Responsabilitate pentru natură, cultură și societate

Succesul obligă. Acest lucru este cu atât mai adevărat într-o lume în care sprijinul reciproc este uneori uitat. Ca o afacere de familie, ne asumăm responsabilitatea participând la proiectul caritabil "Satele Copiilor SOS"și la conservarea clădirilor istorice și la protejarea resurselor de apă. Cu tehnologiile noastre de curățenie, experiență și donații financiare, ne străduim pentru un mediu curat și sprijinim persoanele care au nevoie de ajutor.

Устойчивое развитие Природа Культура Общество – крупный заголовок

A fi cetățean corporativ înseamnă a fi o companie responsabilă din punct de vedere social.

Ce distinge o companie care se consideră un cetățean corporativ de bună-credință? Sprijin pentru inițiative culturale? Protectia mediului? Donații în numerar sau materiale în beneficiul celor nevoiași? Credem că a fi o companie responsabilă din punct de vedere social înseamnă a-ți asuma responsabilitatea. Vrem ca cât mai mulți oameni să aibă condiții decente de viață.

Producem echipamente de curățare și curățare, iar pentru noi acest lucru înseamnă, în primul rând, promovarea măsurilor de curățare a mediului. Și aici vorbim nu numai despre utilizarea atentă a resurselor, în special materii prime, energie și apă, ci și despre modalitățile de implementare a proiectelor complexe de curățare a patrimoniului cultural al omenirii. Dar societatea viitorului, în care se dorește să trăiască, este imposibilă fără ajutorul oamenilor.

Păstrarea valorii este în centrul a tot ceea ce facem. Natura, cultura și societatea sunt valori importante pentru noi și lucrăm pentru a le păstra și a ne asuma responsabilitatea.

 

Faceți cunoștință cu activitățile și proiectele noastre în beneficiul culturii, naturii și societății

КСО Карта мира

Ajutor fără frontiere - proiectele noastre sociale

La Kärcher, suntem conștienți de responsabilitatea noastră socială și dorim să contribuim, atât mari, cât și mici. În fiecare an sprijinim organizațiile care se străduiesc să păstreze natura, cultura și societatea. Aflați mai multe despre ele pe harta noastră interactivă.

> În continuare

Очистка Южных ворот Нгомон Императорской цитадели в Хюэ во Вьетнаме

Interviu de experți privind conservarea monumentelor

Monumentele sunt o parte importantă a identității culturale a unei societăți. Simțul și delicatețea joacă un rol important în curățare și restaurare, fie că este vorba despre o statuie, un palat luxos sau un bloc de beton gri. Dar care este valoarea culturală a monumentului? Cine decide asta? Și cum se poate schimba ideea valorii unui monument? Vă invităm să vă familiarizați cu opiniile a trei experți.

> În continuare

 

Bismarck_03-2020_1113_fulllow.jpg

Sponsorizare culturală

În calitate de experți în curățenie, încercăm să păstrăm gratuit monumentele și clădirile istorice timp de 40 de ani. Până în prezent, Kärcher și-a dovedit experiența și expertiza în peste 140 de proiecte de restaurare din întreaga lume. De la statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro până la Poarta Brandenburg din Berlin - Kärcher face lumea mai curată!

> În continuare

Prezentare generală: proiectele noastre culturale, de mediu și sociale

One Earth – One ocean

One Earth – One Ocean

Din 2019, împreună cu One Earth - One Ocean (OEOO), curățăm plajele de pe coasta Mării Nordului și a Mării Baltice. Colaborarea face parte din Strategia noastră de dezvoltare durabilă din 2025, care are ca scop reducerea și reciclarea deșeurilor de plastic din oceane. De asemenea, susținem inovațiile tehnice ale OEOO, cum ar fi colectarea plasticului din râuri și estuare și trimiterea acestuia pentru reciclare.

Очистка воды

„Lumea are nevoie de apă curată”

Protecția resurselor de apă joacă un rol important în responsabilitatea noastră globală pentru mediu. În 2012, împreună cu Fondul mondial pentru natură, am lansat un proiect de inițiativă „Lumea are nevoie de apă curată”. Ca parte a acestuia, oferim sprijin financiar pentru crearea de sisteme de filtrare a mediului pentru purificarea apei folosind plante, în special în țările sărace și în curs de dezvoltare. Aflați mai multe despre crearea sistemelor de filtrare a mediului aici. În plus, începând cu 2019, implementăm activ proiecte de creare a sistemelor de alimentare cu apă potabilă în Columbia Centrală și în țările africane. Aceste măsuri contribuie la asigurarea apei potabile pentru mai mult de 6.000 de persoane.

 

Детские деревни – SOS

Kärcher și ”Satele pentru copii SOS” - parteneriat de încredere

Kärcher este o companie de familie, iar angajamentul nostru social se referă în primul rând la îngrijirea familiei. Suntem partener al SOS Satele pentru copii și contribuim la crearea unui mediu în care copiii și adolescenții care au nevoie în întreaga lume se pot simți ca acasă. Din 2011, Kärcher a oferit în mod constant sprijin anual SOS-Kinderdorf în două moduri: în primul rând, prin participarea la finanțarea unor proiecte importante și, în al doilea rând, prin donarea de echipamente pentru a facilita curățarea în unitățile de îngrijire a copiilor. În această perioadă, peste 1000 de echipamente au fost transferate către organizații din 33 de țări.

TYCD

Thank Your Cleaner Day

În semn de recunoștință: în fiecare zi, agenții de curățenie și agenții de curățenie lucrează neobosit pentru a ne asigura că casele și locurile de muncă rămân curate și sigure. Este timpul să vă mulțumesc. În 2015, Kärcher și partenerii au lansat campania mondială de mulțumire pentru ziua curată pentru a crește gradul de conștientizare a rolului important al personalului de curățenie din comunitate.

Наводнение в Германии

Solidaritate cu oamenii aflați în dificultate

Orice s-ar întâmpla - o inundație, un cutremur sau un alt dezastru - răspundem prompt, oferind asistență cu forță de muncă și echipamente, oriunde în lume. Angajații noștri folosesc tehnologia noastră eficientă de curățare pentru a îndepărta murdăria și nămolul. În multe cazuri, donăm echipamente esențiale organizațiilor umanitare, cum ar fi sistemele de tratare a apei și sistemele mobile de livrare a apei. În timpul pandemiei coronavirusului, am furnizat volume mari de echipamente de protecție necesare pentru serviciile de salvare, casele și căminele pentru bătrâni, precum și instituțiile sociale: măști de protecție respiratorie, huse pentru pantofi, pălării de protecție, mănuși de unică folosință și dezinfectanți.

 

Europa Minigärtner

«Europa Minigärtner» – elemente de grădinărit pentru copii

Ca partener al proiectului Europa Minigärtner gUG (Tinerii grădinari din Europa), susținem eforturile de a atrage atenția tinerilor asupra grădinilor. Scopul inițiativei este de a introduce adolescenții cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani în natură și profesia de grădinărit. Împreună cu asistența financiară, sprijinim acest proiect la nivel strategic și în stare de funcționare. Pe site-ul nostru din Winnenden în 2017, am fondat propriul nostru grup regional, Young Gardeners.

Заголовок «Difference Award»

«difference Award» – Premiul Kärcher pentru filmul scurt

În vara anului 2018, am lansat Difference Award, un premiu de scurt metraj acordat tinerilor cineaști. Kärcher oferă studenților celor mai renumite instituții de educație cinematografică din Germania să creeze un portret artistic personal al unui „erou invizibil” într-un mod concis. Numim eroi invizibili oameni care se străduiesc să schimbe ceva în fiecare zi - inclusiv folosind echipamente Kärcher.