Echipamente curățare manuală

Curățarea manuală rămâne o practică obișnuită în curățarea zilnică de întreținere, chiar și în perioadele de mașini de curățat eficiente. Suprafețele pot fi eliberate de mizerie rapid și rentabil cu mâna, în locuri în care nicio mașină nu poate ajunge. Și cu precizia și sensibilitatea incomparabile a mâinii umane. În calitate de furnizor mondial de tehnologie de curățare, ne extindem continuu gama de instrumente de curățare manuale profesionale și de înaltă calitate.

Kärcher  Carucior si galeata pentru curatenie

Carucior si galeata pentru curatenie

Curățarea întreținerii este rapidă și eficientă cu cărucioarele noastre modulare de curățare care oferă o stabilitate excelentă, cu o gamă de echipamente de bază diferite.

Kärcher  Podea

Podea

Kärcher oferă produse concepute ergonomic de cea mai înaltă calitate pentru curățarea manuală a podelei și ridicarea excelentă a murdăriei.

Kärcher  Suprafata

Suprafata

Tot ce aveți nevoie pentru o curățare eficientă și eficientă a suprafețelor poate fi găsit aici. Îndepărtați murdăria din toate zonele inaccesibile sau greu accesibile la mașini.

Kärcher  Fereastra / geam

Fereastra / geam

Calitate profesională pentru profesioniști. Curățarea perfectă a sticlei și fără urme necesită un design ergonomic, piese de conectare fiabile și componente versatile. Pentru o muncă sigură și eficientă.

Kärcher  Echipament de protectie

Echipament de protectie

Mănușile noastre au calitatea potrivită pentru a se potrivi tuturor cerințelor - de la curățarea și spălarea simplă până la manipularea substanțelor chimice agresive. Protejează-ți pielea!

Kärcher