Aspiratoare uscate

Compacte și cu zgomot redus: Micele aspiratoare mobile Kärcher sunt special concepute pentru a satisface cerințele clienților profesioniști. Kärcher oferă soluții optime în domeniul aspiratoarelor uscate, a aspiratoarelor verticale de tip perie, a aspiratoarelor uscate cu baterii și a măturilor electrice.

Kärcher  Aspiratoare uscate

Aspiratoare uscate

Aceste aspiratoare uscate silentioase si multifunctionale eco-eficiente economisesc energie electrica, au o zona de actiune ridicata, sunt adaptabile si potrivite pentru diferite tipuri de pardoseli. Filtrele din pasla durabile asigura o putere mare si constanta de aspirare.

Kärcher  Aspiratoare verticale cu perie

Aspiratoare verticale cu perie

Aspiratoarele cu perii de la Kärcher folosesc aspirarea puternica si actiunea de curatare a unei perii electrice. Acestea elimina fara efort particulele de murdarie rezistente din fibre.

Kärcher  Aspiratoare uscate cu acumulator

Aspiratoare uscate cu acumulator

Flexibilitate fără fir, performanță puternică de curățare, productivitate sporită și, de asemenea, funcționare deosebit de redusă a zgomotului: noile aspiratoare cu baterie de pe platforma Kärcher Battery Power + cu modul de economisire a energiei eco!

Kärcher  Matură electrică

Matură electrică

Matura electrica silentioasa pentru o curatare intermediara discreta si rapida. Inlocuirea periei se face fara ajutorul uneltelor iar bateria Li-Ion este usor de scos. Timp indelungat de functionare a bateriei si acumulator suplimentar pentru activitati neintrerupte.

Filtru HEPA 14: soluția de igienă pentru aer curat din interior

Intrăm în contact zilnic cu viruși, bacterii, praf fin și alergeni, care circulă în aerul interior în birouri, hoteluri, spitale, cabinete medicale, școli, precum și în casele și apartamentele noastre, desigur. Afecțiunile respiratorii sunt adesea o consecință pe termen lung.

Filtrul Kärcher HEPA 14 oferă asistență de durată pentru filtrarea aerosolilor din aer în spații închise și îndepărtarea particulelor dăunătoare. Încorporate în dispozitivele de filtrare a aerului și aspiratoarele uscate Kärcher, acestea curăță aerul din interior eficient și fiabil.

Aflați mai multe

hepa_1
CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE