Intrebuintari

Curatarea interioara a rezervoarelor este de obicei un proces complex ce poate fi influentat de factori specifici: marimea si forma rezervoarelor, contaminarea tipica, influentele exterioare. Solutiile Kärcher sunt create sa ia in considerare toti acesti factori. Exemple convingatoare:

Curatarea rezervoarelor si a silozurilor fara limite.

Procesele de curatare a interiorului rezervoarelor si silozurilor se desfasoara automat si cu precizie. In timp ce operatorul lucreaza cu capete de pulverizare special selectate, sistemul de control Kärcher regleaza interactiunea componentelor: pompe de inalta presiune, boilere cu apa calda/abur si accesorii versatile. Combinate in sisteme modulare pentru orice tip de intrebuintare: rece, cald, fierbinte - acidic sau alcalin - cu abur si pentru uscare.

Innenreinigung
Trocknung
Aussenreinigung
Tank und Silo Reinigungsanlagen

Perfectiune in combinatie – Containere de 20 de picioare.

Curatarea containerelor in sistem combinat de transport feroviar-maritim-rutier necesita sisteme de curatare eficiente si de incredere. Acest sistem de logistica este pretentios din cauza retelei extinse si timpului scurt de raspuns.

Reinigungsstation
Powerknopf
Kranbruecke
Trocknungssystem

Pe drumul cel bun – curatarea vagoanelor cisterna.

sistemele de curatare a vagoanelor cisterna trebuie sa indeplineasca anumite cerinte de curatare din cauza conditiilor externe si a marimii vagoanelor. Kärcher are mare experienta in dezvoltarea de aplicatii pentru curatarea vagoanelor cisterna. Indeplinim intotdeauna chiar si cele mai exigente cerinte gratie retelei de service unice.

Reinigungsstation
Lang und Zuegig
Unter Dampf
Behälterreinigung außergewöhnliche Komponenten

Curata perfect orice marime - IBC.

Curatarea si reutilizarea containerelor IBC ofera avantaje convingatoare comparativ cu utilizarea lor ca materiale de unica folosinta. Curatarea este mult mai eficienta si gratie numarului mare de containere IBC din ciclul economic, aceasta este o contributie importanta la protectia mediului. Kärcher ofera statii de curatare pentru toate dimensiunile si continuturile.

Anwendungsbreite
Intermediate Bulk Container
Grosse Leistung im Kleinformat
IBC Reinigung

Ideal pentru butoaie usoare.

Statiile de curatare pentru butoaie Kärcher sunt ideale pentru curatarea rapida a butoaielor usoare de pana la 750 mm diametru, indiferent de forma. Spalatoria cu capetele de curatare si rezervorul de circulare este pre-asamblata si gata de a fi folosita.

Sofort Einsatzbereit
der hat alles im Kopf
Gruendlich Reinigen
Sofort wieder Befüllbar
einfache Handhabung
Sonderreinigung

Curatarea containerelor in industria chimica.

In industria chimica exista cel mai larg numar de intrebuintari. Exista in mod special cerere pentru solutii individuale datorita varietatii de substante si procese. Acestea merg de la proceduri speciale de curatare pentru vopsele si solventi din industria vopselei pana la protectie impotriva exploziilor conform ATEX 94/9.

Reaktoren
SHDR 3000
Reinigungskopf mit Schwenkgestell
Mobiler Kreislauf
Systemschema

Curatarea sigura a reactoarelor.

Curatarea reactoarelor este o intrebuintare speciala pentru containerelor semifixe din industria chimica. Curatarea profesionala, automata si integrata in procesul relevant este o conditie esentiala pentru reactiile necesare ce au loc in conditii specifice. Curatarea vaselor de procesare din polisiliciu este o tehnologie de viitor in care Kärcher joaca un rol important.

Funktionsschema
Reinigungsstation
Kreislaufbecken
Kommandozentrale
Einfache Bedienung