Kärcher Service – Servicii de reparație

Pentru noi, a fi aproape de clienții noștri este foarte important. La nivel mondial. Exact unde ești și unde ai nevoie de noi. Imediat în caz de defecțiuni sau probleme în aplicare.

 

Dvs vă gestionați afacerea. Noi vă oferim siguranța.

Siguranța înseamnă să fii acolo când ai nevoie. Unde nu este important un gând, ci prezența personală. Vă vom fi mereu alături cu angajament 100% și servicii complete de reparație. Acesta este standardul nostru. Pentru că ne vedem ca pe un furnizor responsabil care oferă și realizează o gamă largă de produse și servicii pentru dvs.

Veți putea apela la serviciul nostru pentru întreaga viață a aparatului dvs. Kärcher. Specialiștii noștri vor veni la Dvs oriunde va fi necesar.

Kärcher Service Icon
Kärcher Service-Angebot

Gama de servicii Kärcher

Dvs lucrați cu dispozitive profesionale și ar trebui să fiți încrezuți în faptul că toate echipamentele dvs. vor fi mereu gata de utilizare, fără impedimente. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un partener de încredere, care să vă ofere mai mult decât doar utilaje: aparate de curățat și produse de curățare, tehnologie avansată, sfaturi de specialitate și instruire. Cu un serviciu prompt la fața locului, rapid și fiabil. Cu toate instrumentele, piesele de schimb și piesele de uzură necesare. Cu pachete optime pentru deservire tehnică complexă. Pe scurt: Serviciul Kärcher. Un serviciu care vă oferă liniște sufletească.

Rețeaua de servicii Kärcher

Serviciul de primă clasă este o parte importantă a sistemului Kärcher. În rețeaua noastră extinsă de servicii globale cu tehnicieni experimentați, garantăm asistență de primă clasă.

Răspundem rapid și păstrăm toate piesele și instrumentele necesare în stoc. Tehnicienii noștri sunt bine pregătiți și cunosc utilajele pe care le utilizați din interior. Indiferent de nevoile și cerințele dvs., vă sprijinim - începând de la sfaturi telefonice până la oportunitate de instruire.

Aproximativ 1000 de tehnicieni al Centrelor de Deservire Tehnice din peste 60 de locații din întreaga lume activează zilnic pentru a vă ajuta. Împreună cu partenerii noștri de servicii, rețeaua noastră de vânzări și deservire tehnică acoperă peste 182 de țări de pe toate continentele, cu un total de peste 5.000 de tehnicieni.

Kärcher Service-Netz

Reparații la fața locului

În cazul oricărei lucrări de renovare, veți primi servicii de primă clasă, rapide și eficiente. Scopul nostru este de a finaliza fiecare comandă de deservire tehnică cât mai rapid posibil și pentru satisfacția dvs. maximă. Procesul de deservire tehnică descrisă mai jos arată cât de eficient este sistemul nostru de deservire tehnică. Serviciul pentru clienți poate fi într-adevărat atât de efectiv și simplu.

Reparatur vor Ort

Procedura de reparații:

 1. Aveți nevoie de reparație?
  Nici o problemă. Doar contactați-ne prin telefon. Mașina dvs. Kärcher va fi apoi reparată rapid și gata de utilizare în cel mai scurt timp.
 2. Vă vom ține la curent
  Veți primi o confirmare a comenzii la scurt timp după acceptarea comenzii. Sunteți pe mâini bune.
 3. Programare rapidă
  Vom aranja o întâlnire cu dumneavoastră. Vom veni la sediul dvs dacă este necesar.
 4. Reparații de calitate Kärcher
  Un tehnician instruit va veni la Dvs. și se va ocupa de întreținerea dispozitivului. Folosind descrierea problemei pe care ați comunicat-o Dvs, tehnicianul nostru va livra și piesele de schimb necesare.
 5. Raport de deservire tehnică
  De îndată ce tehnicianul nostru remediază problema, veți primi un raport de service. Acest raport oferă informații detaliate despre ce piese au fost instalate și ce anume a fost reparat în echipamentul dvs.
 6. Manevrare simplă
  Dacă reparația dvs. nu face parte din pachetul de service Kärcher sau nu este gratuită în temeiul garanției, veți primi o factură. Cel mai bun serviciu este întotdeauna simplu.

Contactul dvs. direct cu specialiștii Centrului de service.

Telefon: +373 688 06 066

            +373 (22) 106 110

Perfect echipate - vehiculele și atelierele noastre

Obiectivul nostru final este de a repara echipamentul dvs. cât mai rapid posibil în cazul unei defecțiuni. Dacă nu se poate efectua o reparație la fața locului, avem opțiunea de a efectua reparația în cadrul atelierelor noastre superb echipate. Tehnicienii noștri vor organiza transportul - nu este necesar un efort suplimentar din partea dumneavoastră. Vă vom furniza echipament de schimb prin intermediul serviciului de închiriere Kärcher, dacă este necesar.

Vehiculele noastre de service - un atelier pe roți!

Vehiculele Centrului de Deservire Tehnică Kärcher sunt echipate cu tot necesarul pentru analiză, întreținere și reparații. Pe lângă instrumentele de măsurare necesare, instrumentele standard și instrumentele speciale Kärcher, vehiculele noastre sunt echipate cu cele mai importante piese de schimb și de uzură, precum și accesorii și agenți de curățare. În plus, pentru fiecare aparat Kärcher disponibil, toată documentația tehnică este disponibilă în format digital. Toate condițiile prealabile pentru a repara cât mai repede posibil.

Atelierele noastre

Repararea echipamentelor de dimensiuni mari sau restaurarea mașinii se efectuează în atelierele noastre. Desigur, există toate instrumentele de măsurare necesare, instrumentele standard și instrumentele speciale de la Kärcher, precum și cele mai comune piese de schimb și uzură.

Unsere Servicefahrzeuge
CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE