Servicii

În calitate de cel mai mare producător de mașini de curățat din lume, un serviciu clienți complet este o prioritate pentru Kärcher. Asta inseamna să fim acolo pentru clienții noștri din întreaga lume în peste 50.000 de puncte de vânzare și service. Continuăm să extindem aceste servicii an de an împreună cu partenerii noștri. Persoane de contact de la Kärcher sunt disponibile să ofere asistența în ceea ce privește vânzările, achiziționarea de parți de schimb și service-ul și suport tehnic. Competent, prietenos și direct. în cazul în care este nevoie de o reparație, vă asigurăm un răspuns rapid și finalizarea competentă a reparației, precum și încredere și livrare la timp.

H&G_Service_Teaser2

Casa & Gradina

Aici poti gasi totul despre serviciile noastre Casa & Gradina precum si detalii despre demonstratii produse si consultanta de specialitate.

Professional_Service_Teaser

Profesional

Aici clientii comerciali pot afla totul despre serviciul clienti, leasing, Kärcher Inchiriere, cursuri si multe altele.

Kontakt_Teaser

Asistenta

Aici iti poti localiza distribuitorul Kärcher local, raspunsuri la intrebarile frecvente, informatii despre conditiile generale cu privire la securitatea datelor, descarcari, detalii cu privire la filialele noastre si multe altele.