ASPIRATOARE

Nu contează dacă aveți un spațiu de locuit sau de depozitare mare sau mic, dacă sunteți singur sau o familie sau doriți un aspirator care vine cu sau fără pungă de filtrare - la Kärcher puteți găsi aspiratorul care satisface nevoile dvs. perfect și va asigura o atmosferă de wellness.

Vacuum Cleaners
Tip aspirator
  • Compara produse
  • |
0 Produse

Aspiratoare cu acumulator

VC 7 Cordless yourMax

VC 6 Cordless ourFamily

VC 4 Cordless myHome

Tehnologie inovatoare cu senzori de praf

VC 7 Cordless yourMax face aspirarea mai eficientă și fără efort. Senzorul inovator de praf asigură detectarea automată a prafului și controlul puterii. Reglarea inteligentă a puterii asigură utilizarea eficientă a duratei de funcționare a bateriei de până la 60 de minute. Aspirarea este mai ușor de realizat ca niciodată!

Kärcher battery-powered vacuum cleaners

Libertate fără fir cu bateria litiu-ion

Aspiratoarele fără fir se evidențiază din mulțime prin libertate maximă de mișcare, putere mare de aspirare și greutate redusă. Bateriile puternice elimină munca grea din curățare chiar în fiecare colț. În plus, gama variată de accesorii face aspiratoarele fără fir și mai versatile.

Kärcher cordless vacuum cleaners

Ușor de folosit

Puterea poate fi ajustată rapid și ușor pentru a se potrivi aplicației specifice. Butonul de blocare la îndemână înseamnă că nu trebuie să țineți apăsat butonul de pornire, în timp ce modul Boost este doar sarcina pentru curățarea concentrată a petelor.

Easy-to-use cordless vacuum cleaners from Kärcher

Duză activă pentru podea

Rolele motorizate și manevrabilitatea extremă permit colectarea optimă a murdăriei și aspirarea fără efort sub mobilier.

Duza de podea a VC 6 Cordless are iluminare LED pentru a ilumina murdăria și pentru a asigura o preluare fiabilă a murdăriei.

Kärcher cordless vacuum cleaners with active floor nozzle
Kärcher battery-powered vacuum cleaner VC 7 Cordless

VC 7 Cordless yourMax

Transformă aspirarea într-o plăcere: VC 7 Cordless yourMax impresionează prin tehnologie de ultimă oră și echipamente cuprinzătoare, precum și prin faptul că este comod în utilizare. Senzorul inovator de praf detectează murdăria, ajustează puterea de aspirație și în consecință asigură o utilizare eficientă cu durata de funcționare de până la 60 de minute. Motorul puternic BLDC de 350 de wați și tensiunea bateriei de 25,2 V elimină munca grea. Funcția Boost garantează putere maximă de aspirare la apăsarea unui buton. Alte beneficii includ golirea ușoară a recipientului de praf cu un singur clic, designul ergonomic pentru curățarea zonele greu accesibile și luminile LED de pe duza pentru podea, care fac praful mai vizibil. Curățarea filtrului nu ar putea fi mai simplă. Datorită diferitelor duze, curățarea este ușoară în orice locație: duza pentru crăpături elimină murdăria din colțuri, duza 2 în 1 este instrumentul perfect pentru curățarea mobilierului și a tapițeriei, iar peria moale este potrivită chiar și pentru curățarea prafețelor delicate. Alte caracteristici utile includ indicatorul de stare a bateriei și suportul de perete cu funcție de încărcare.

Kärcher VC 6 Cordless vacuum cleaner

VC 6 Cordless ourFamily

Curățarea poate fi atât de simplă: cu aspiratorul VC 6 Cordless ourFamily, aspirarea devine o adevărată bucurie. Multe caracteristici inteligente includ golirea containerului de praf cu un singur clic, o funcție de amplificare, un design ergonomic pentru curățarea în zonele greu accesibile și lumini LED pe duza activă pentru podea care fac praful mai vizibil și garantează o preluare fiabilă a murdăriei.

Alte beneficii includ durata impresionantă de funcționare a bateriei de 50 de minute, volumul de funcționare silențios, instrumentul separat de curățare a filtrului și un afișaj ușor de citit care arată starea bateriei și mesajele relevante în orice moment.

VC 4 Cordless myHome

Libertatea maximă de mișcare se întâlnește cu confortul maxim: aspiratorul VC 4 Cordless myHome, cu o durată de funcționare de până la 30 de minute, scutește utilizatorul de a fi nevoit să tragă în jurul unei unități mari. Numeroasele sale caracteristici inteligente fac ca aspirarea să fie o bucurie: golirea containerului de praf cu un singur clic, o funcție de amplificare, funcționare silențioasă, un design ergonomic și o duză activă pentru podea pentru a garanta o preluare fiabilă a murdăriei pe podele dure și covoare.

Kärcher VC 4 Cordless vacuum cleaner

Aspirator cu sac

VC 2

Aspiratorul compact VC 2 de la Kärcher este perfect pentru utilizare în apartamente sau case mai mici. Poate fi depozitat în spații mici și oferă rezultate de curățare extrem de fiabile. În plus, VC 2 impresionează prin numeroasele caracteristici convenabile, cum ar fi rebobinarea automată a cablului, care permite ca cablul să fie ordonat rapid după utilizare, mânerul de transport rabatabil, care îl face ușor de transportat în sus și în jos pe scări, la infinit. control variabil al puterii pe dispozitiv și compartimentul de depozitare pentru accesorii. Modelul Premium include și o duză pentru parchet în sfera livrării pentru curățarea delicată a parchetului și a pardoselilor dure.

Kärcher vacuum cleaner with bag

Tehnologia sacului

Aspiratoarele Kärcher cu sac sunt foarte igienice, deoarece murdăria și praful aspirate sunt prinse în mod fiabil în sac. Când sacul este plin, acesta poate fi scos rapid din dispozitiv și aruncat fără a intra în contact cu murdăria sau chiar să genereze praf. Această caracteristică este deosebit de apreciată de cei care suferă de alergii, printre alții.


Aspiratoare fara sac

Kärcher bagless vacuum cleaner

VC 3

Noul aspirator multiciclon VC 3 de la Kärcher este perfect pentru apartamente și case mai mici datorită dimensiunilor sale compacte. Nu numai că curățează podelele dure și covoarele, dar datorită duzei pentru crăpături și periei moale de praf, produce rezultate excelente chiar și în goluri înguste și pe suprafețe delicate.
Alte beneficii includ filtrul său de igienă HEPA, care filtrează în mod fiabil cea mai fină murdărie, cum ar fi polenul sau alte particule care declanșează alergii, și poziția practică de parcare. Modelul Premium include și o duză pentru parchet în sfera livrării pentru curățarea delicată a parchetului și a pardoselilor dure.

Kärcher vacuum cleaner filter system

Tehnologie multiciclon

Aspiratoarele Kärcher cu tehnologie multiciclon nu colecteaza murdaria in saci filtranti, ci intr-un recipient transparent pentru deseuri. Acest lucru nu numai că economisește inconvenientul de a cumpăra și monta filtre de schimb scumpe, dar arată și dintr-o privire când recipientul trebuie golit.


Kärcher VC 5 compact vacuum cleaner

VC 5

Aspiratorul compact VC 5 de la Kärcher este mic, dar puternic, combinând dimensiuni extrem de compacte cu o mare putere. Acest aspirator de mână poate fi depozitat cu ușurință chiar și în cele mai mici gospodării, dar oferă aceeași curățenie ca un aspirator convențional cu tracțiune.
Aspiratorul portabil VC 5 impresionează nu numai prin designul său ultra compact, performanța excelentă de curățare și sistemul inteligent de filtrare, ci și prin numeroasele sale proprietăți și funcții care elimină munca grea din aspirare. Descoperă diferența.

Sistem de filtrare fără sac cu curățare integrată a filtrului

Sistemul de filtrare fără sac al aspiratorului compact nu numai că scutește nevoia de a cumpăra filtre de schimb scumpe, dar face și golirea filtrului rapidă și ușoară: pur și simplu scoateți cutia de filtru din aspiratorul de mână, deschideți capacul și goliți murdăria. O suprafață de până la 150 m² poate fi aspirată înainte ca filtrul să necesite golirea.

Kärcher s-a gândit în mod special la curățarea filtrului pe VC 5: acțiunea de deșurubare a filtrului îl curăță, de asemenea, în mod automat, iar apoi praful liber poate fi pur și simplu golit.

Al doilea filtru din cutia de filtru, filtrul cu durată lungă de viață, trebuie doar golit de praf fin la fiecare două luni și poate fi spălat sub jet de apă dacă este necesar.

Filtrul de igienă HEPA (EN 1822:1995) asigură o a treia etapă de filtrare. Captează în mod fiabil cel mai fin praf, cum ar fi polenul și particulele care declanșează alergii.

Aspirator manual compact

Kärcher handheld vacuum cleaner

Ajutor puternic pentru sarcinile de zi cu zi

Murdăria nu are nicio șansă împotriva aspiratorului nostru portabil alimentat cu baterii: CVH 2 este ușor, compact, ușor de manevrat și deosebit de potrivit ca ajutor de încredere pentru curățarea zilnică în bucătărie, sufragerie, dormitor și mașină.
Muesli sub masă? Așternut pentru pisici în baie? Murdărie încăpățânată pe covoare?
Rezolvatorul tău puternic de probleme va face ca toate acestea să treacă din trecut. Aspiratorul portabil reîncărcabil reunește designul compact și performanța puternică, ceea ce permite aspirarea firimiturii mai mari – oriunde, în orice moment și cu mobilitate maximă.


Aspirator cu filtru de apa

Kärcher vacuum cleaner with water filter

DS 6

Aspiratorul DS 6 cu filtru de apă nu numai că garantează podele curate, dar asigură și un aer de evacuare mai proaspăt, care este până la 99,5% fără praf. Acest lucru îmbunătățește considerabil aerul și, odată cu asta, climatul interior. Bun pentru toată lumea - nu doar pentru cei care suferă de alergii.

Cum funcționează aspiratorul cu filtru de apă

Spre deosebire de aspiratoarele standard cu sac filtru, filtrul de apă DS 6 utilizează tehnologia filtrării prin apă. Ca rezultat praful aspirat rămâne în filtru de apă, iar aspiratorul evacuează doar aer curat ce nu conține alergeni. Deoarece nu mai există pungi filtrante în care alergenii să se poată înmulți, chiar și excrețiile de acarieni sunt spălate cu apă după utilizare. Un alt beneficiu pentru cei care suferă de alergii este că nu se mai generează praf atunci când se golește aspiratorul.

  1. Filtrare principală eficientă în filtrul transparent de apă. Toată murdăria grosieră este prinsă în siguranță aici. Nu mai poate fi generat praf și puterea de aspirație este păstrată.
  2. Filtrul intermediar este lavabil și, prin urmare, de lungă durată. Filtrează particulele mici din aer din aerul umed condensat.
  3. Filtrul special HEPA 12 captează 99,5% din polen, spori fungici, bacterii și excrețiile acarienilor.
Operating principle of vacuum cleaners with water filter

Praf și păr de animale? Avem exact ceea ce ai nevoie pentru a le înlătura!

Motorised floor nozzle

Acoperit de praf

De unde tot acest praf? Nu există nici o persoană care nu și-a adresat această întrebare în timp ce se uită în jur la casa lor. Casa este proaspăt curățată – și totuși, în cel mai scurt timp, un strat subțire de praf se depune pe mobilier, plante de casă, cărți și podea. Faptul este că praful este agitat în mod constant în spațiile de locuit și este răspândit pe o suprafață mare. Acest lucru nu poate fi preîntâmpinat, dar cel puțin poate fi corectat rapid. Cu noile modele de aspiratoare fără fir, puteți înlătura fără efort praful din casă, cu o manevrabilitate maximă.

Din ce este compus praful de fapt?

De la celulele moarte ale pielii și fibrele covorului până la polen și părul animalelor de companie, praful este un întreg amestec de particule de dimensiuni diferite, care se amestecă și se combină între ele. În funcție de dimensiunea și greutatea particulelor, praful fie va fi transportat în fiecare colț de aerul care circulă, fie se va învârti în mod constant fără a se depune nicăieri.
Purtăm cea mai mare parte a murdăriei în casele noastre pe pantofi. Din acest motiv se merită să aveți lângă ușa de intrare, covorașe textile sau secțiuni de cauciuc care captează cea mai mare parte a murdăriei.

Emptying the waste container
Removing dog hair

Animalele de companie au nevoie de mai multă grijă

Dacă în casă există o pisică, un câine, un iepure sau un cobai, atunci curățarea o dată pe săptămână nu este suficientă: urme de labe apar în mod constant pe podele, mâncarea este împrăștiată pe podea, iar firele de păr sunt împrăștiate în toată casa. Prin urmare, ajutorul echipamentului de curățare trebuie apelat în mod regulat. Aspiratorul nostru fără fir este întotdeauna la îndemână și va face față oricărei sarcini – chiar și în locuri greu accesibile. Cu el, poți aduce rapid și ușor curățenia oriunde este nevoie.

Înlăturăm părul animalelor din casă!


Dacă aveți un animal de companie, atunci sunteți familiarizat cu această problemă: blana unui prieten cu patru picioare se răspândește rapid în toată casa, chiar dacă este curățată temeinic în mod regulat. Părul este dificil de înlăturat de pe covoare și alte suprafețe textile și nu este posibil să o îndepărtezi complet cu o mătură obișnuită. Ce e de făcut? Noul aspirator fără fir Kärcher vine în ajutor, echipat cu o duză activă pentru podea care îndepărtează eficient părul de animale de companie chiar și de pe pardoseala textilă.


Așternut igienic din litieră e împrăștiat? Nici o problemă!


Pisicile își îngroapă fecalele și, uneori, acest lucru face ca așternutul pentru pisici să se reverse în jurul litierei. Această problemă este ușor rezolvat de aspiratoarele noastre, care colectează cu atenție particulele fine de umplutură de pe podea. Și cel mai bine este să faceți acest lucru cât mai repede posibil: dacă călcați neglijent granulele, pot rămâne zgârieturi pe podea.

 

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE