Rechizitele bancare

ÎM "Karcher" SRL

IBAN: MD36MO2224ASV29033097100

BC "Mobiasbanca-Groupe Societe Generale" SA

MOBBMD22

C/F 1009600039657

TVA 0207498

Adresa juridică: mun. Chisinau, str. Bogdan Voievod, 7

Tel.: (022) 806 301

Fax: (022) 806 300


Excepție de responsabilitate

Site-ul nostru este actualizat constant. Conținutul este întotdeauna creat cu cea mai mare grija. Cu toate aceste, nu putem garanta acuratețea sau integralitatea conținutului. ÎM "Karcher" SRL nu iși asumă răspunderea pentru daune rezultate din utilizarea informațiilor și a datelor de pe acest site, cu excepția cazului în care ÎM "Karcher" SRL a comis greșeli intenționate sau din culpa.

ÎM "Karcher" SRL nu iși asumă răspunderea și nu garanteaza conținutul de pe paginile web care se referă direct sau indirect la pagina noastră. ÎM "Karcher" SRL nu susține și nu aprobă conținutul site-urilor parților terte care sunt menționate pe site-ul ÎM "Karcher" SRL. Pentru aceste pagini sunt responsabili operatorii lor și nu ÎM "Karcher" SRL. Prin urmare vizitatorii urmeaza link-urile către alte pagini web pe propria răspundere și se supun termenilor și condițiilor de utilizare aplicabile acelor pagini.

 


Drepturi de autor / marci

Toate imaginile, graficele, textul si orice alta informatie publicata aici, inclusiv asezarea acestora in pagina sunt protejate prin drepturi de autor. Acest continut poate fi utilizat doar de Alfred Kärcher GmbH & Co. KG cu exceptia cazurilor in care este stipulat altfel. Continutul poate fi instrainat si-sau reprodus doar cu autorizatie in scris din partea Alfred Kärcher GmbH & Co. KG.

Imaginile de pe acest site si formatul folosit nu pot fi copiate pentru uz personal. Logo-ul Kärcher si cuvantul "Kärcher" sunt marci inregistrate Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Alfred Kärcher GmbH & Co. KG detine si alte marci inregistrate. Marcile inregistrate ale Alfred Kärcher GmbH & Co. KG pot fi utilizate doar dupa primirea unei autorizatii scrise.

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE