Inchirierea utilajelor Kärcher

Serviciul de închiriere a utilajelor oferit de compania Karcher, vă oferă posibilitatea de a utiliza mereu dispozitivul optim pentru sarcina dvs de curățare. Și numai atâta timp cât este cu adevărat necesar. Închirierea direct de la producător este cea mai bună alegere pentru profesioniști.

La fel de flexibil ca tine: închirierea echipamentelor direct de la producător

Echipamentul nostru de închiriere Kärcher este acolo atunci când aveți nevoie de el. Cât timp doriți. Oferă soluția optimă pentru lucrări pe termen scurt, cum ar fi service-ul de iarnă și întreținerea grădinii sau pentru sarcini unice de curățare, cum ar fi curățarea străzilor după sărbători și festivaluri. Echipamentul nostru de închiriere este perfect și ca înlocuire pe termen scurt sau extindere sezonieră a flotei.

O flotă bazată pe cerere oferă multe avantaje: mașina potrivită este întotdeauna disponibilă și foarte economic de utilizat. Fără reparații, fără costuri de investiții, fără cerințe de depozitare sau întreținere. Sustenabilitate autentică într-o afacere eficientă de curățenie.

Alegere maximă – flexibilitate maximă

Portofoliul nostru are o selecție de mașini profesionale de toate dimensiunile și clasele de performanță. Oferim echipamentul de închiriere potrivit, împreună cu accesorii compatibile, pentru toate cerințele. Echipamentul nostru de închiriere poate fi echipat pentru a satisface cerințele dumneavoastră și configurat special pentru sarcina în cauză. Flota noastră modernă include utilaje în stare perfectă și echipate cu tehnologia Kärcher de încredere.

Transparente, economice și fără compromisuri

Nimic nu este imposibil. De la închirierea unică pe termen scurt până la plata atractivă pentru închiriere fixă - aproape orice este posibil. Închiriez doar atât timp cât este necesar. Perioadele flexibile de închiriere permit eficiență maximă, control complet al costurilor și management durabil. Fără perioade lungi de oprire, fără capital legat, fără pierderi treptate de valoare, fără costuri inutile de investiții. Doar o mai mare libertate financiară. Oferă-ți libertatea de a schimba pur și simplu o mașină în timpul funcționării. Pentru că multe mașini sunt disponibile și în scurt timp.

Utilizare completă – dar fără riscuri

Fără surprize urâte: mașinile noastre pentru închiriere sunt impecabil de curate și complet întreținute atunci când vi sunt predate. Toate utilajele sunt întotdeauna gata de utilizare și vin cu pachetul nostru de servicii all-in. Tipic pentru Kärcher.
În știință: există, de asemenea, un briefing complet pentru fiecare mașină. Pentru că, ca profesionist, să puteți profita de întregul potențial al mașinii. În siguranță și fără riscuri.

Rental logo

Avantajele închirierii:

 • Soluția ideală atunci când trebuie să finalizați rapid sarcini speciale de curățare, în termen scurt,
 • O gamă largă de echipamente profesionale de toate dimensiunile și clasele de putere cu accesorii compatibile.
 • Aparate adaptate cerințelor dvs. sezoniere și pe termen scurt.
 • Instrucțiuni detaliate și sfaturi de aplicare, astfel încât să puteți dezlănțui întregul potențial al aparatelor.
 • Control complet al costurilor.

Serviciul de închiriere Kärcher - Beneficiile dvs.:

 • Aparate de ultimă generație.
 • Mașini inclusiv servicii complete de deservire tehnică;
 • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținere și reparații.
 • Perioade flexibile de închiriere: închiriați aparatele atâta timp cât aveți efectiv nevoie de ele.
 • Securitate a costurilor datorită plăților de închiriere fixe atractive.
 • Investiții optime.
 • Aparatele de care aveți nevoie sunt mereu disponibile.
 • Toate mașinile sunt curățate și întreținute în mod optim în conformitate cu standardul Kärcher.

CEI CARE POT, FAC. AȘA ÎNCHIRIAZĂ ADEVĂRAȚII PROFESIONALIȘTI

Echipamente de închiriat Kärcher


Contacte

Puteți primi sfaturi cu privire la utilajele de închiriat la numărul de contact +373 22 850 850. Experții noștri vă vor ajuta cu plăcere de luni până vineri de la 09:00 la 18:00.