Aspiratoare

Aspirare de la A la Z. Aspiratoarele uscat/umed de la Kärcher precum si periile de aspirare ofera solutii optime pentru industrie, comert, domeniul auto, curatenie in cladiri si meseriasi. Acestea impresioneaza prin calitate superioara si durabilitate, tehnologie inovatoare de filtrare si confort de utilizare exceptional.

Kärcher  Aspiratoare umed-uscate

Aspiratoare umed-uscate

Indispensabile: aspiratoarele uscat/umed fac fata oricarui tip de murdarie. Indiferent daca zona aspirata este uscata, umeda sau uda, aparatul potrivit de la Kärcher va curata absolut tot.

Kärcher  Aspiratoare uscate

Aspiratoare uscate

Compacte și cu zgomot redus: Micele aspiratoare mobile Kärcher sunt special concepute pentru a satisface cerințele clienților profesioniști. Kärcher oferă soluții optime în domeniul aspiratoarelor uscate, a aspiratoarelor verticale de tip perie, a aspiratoarelor uscate cu baterii și a măturilor electrice.

Ringler Absaugsysteme

Sisteme de extractie

Ringler este un renumit producator cu experienta de peste 40 de ani in domeniul productiei de aspiratoare industriale mobile de mici dimensiuni, sisteme de extractie stationare cu instalatie de tevi si sisteme de extractie a prafului cu unitati de colectare individuale.