FIECARE ZI ESTE O ZI PENTRU OBIECTIVE MĂREȚE.

Adorăm provocările și trăim din plin provocările - provocările dumneavoastră. Fie că e vorba de proiecte de curățenie uzuale sau extraordinare, intrarea în curte, hala fabricii sau Muntele Rushmore - noi cei de la Kärcher dorim să vă facem viața mai simplă, mai bună și mai plăcută, oferindu-vă soluții de curățare puternice și eficiente. Contribuim, de asemenea, la obținerea rezultatelor mărețe și favorizăm progresul. Pentru a crea și a dobândi valoare.

Ce ne ghidează?

Filosofia noastră clară și simplă: inovația reprezintă beneficiul oamenilor. Suntem perfecționiști, regândim întotdeauna sistemele și proiectele. Avem curajul să deschidem drumuri noi și siguranța să acționăm în loc să vorbim despre toate acestea. Această filosofie generează soluții eficiente, de calitate, care permit o gestionare inovatoare, cu un pas înaintea pieței. Deoarece, pentru noi, curățenia este cea mai mare provocare din lume. Pentru ea depunem eforturi. În fiecare zi.

Grup corporativ.

Kärcher Futuretech

Kärcher Futuretech

Kärcher Futuretech GmbH din Schwaikheim dezvoltă, produce și vinde produse modulare și soluții de sistem în întreaga lume, pentru o desfășurare rapidă, mobilă, a forțelor, în zonele de dezastru și de criză. Compania asigură sisteme în cadrul acestor grupe de produse: alimentarea cu apă, unități mobile pentru livrare de mâncare și băutură, tabere militare și protecție CBRN (materiale chimice, biologice, radioactive și nucleare).

Ringler

Ringler

Ringler GmbH din Waldstetten este un cunoscut furnizor de aspiratoare de înaltă performanță pentru cerințe industriale variate. Gama de produse a companiei include aspiratoare industriale mobile, sisteme fixe de aspirare cu conducte, precum și sisteme de evacuare a prafului. Sistemele de aspirare de la Ringler joacă un rol important în curățarea unităților de producție, în menținerea siguranței la locul de muncă, în controlul poluării aerului și în protecția mediului.

WOMA

WOMA

WOMA GmbH din Duisburg este un producător renumit de pompe de adâncime de înaltă presiune, de echipamente de presiune extrem de ridicată și de instrumente cu jet de apă. Compania se mândrește cu decenii de experiență în dezvoltarea și fabricarea sistemelor fixe și mobile de înaltă presiune din domeniul curățării cu jet de apă la presiune extrem de înaltă și pentru utilizări care impun presiuni de funcționare de până la 4.000 bar.

Zoi TechCon GmbH

Zoi

Zoi TechCon GmbH se concentrează pe utilizarea de tehnologii noi în mediul de afaceri. Tot ce produce Zoi implică dezvoltare software și transformare aferentă serviciului cloud public. În calitate de angajator proaspăt din centrul Stuttgart-ului, cu locații în Berlin și Lisabona, Zoi inspiră oameni talentați din multe state și multe domenii să rezolve provocările digitale cu care se confruntă companiile și industriile mijlocii globale.

Interpool

interpool

În calitate de furnizor de top de servicii de diagnosticare, interpool Personal GmbH, firmă internațională de consultanță pe probleme de gestionare a resurselor umane, este specializată în recrutarea, dezvoltarea și selectarea lucrătorilor, managerilor și stagiarilor competenți, din întreaga lume.

Service Partner One

SoniQ Services

SoniQ Services GmbH, cu sediul în Berlin, oferă un sistem digital complet nou, dezvoltat în mod special pentru contractorii de servicii de construcții. Platforma tehnologică încorporează și conectează, în mod digital, întregul lanț valoric și pe participanții săi. Acest lucru asigură cea mai bună experiență posibilă.

Kärcher New Venture

Kärcher New Venture

Kärcher New Venture aduce laolaltă oameni, idei, oportunități de afaceri și capital. În calitate de partener strategic și investitor, Kärcher New Venture permite fondatorilor inovatori, dinamici, să își dezvolte și mai mult afacerile nou înființate și să modeleze viitoarea industrie a curățeniei, în parteneriat cu Kärcher.

Kärcher Municipal GmbH

Kärcher Municipal GmbH

Kärcher Municipal GmbH este o unitate specializată în cadrul Grupului Kärcher, care are se adresează municipalităților, companiilor de grădinărit și peisagistică și furnizorilor de servicii. Compania este situată în Reutlingen, unde se află funcțiile cheie precum administrarea, vânzările, gestionarea produsului, achiziția și dezvoltarea. Centrul de competență pentru dezvoltarea sistemelor de măturat se află în Schwaikheim, lângă Winnenden.
 

Principiile după care ne ghidăm.

Stabilim parteneriate cu clienții noștri, prin dialog deschis. Produsele și serviciile noastre oferă soluții optime de rezolvare a problemelor, cu beneficii mari pentru clienți. Problemele clienților sunt soluționate rapid și în mod flexibil.

Recunoaștem că angajații calificați și motivați, care își desfășoară activitatea cu plăcere reprezintă un factor major de succes pentru Kärcher.

Mai multe informații

Toate relațiile Kärcher, interne și externe, sunt guvernate de încredere, loialitate, transparență, corectitudine, siguranță și respect mutual. Înglobăm întreaga experiență și toate cunoștințele disponibile în cadrul companiei, prin intermediul efortului de echipă și a schimbului activ de informații.

Oferim sisteme de curățare, produse de curățare și servicii pentru agrement, activități casnice, comerț și industrie, cu un raport avantajos preț-eficiență.

Kärcher este o companie internațională și se consideră punct de referință în domeniul său. Scopul nostru este de a fi pe primul loc în ceea ce privește cota de piață, inovarea, calitatea și imaginea, precum și să fim lideri mondiali în fiecare dintre segmentele noastre de piață.

As innovative leaders we are setting standards in technology, service and design to provide optimum benefits for our customers and to satisfy our customers’ requirements. Our innovations are convincing and fill our customers with enthusiasm.

Descoperă

Marca Kärcher este asociată în întreaga lume cu performanță de top, inovație și calitate. Scopul nostru este de a îmbunătăți în permanență imaginea mărcii noastre.

Furnizorii noștri sunt integrați în lanțul valoric. Lucrăm împreună, în permanență, pentru a îmbunătăți procesele de fabricare și pentru a optimiza nivelul producției interne. Garantăm competitivitate în ceea ce privește calitatea și costurile, prin dorința noastră de schimbare și prin viteza și flexibilitatea noastră.

Mai multe informații

Kärcher își asumă responsabilitatea socială: Respectăm valorile și standardele locale din toate țările, drepturile omului și sistemele juridice și sociale - în sensul unui bun cetățean.

Mai multe informații

Produsele, serviciile și procesele noastre sunt dezvoltate într-o manieră ecologică. Indiferent unde activăm, respectăm cerințele de mediu și folosim cu responsabilitate toate resursele aflate la dispoziția noastră.

Afla mai multe

Ne vom spori câștigurile și puterea financiară prin dezvoltare profitabilă. Acest aspect va asigura existența și dezvoltarea pe termen lung a companiei noastre. Conduita noastră antreprenorială se bazează pe prioritatea menținerii independenței financiare și pe libertatea de decizie. În plus, dezvoltarea generată intern are prioritate în fața achizițiilor.

Acționarii se identifică cu compania. Kärcher va rămâne o companie condusă de familie.

Fapte și cifre pentru anul fiscal 2021

În 2021, Alfred Kärcher SE & Co. KG a atins o cifră de afaceri de 3,092 miliarde euro, cea mai mare din istoria companiei. Asociația familială are 14.400 de angajați în 150 de companii din 78 de țări. Peste 50.000 de centre de service din întreaga lume asigură o aprovizionare fără probleme clienților din întreaga lume. Kärcher și-a stabilit obiectivul de a concentra angajamentul social al companiei pe păstrarea valorii. Ca parte a programului său de sponsorizare culturală, peste 160 de monumente din întreaga lume au fost curățate și restaurate din 1980.

Cifra de afaceri anuală și numărul angajaților

Deținerea de patente active și vârsta echipamentelor (observație: 640 patente active)

Produsele Kärcher sunt vândute de 130 companii în 73 de țări.


Sponsorizări culturale Kärcher: din 1980, au fost restaurate peste 150 de monumente în întreaga lume.

Kultursponsoring
ESC

Sarcina dumneavoastră. Soluția noastră.

Road Trains

Principala forță care ne ghidează: dumneavoastră.

Alfred Irene Kärcher

Inovativ. De la început.