Aparate de curățat cu înaltă presiune cu apă caldă

Cu apa calda, aparatele de curatat cu inalta presiune curata chiar mai bine cu aceeasi presiune. Aparatele de la Kärcher impresioneaza cu cel mai inalt nivel de confort de utilizare si tehnologie de ultima generatie.

Kärcher  Clasa Compact

Clasa Compact

Tehnologie inovatoare - manevrare usoara: clasa compacta dispune de operare cu un singur buton, sasiu cu rezervor integrat si tambur pentru furtun de inalta presiune integrat.

Kärcher  Clasa medie

Clasa medie

Pentru dealeri auto, constructii comerciale, agricultura si utilizare urbana: clasa de mijloc imbina tehnologia inovatoare cu confortul maxim de functionare. Ideal pentru utilizarea intensiva.

Kärcher  Clasa Super

Clasa Super

Indiferent ca este vorba de industria auto, agricultura, constructii sau industria de transport: clasa Super mobila ofera performanta de top acolo unde munca trebuie sa se desfasoare intr-un punct fix.

Kärcher  Clasa Upright

Clasa Upright

Aceste aparate performante si robuste sunt convingatoare datorita manevrabilitatii simple si a transportului deosebit de usor. Astfel, clasa uprightverticala este alternativa pentru diferitele domenii mestesugaresti, mici ateliere si firme de curatenie.

Kärcher  Clasa specială

Clasa specială

Atunci cand gazele arse trebuie sa fie evitate sau sunt interzise: clasa speciala cu incalzire electrica este utilizata in zone de igiena, spitale, bucatarii cantine sau bai publice.

Kärcher  Motor cu combustie

Motor cu combustie

In cazul in care nu exista nicio sursa de alimentare, aparatele de curatat cu apa sub presiune cu motor cu ardere - cu functionare biodiesel optionala - ofera adaptabilitate si independenta maxima.

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE