Responsabilitatea pentru angajați

Care este temelia succesului companiei? În opinia noastră: angajații săi. Prin urmare, Kärcher reprezintă o politică și deschidere corporativă centrată pe om. Ne străduim să creăm condiții optime de muncă - indiferent dacă este vorba de programul de lucru flexibil, diverse oportunități de formare suplimentară, asistență în îngrijirea copiilor, reabilitare socială după boală sau organizarea de evenimente sportive.

Устойчивое развитие Сотрудники – крупный заголовок

„Succesul întregii noastre companii începe cu fiecare angajat.”

Valorile familiei sunt foarte importante pentru noi. Prin urmare, ne asumăm responsabilitatea pentru sănătatea angajaților noștri și facem tot posibilul pentru dezvoltarea profesională a acestora.

Alfred Karcher și-a exprimat atitudinea specială față de angajații săi cu următoarele cuvinte: „Succesul întregii noastre companii începe cu fiecare angajat”. Poziția sa este în continuare principiul director și teza de bază a politicii corporative, în care rolul principal îl joacă compatibilitatea sferelor profesionale și familiale, sănătatea angajaților, precum și creșterea profesională și dezvoltarea profesională a acestora.

Construim relații cu angajații pe principiile respectului și sprijinului. Datorită acestui angajament, Kärcher a reușit să se impună ca lider comercial și tehnologic pe piața globală a echipamentelor de recoltare.

 

Faceți cunoștință cu activitățile și proiectele noastre pentru angajați

Supply_Chain_Academy_CSR_use_02

Reciclează hârtia, nu ideile

Poziția de Sustainability Manager a fost creată pentru a se asigura că filialele Kärcher din întreaga lume sunt angajate în egală măsură cu sustenabilitatea. Trei manageri vorbesc despre importanța muncii lor și despre problemele regionale unice pe care le rezolvă.

>În continuare

КСО Деловой завтрак 2020+

Fiecare opinie este luată în considerare - angajații concretizează obiectivele dezvoltării durabile

Dacă subiectul îi privește pe toți, toată lumea ar trebui să poată contribui. Angajații din Brazilia, China și Germania de la Kärcher au participat la Sustainability Business Breakfast 2020+ pentru a defini strategia 2025.

>În continuare

Тизер «Опрос сотрудников 2019»

Sondajul angajaților din 2019

Aproape 11.000 de angajați din întreaga lume au participat la un sondaj realizat de Kärcher în mai 2019. Acesta este aproape 87% din personalul companiei, ceea ce mărturisește, fără îndoială, nivelul ridicat de identificare a angajaților noștri cu compania și interesul lor mare pentru dezvoltarea ulterioară a Kärcher. Și ne bucurăm că acest sondaj confirmă corectitudinea căii noastre alese.

Prezentare generală: proiectele noastre în beneficiul angajaților

Международная конференция сотрудников

Îmbunătățirea calității cooperării internaționale

Sondajul efectuat de angajați ne oferă o idee despre ceea ce facem deja bine și despre ce mai avem de lucrat: în întreaga lume, angajaților noștri le place să lucreze la Kärcher și își identifică munca cu munca companiei. În ceea ce privește îmbunătățirea, putem lua în serios, de exemplu, îmbunătățirea calității cooperării dintre departamente și la nivel internațional. Printre activitățile implementate, ar trebui numită prima Conferință internațională a angajaților, care a avut loc cu mare succes la începutul anului 2018. Participanții au dezvoltat modalități de îmbunătățire a cooperării internaționale la Kärcher.

 

Лаборатория инноваций

Atmosfera „Silicon Valley” - laborator de inovații

În laboratorul de inovare Kärcher, specialiști din diferite discipline lucrează împreună la diverse soluții inovatoare. Și vorbim nu numai despre produse și servicii noi, ci și despre modelul de afaceri în sine. Scopul nostru este de a iniția un startup cu succes. Nu este vorba doar de deschiderea de noi direcții în afaceri, ci și de dezvoltarea gândirii de afaceri ca parte a culturii corporative a Kärcher. Angajații din orice departament pot solicita participarea la rezolvarea problemelor inovatoare.

Организация спортивных мероприятий

Sistem universal de securitate și sănătate în muncă

Sănătatea angajaților noștri a fost identificată în strategia noastră de sustenabilitate 2020 ca o valoare integrală în cultura noastră corporativă. Am dezvoltat o gamă largă de măsuri care vizează îmbunătățirea sănătății angajaților noștri, o implementăm cu succes și evaluăm în mod regulat munca depusă. De exemplu, analizăm în mod regulat locurile de muncă în ceea ce privește ergonomia lor și luăm măsuri pentru a le optimiza. De asemenea, organizăm evenimente speciale în toate locațiile Kärcher pentru a proteja sănătatea angajaților noștri, de la pauzele colective de prânz până la vaccinurile împotriva gripei.

Сотрудник 1

Un program pentru creștere de succes

Angajații noștri din 100 de companii din 60 de țări, în funcție de natura activităților lor, ar trebui să aibă aceleași oportunități de dezvoltare, ar trebui să fie evaluați în conformitate cu un singur sistem și să aibă acces la programe de formare adecvate. Prin urmare, am creat pe o platformă internațională un sistem mondial unificat pentru a susține creșterea profesională a angajaților noștri.

Профессиональная и семейная сферы

Combinând munca cu interesele familiei

Politica companiei noastre ia în considerare nevoile afacerii și interesele familiei. Din decembrie 2013, am fost una dintre companiile cu certificatul de audit berufundfamilie. Certificatul este acordat companiilor care au obținut un succes deosebit în implementarea activităților orientate spre familie în domeniul organizării muncii. Pe lângă angajarea cu jumătate de normă și programul flexibil de lucru, oferim asistență pentru îngrijirea copiilor în Germania și organizăm evenimente de sărbători pentru copiii angajaților.

 

Сотрудники производственных подразделений

Capacitatea de a combina munca cu studiul

Angajații care doresc să își îmbunătățească calificările pentru a deveni tehnician, masterat sau inginer absolvent pot aștepta cu nerăbdare bursa de licență sau masteratul Kärcher. Acest program de dezvoltare a personalului a fost distins cu cea de-a doua diplomă a premiilor de excelență în resurse umane de către revista Human Resources Manager în 2014.