KÄRCHER BATTERY POWER+

O singură platformă – toate posibilitățile

În platforma noastră Kärcher Battery Power+, toate aparatele Kärcher de 36 volți pot folosi una și aceeași baterie. Astfel, sunteți întotdeauna pregătit pentru lucrări de curățare și întreținere – în interior și în aer liber. Beneficiați de durate de funcționare fiabile și de mai multă productivitate. Libertate fără fir în toate aplicațiile – de la curățarea interioară a avionului până la întreținerea spațiilor verzi.

Kärcher Battery Universe: putere galactică. Posibilitati nelimitate.

Lumea profesioniștilor. Acesta este secolul 21. Este vorba despre noua stea de pe cerul bateriei: bun venit în universul bateriei Kärcher. Aici nu mai există limite pentru compactitate, performanță și siguranță.

36 V Kärcher Battery Power+

Platforma de baterii Kärcher Battery Power+ de 36 V oferă putere suficientă pentru dispozitive puternice pentru curățarea suprafețelor mari și pentru întreținerea profesională a zonelor verzi. Mașinile din această platformă sunt compatibile cu toate bateriile Kärcher Battery Power+ de 36 V de înaltă performanță de 6,0 și 7,5 Ah, precum și cu bateriile Kärcher Battery Power de 36 V (2,5 Ah sau 5,0 Ah). Cu o baterie puteți comuta între operarea mașinilor Kärcher alimentate cu baterii, cum ar fi mașina de tuns gazon, mașina de curățat cu înaltă presiune sau mașina de tuns gard viu, aspiratorul umed și uscat și aspiratorul uscat. Pentru cele mai înalte cerințe de flexibilitate, mobilitate și putere.

La dispozitivele cu platformă de 36 V

În sfârșit în timp real: Tehnologia noastră în timp real

Tehnologia unică în timp real de la Kärcher permite utilizatorilor să-și programeze timpul în mod eficient. Spre deosebire de indicatoarele LED standard, afișajul ușor de citit oferă informații detaliate despre stările de funcționare și de încărcare.

Restlaufzeit in Minuten

Timp de rulare rămas în minute

Mereu la curent: cu afișajul nostru inteligent, puteți urmări îndeaproape durata de funcționare a bateriei în orice moment. Pentru că, datorită indicației precise a duratei de funcționare rămase, știți întotdeauna când trebuie înlocuită sau încărcată bateria. Timpul de rulare variază în funcție de mașină.

Akkukapazität in Prozent

Capacitatea bateriei în procente

Totul este  sub control în orice moment: toată lumea este pregătită – dar este bateria? Afișajul poate afișa chiar și procentul de capacitate a bateriei atunci când bateria este depozitată. Aceasta înseamnă că capacitatea este întotdeauna vizibilă și că nu te confrunți niciodată în mod neașteptat cu o baterie goală.

Akku laden

Timpul de încărcare rămas în minute

Totul a fost planificat la început: chiar și cea mai puternică baterie are nevoie de o pauză din când în când – așa că este bine să poți include acest lucru în planurile tale. În timp ce bateria se încarcă, este ușor să vezi cât timp de încărcare mai rămâne. Acest lucru vă permite să estimați exact când bateria este gata de utilizare din nou.


Putere maximă fără priză: Kärcher Battery Power+

Mașinile noastre alimentate cu baterii oferă libertate maximă de mișcare și portabilitate completă, fără a compromite performanța. Celulele noastre litiu-ion de înaltă performanță și electronicele perfect adaptate fac bateriile platformei Kärcher Battery Power+ deosebit de puternice. Datorită tehnologiei inovatoare în timp real de la Kärcher, vă puteți planifica operațiunile cu precizie, deoarece afișajul integrat vă arată starea bateriei, starea de încărcare și timpul de încărcare rămas până la cel mai apropiat minut.

Repere

1. Rezistent la stropire
Bateria este pregătită pentru aproape orice, datorită protecției IPX5 împotriva jeturilor de apă.

2. Ecran LCD cu tehnologie în timp real
Ecranul LCD integrat arată fie starea de încărcare, durata de funcționare rămasă, fie timpul de încărcare rămas.

3. Celule puternice cu litiu-ion
Garantați performanță constantă cu auto-descărcare scăzută și fără efect de memorie.

4. Monitorizare inteligentă a celulelor
Promovează longevitatea bateriei și protejează împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii și descărcarii profunde.

5. Robustețe extremă
Deoarece profesioniștii își muncesc din greu echipamentele, carcasa bateriilor Kärcher este ultrarezistentă la șocuri.

6. Management inteligent al bateriei
Performanța maximă este garantată chiar și în aplicațiile cu consum mare de energie.


Când tehnologia gândește de la sine – comunicarea mașinii
Bateriile platformei Kärcher Battery Power+ comunică cu mașina pe care o alimentează. Aceasta înseamnă că informațiile pot fi citite din baterie și afișate pe orice interfață a mașinii, chiar și atunci când bateria este montată într-o poziție dificil de vizualizat.

O bucurie de utilizat și, de asemenea, confortabilă - manevrarea
Este doar un detaliu, dar detaliile contează. Componentele moi și flexibile sunt integrate pentru o manevrare ușoară și o aderență bună. Nu o caracteristică tehnologică importantă pentru o baterie, ci un avantaj clar pentru utilizatorii profesioniști.

Reducerea emisiilor – urma de carbon
O baterie compatibilă = mai puține baterii per total. Datorită aplicării flexibile a bateriilor reîncărcabile în diferite mașini Kärcher de 36 volți, puteți economisi resurse și, prin urmare, CO2. În plus, mașinile alimentate cu baterii produc mai puțină poluare fonică, precum și o calitate mai bună a aerului și emisii mai reduse.

icon_arrow


Produse ale platformelor de baterii Kärcher Battery Power+

Kärcher Outdoor Power Equipment

Outdoor Power Equipment

Cu Kärcher Outdoor Power Equipment, veți fi pregătit pentru orice provocare în spațiile verzi și/sau pe poteci. Noile noastre suflante de frunze, mașini de tuns gard viu, drujbe cu lanț, mașini de tuns, mașini de tuns iarba și mașini de tuns gazon alimentate cu baterii vă oferă libertate și vă fac munca mai sigură și mai sănătoasă. Fără gaze de eșapament, puțin zgomot, abia vibrații. Și cu o singură baterie care se potrivește tuturor și este suficient de puternică pentru sarcini solicitante. Toate acestea la costuri de operare și întreținere extrem de mici. Exact ceea ce au nevoie profesioniștii cu cele mai mari cerințe.

Battery-operated dry vacuum cleaner T 9/1 Bp

Aspirator uscat cu acumulator T 9/1 Bp

Aspiratorul uscat extrem de puternic alimentat de baterii T 9/1 Bp cu modul eco!eficienta impresioneaza prin rezultate de curatare la standardul aspiratoarelor uscate alimentate de la retea. Aspiratorul silențios, robust, fără fir, cu motor de lungă durată, fără perii.

Battery-powered handheld vacuum cleaner HV 1/1 Bp

Aspirator portabil alimentat cu baterie HV 1/1 Bp

Ușoară, puternică și versatilă: HV 1/1 Bp nostru are cea mai bună performanță de curățare din clasa sa în ambele variante (FS și CS). Manevrare ușoară, modul eco!eficiență și accesorii pentru anumite grupuri țintă pentru economii de timp de până la 25%.

Battery-powered backpack vacuum BV 5/1 Bp

Aspirator cu acumulator BV 5/1 Bp (cu rucsac)

Aspiratorul nostru în rucsac alimentat cu baterie B 5/1 Bp permite lucrul fără fir cu mobilitate maximă. Și cu modul eco!efficiency pentru aplicații și mai lungi. Cadrul său de transport ergonomic oferă un nivel ridicat de confort la transport în orice situație.

Battery-powered wet and dry vacuum cleaner NT 22/1 Ap Bp

Battery-powered wet and dry vacuum cleaner NT 22/1 Ap Bp

Compact, light and versatile: thanks to its powerful Kärcher Battery Power+ battery, our battery-powered wet and dry vacuum cleaner NT 22/1 Ap Bp also impresses in places without an external power supply for demanding wet and dry applications.

Battery-powered high-pressure cleaner HD 4/11 C Bp

Aparat de curățat cu presiune înaltă HD 4/11 C Bp Pack

Puteți lucra independent de sursa de alimentare cu mașina alimentată cu baterii. Datorită furtunului de aspirație, funcționarea complet autonomă este posibilă și atunci când se folosesc surse alternative de apă, cum ar fi rezervoarele. Mașina de apă rece este utilizată, de exemplu, de furnizorii de servicii de construcții, în raionul municipal și în sectorul construcțiilor.

Kärcher Battery platform accessories

Cel mai bun pentru tine și mașinile tale: accesorii originale Kärcher

Mașinile inovatoare Kärcher alimentate cu baterii deschid domenii versatile de aplicare și oferă confort maxim de operare. Accesoriile originale Kärcher oferă o versatilitate și mai mare în aplicații și o siguranță sporită și, de asemenea, vă fac munca mai ușoară. Gama de accesorii Kärcher include baterii din diferite clase de performanță, curele de transport, furtunuri, atașamente și extensii, precum și echipamente de protecție personală și echipamente de siguranță cu pantaloni de protecție împotriva tăieturii, pantofi de siguranță, mănuși și ochelari de protecție. Tot ce aveți nevoie pentru o muncă de succes și în siguranță.