de aprovizionare

Пылесос

Produse ecologice

Peste 950 de angajați în cercetare și dezvoltare Kärcher lucrează constant pentru a dezvolta tehnologii și produse din ce în ce mai eficiente din punct de vedere al costurilor, care să le permită clienților noștri să facă curățenie cu economii maxime de energie și resurse. Rezultatul acestei lucrări este linia de produse eco! Eficiență pentru curățarea profesională. Dar produsele noastre de uz casnic sunt, de asemenea, extrem de eficiente din punct de vedere energetic, inclusiv prin economisirea de apă și energie.

 

Гранулы пластика

Plastic - calitate și reciclare

Am înlocuit deja parțial metalul din echipamentele noastre de curățare cu polipropilenă de înaltă calitate. De exemplu, folosim poliamidă de cea mai înaltă calitate reciclabilă folosind tehnologia Technyl® 4earth® în producția de lance cu jet pentru curățătorii de înaltă presiune. Verificăm în mod regulat toate componentele din plastic pentru prezența substanțelor nocive. În plus, datorită tehnologiei pe care am dezvoltat-o, putem recicla resturile noastre de plastic în propria noastră producție.

Kärcher ISO world map

Fabrici certificate din întreaga lume

Datorită sistemului nostru de management integrat pentru calitate, protecția mediului și eficiența energetică, putem asigura că ne îmbunătățim continuu procesele și, prin urmare, și performanța.

> Descărcați certificatul ISO 9001
> Descărcați certificatul ISO 14001
> Descărcați certificatul ISO 50001

Транспортировка

Standarde ridicate pentru furnizori

Oricine dorește să devină furnizor Kärcher trebuie să îndeplinească criterii stricte. Realizăm în mod regulat propriile noastre audituri și vizităm fabricile furnizorilor - în primul rând, cei care ne furnizează materiale pentru producție. Solicităm furnizorilor noștri să respecte cu strictețe orientările noastre de conformitate și îi invităm să semneze un cod de conduită. Furnizorii sunt gestionați printr-o singură platformă de sistem. Acest lucru vă permite să reduceți costurile, să faceți procesele mai transparente și să faceți relațiile cu furnizorii mai stabile.

 

Упаковка FC 5

Ambalaje reciclabile

Ambalajul în sine contează foarte mult. Dar când vine vorba de respectarea mediului, cerințele speciale sunt impuse materialelor de ambalare. Deja, ambalajele noastre conțin în medie peste 80% hârtie reciclată, iar 95% din ambalajele noastre sunt fabricate din hârtie. Planificăm să optimizăm ambalarea tuturor produselor până în 2025 pentru a asigura sustenabilitatea. Ne străduim să îmbunătățim durabilitatea produselor noastre și în special a suprafețelor acestora - acest lucru ne va permite să eliminăm utilizarea plasticului în ambalaje.

 

Здание 50 (1)

Clădiri ecologice

De asemenea, respectăm cele mai înalte standarde de mediu atunci când construim noi facilități la amplasamentele noastre: sistemul de încălzire a așchilor din noua filială Kärcher din Winnenden arde deșeurile de paleți din lemn cu zero emisii de CO₂. Panourile solare de pe acoperișul noii clădiri de birouri generează electricitate pentru sistemul de aer condiționat. Efectul este uimitor - datorită utilizării surselor de energie regenerabile și a izolației executate cu atenție, consumul de energie în clădiri este cu 20% sub valorile limită determinate de Ordonanța de economisire a energiei.

 


Recomandări pentru protejarea mediului

Мусорный бак

Informații privind reciclarea aparatelor electrice vechi

Respectarea mediului a produselor, serviciilor și proceselor este o parte integrantă a filozofiei noastre corporative. Respectăm cu strictețe obligațiile noastre în temeiul Directivei europene privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) și furnizăm cu ușurință următoarele informații.

Aparatele electrice uzate nu sunt clasificate ca deșeuri menajere. Consumatorii sunt obligați prin lege să îi ducă la un punct de colectare corespunzător din orice zonă comercială sau municipală. Sau puteți dona aparate electrice uzate la orice centru Kärcher gratuit.

Vă rugăm să rețineți că echipamentele electrice și electronice uzate destinate utilizării comerciale (B2B) nu trebuie aruncate prin punctele de colectare municipale. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți o opțiune adecvată de reciclare.

Bateriile și acumulatorii trebuie îndepărtați de pe dispozitive și aruncate într-un mod ecologic prin sisteme de colectare adecvate. Dacă dispozitivul este echipat cu un suport de date, toate informațiile personale trebuie șterse din acesta.

Simbolul coșului cu roți tăiat înseamnă că nu trebuie să aruncați vechiul aparat electric cu deșeurile menajere.

Dispozitivele folosite pot conține substanțe nocive care sunt periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediu. Dar și aparatele uzate conțin materiale valoroase, ceea ce face recomandabilă reciclarea acestora.

 

Regulamentul REACH

Urmărim îndeaproape procesul de actualizare a obligațiilor de divulgare a informațiilor prevăzute la §33. Imediat după publicarea primei liste de candidați pe 28 octombrie 2008, am contactat furnizorii noștri pentru a obține informațiile necesare. Încercăm să răspundem prompt la adăugările la lista de candidați.

Conform informațiilor disponibile, aproape toate produsele Kärcher conțin componente care conțin plumb ca element de aliere (CAS 7439-92-1), de exemplu în alamă la o concentrație mai mare de 0,1%. Utilizarea acestei substanțe este reglementată de lege. Sub rezerva anumitor cerințe, nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea umană sau pentru mediu. Prin urmare, nu sunt prevăzute măsuri speciale de securitate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați direct compania noastră.

 

Регламент REACH

Directiva de proiectare ecologică ErP

Vă rugăm să contactați centrul de deservire Kärcher local pentru informații cu privire la cerințele de proiectare a mediului pentru aspiratoare în conformitate cu Directiva UE 666/2013 (Anexa I, Secțiunea 2b, Obligațiile producătorului de a furniza informații).

Găsiți partenerul dvs. de service Kärcher aici.


CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE