Fiecare opinie este luată în considerare: angajații concretizează obiectivele de dezvoltare durabilă

Dacă subiectul îi privește pe toți, toată lumea ar trebui să poată contribui. Angajații din Brazilia, China și Germania de la Kärcher au participat la Sustainability Business Breakfast 2020+ pentru a defini strategia 2025.

Every opinion counts – employees sharpen sustainability goals

Seminarii în Brazilia, China și Germania

Dezvoltarea durabilă este una dintre problemele cheie ale timpului nostru. Pentru mulți dintre angajații noștri, această problemă este importantă nu numai în munca lor, ci și în viața lor privată - atunci când discută cu prietenii și membrii familiei sau când reflectează asupra propriului comportament. Kärcher a decis să ofere acestor angajați interesați o voce în dezvoltarea de noi obiective de dezvoltare durabilă, pentru a-și aplica valorile și ideile în mod direct la definirea domeniilor viitoare ale companiei.

În faza de dezvoltare a noilor obiective de sustenabilitate în 2019, au avut loc ateliere la trei mari unități de producție Kärcher: Vinyeda în Brazilia, Changshu în China și Winnenden în Germania. Un total de 130 de angajați au putut participa la o serie de evenimente intitulate „Business Breakfast for Sustainability 2020+”. Germania a început cu o echipă de 75 de angajați.

Angajații din orice divizie ar putea aplica pentru a participa la seminarii în cele trei țări. În total, au fost colectate peste 400 de idei. Unul dintre cele mai importante subiecte de discuție din toate departamentele a fost utilizarea materialelor ecologice în procesul de producție.

Приглашение на «Деловой завтрак по вопросам устойчивого развития 2020+»

Concentrați-vă asupra producției ecologice, a produselor sigure și a proiectelor sociale

Luate împreună, pentru angajați acest lucru înseamnă nu numai compoziția materialelor utilizate în echipamente, ci și durabilitatea echipamentelor și utilizarea economică a materiilor prime în general în producția de echipamente și ambalaje. Aceste cerințe se reflectă în strategia de dezvoltare durabilă dezvoltată până în 2025, inclusiv obiectivele de optimizare a ambalajelor noastre și creșterea ponderii de plastic reciclat în produsele noastre.

Efortul de a construi un lanț valoric durabil face parte din inițiativa Hero Projects Social. Inițiativa include, de asemenea, obiectivul corelării obligațiilor sociale viitoare din întreaga lume cu tema păstrării valorilor - atât în ​​cadrul cooperării la scară largă cu organizații internaționale, cum ar fi Fondul Global pentru Natură, cât și sponsorizarea proiectelor locale. În timpul atelierelor, angajații și-au subliniat disponibilitatea de a participa la inițiative educaționale și locale.

 

Obiective de dezvoltare durabilă 2025

La definirea noii strategii de sustenabilitate, au fost utilizate atât rezultatele seminariilor angajaților, cât și rezultatele unui sondaj reprezentativ al clienților din SUA, Germania, Franța, Brazilia și Japonia. Obiectivele de dezvoltare durabilă proclamate de Organizația Națiunilor Unite (ODD) sunt, de asemenea, un ghid important pentru noua strategie. Obiectivele de dezvoltare durabilă ale lui Kärcher sunt rezumate în trei inițiative principale: Zero Emissions, Reduce, Reuse, Recycle și Hero for Social Projects.

 

Мероприятие Kärcher «Деловой завтрак по вопросам устойчивого развития 2020+» в Виньеду, Бразилия

Vinhedo, Brazilia

 

Мероприятие Kärcher «Деловой завтрак по вопросам устойчивого развития 2020+» в Чаншу, Китай

Changshu, China

Мероприятие Kärcher «Деловой завтрак по вопросам устойчивого развития 2020+» в Виннендене, Германия

Winnenden, Germania

 

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: