Succes gratie sistemului modular

Un avantaj important pentru planificarea sistemului este acela ca toate componentele Kärcher au fost create special pentru curatarea interioarelor containerelor. Acest lucru permite Kärcher sa ofere o gama larga de componente modulare si compatibile care pot fi configurate pentru a oferi o solutie de sistem optima pentru orice aplicatie. Produsele noastre sunt rezultatul multor ani de experienta in curatarea containerelor si standardele noastre de calitate sunt cele mai inalte din industrie.

Behälterreinigung

Curatare interioara: totul se bazeaza pe capul drept.

Curatitoarele de interior Kärcher sunt universale si majoritatea sunt certificate conform ATEX 94/9. Debitul de curgere si presiunea de operare poate fi adaptata pentru a indeplini cerintele individuale. Optiunile de actionare sunt cu reactie sau prin intermediul unui motor cu aer comprimat. Rotatia necesara a duzelor este obtinuta prin rotirea suportului duzelor in sens pozitiv pe doua planuri. Numarul mare de dinti asimetrici asigura un jet larg si intens de curatare a intregii suprafete interioare.

HKS 100

Control viteza HKS 100

Pentru deschideri de la 200 mm in diametru: Sistemul de control al vitezei HKS 100 cu doua sau patru duze si auto-actionare (principiul fortei de recul). Ideal pentru containere de pana la aprox. 40.000 l. Presiune maxima de operare 100 bar. Partile care intra in contact cu mijlocul de curatare sunt facute din otel inoxidabil si pot fi curatate cu acizi, solutii alcaline, solventi si acetona. Stabilitatea vitezei este asigurata de dezvoltarea inovativa a franei hidraulice.

HKF 200

HKF 200

Pentru deschideri de la 200 mm in diametru: cap de curatare pentru interior HKF 200 din otel inoxidabil cu doua sau patru duze. Cu presiune de pana la 200 bar pentru containere de mari dimensiuni cu volum de pana la 70.000 de litri. Toate partile care vin in con tact cu mijlocul sunt facute din otel inoxidabil pentru uz universal de acizi, solutii alcaline si solventi precum si mijloace de curatare pe o gama larga de pH.

ICH 120/14 Ps F2

ICH 120/14 Ps F2 – cadru pliabil

Capul de curatare interior cu reactie pentru intrebuintari industriale, in principal pentru vagoane cisterna cu patru sau opt axe. Puteti efectua cativa pasi de proces intr-o singura miscare: aburire prin duza integrata, curatare cu inalta presiune prin capete cu reactie si uscare ulterioara. Si toate astea la eficienta imbatabila.

HKF 200 C2 – der Allrounder

Aparatul multifunctional HKF 200 C2

Modificat HKF 200. Un curatitor potrivit pentru functionare normala si "puternica". Acest curatitor poate fi folosit cu dublul debitului de curgere al apei si la viteza redusa prin selectie manuala. Acest lucru poate face utilizarea individuala posibila, ca de exemplu pentru curatarea rezervoarelor si silozurilor (functionare normala) precum si pentru curatarea containerelor de 20 de picioare (cap de putere).

HKF 50

HKF 50

Pentru deschideri de la 50 mm in diametru: cap de curatare interior HKF 50 actionate electric sau cu aer comprimat pentru containere de pana la 3.000 de litri la o presiune de pana la 100 bar. Solutiile acide si alcaline pot fi utilizate ca mijloace de curatare aplicabile la o gama larga de pH.

Pompe de inalta presiune: inalta presiune pentru toate nevoile.

Pompele de inalta presiune Kärcher pentru curatarea pe interior a rezervoarelor sunt create pentru utilizarea cu apa sau solventi, solutii alcaline sau acide. Tipurile speciale sunt aprobate pentru utilizare in zone periculoase. Capacitatile pompei pot fi dimensionate sa opereze la presiuni diferite si orice debite de curgere. Seturile de accesorii specifice pot fi utilizate pentru intrebuintari universale. Sistemele mobile sunt utilizate din ce in ce mai mult in industria chimica, in special pentru curatarea amestecatoarelor fixe si a recipientelor cu substante insolubile in apa.

Stationäre Hochdruckversorgung HDI 38/12

Pompe de inalta presiune fixe HDI 30/10 sau 38/12

Aceste pompe agregate sunt inima sistemelor de curatare a recipientelor. Acestea sunt create pentru pentru ani de utilizare in mediul industrial datorita utilizarii materialelor de inalta calitate precum otel inoxidabil si ceramica. Cu diversele kit-uri de accesorii pentru control automat al debitului de curgere, unitate de dozare cu parte de aspirare pentru functionare cu apa calda (80°C) il puteti folosi pentru o gama larga de intrebuintari.

Stationäre Hochdruckversorgung HDI 56/20

Pompe de inalta presiune fixe HDI 56/20

Pompa industriala robusta, creata pentru curatarea pe interior a containerelor de mari dimensiuni precum vagoanele cisterna. Cu diversele kit-uri de accesorii pentru control automat al debitului de curgere, unitate de dozare cu parte de aspirare pentru functionare cu apa calda (80 °C) il puteti folosi pentru o gama larga de intrebuintari.

SHD-R 3000 S

Pompa de inalta presiune fixa SHD-R 3000 S, SSR sau LM.

Pompa cu piston actionata cu curea pentru apa potabila, solutii acide, solutii alcaline sau solventi ca mijloc de curatare. Seturile de accesorii specifice pot fi utilizate pentru intrebuintari universale. Disponibila si in versiunea mobila.

HDC Classic

Curatare cu inalta presiune din punct fix HDC Clasic/Standard/Avansat

Aceste module de pompe fixe din gama de produse HDC sunt ideale pentru curatarea suprafetelor exterioare. Puteti gasi informatii detaliate cu privire la beneficiile produsului intr-o brosura separata.

Generator de apa calda: Apa calda si abur dintr-o singura sursa.

Costurile in crestere cu energia si dorinta de a reduce emisiile CO2 sunt aspecte luate in considerare la proiectarea sistemului. Astfel, Kärcher ofera o gama de componente modulare special create. Pentru a oferi solutia perfecta fiecarui consumator, exista numeroase optiuni; acestea includ sisteme de recuperare a caldurii si surse de energie alternative, de exemplu.

HWE 4000

Generator de apa calda HWE 4000

Generator de apa calda compact, testat pentru operare cu gaz sau ulei. Acest generator unic de inalta performanta poate fi folosit pentru a creste temperatura pana la 90°C (160 bar si 4.000 l/h) sau pentru generare de abur pana la 140°C (20 bar si 2.000 l/h). Designul modular permite extinderea catre operare cu jet de pulverizare prin intermediul seturilor. Generatorul de apa calda HWE 400 a fost proiectat si realizat din materiale pentru uz industrial. Exemple in acest sens sunt bobina din otel inoxidabil aprobata TÜV si pornirea initiala simplificata. Noua varianta cu gaz simplifica reglarea setarilor individuale de temperatura. Acesta ofera potential de economisire a energiei chiar si cu temperaturi flexibile ale apei de alimentare (de exemplu cand sunt folosite schimbatoare de caldura cu apa uzata).

WT 560/1100 Wärmetauscher

Schimbator de caldura WT 560/1100

Unitatea fixa de contra-curent cu inalta presiune aprobata TÜV pentru generare de apa calda cu abur saturat. Creata pentru cresterea temperaturii pana la 95°C. Materialele industriale si procesarea de inalta calitate asigura un nivel ridicat de siguranta operationala la costuri de operare reduse.

daca nu exista nicio sursa de abur locala, puteti incorpora un boiler de abur in sistem.

Control, monitorizare si documentare.

Conceptele inovative de control Kärcher reflecta standardul industrial curent. Pentru mentine standardul de inalta calitate a produselor Kärcher, folosim numai componente de la producatori renumiti. Fiecare control este realizat manual si proiectat special pentru acest sistem: fie ca se bazeaza pe control PLC, manual sau automat, inregistrare de date sau comunicare in retea.

Cleaning Data Management

Control PLC

Sistemul este controlat printr-un controler programabil logic (PLC) de un software sofisticat, creat special. Conceptul de control include numeroase optiuni ce permit adaptarea la conditiile specifice ale clientului.

Touchpanel

Panouri tactile

Un panou tactil optional permite monitorizarea si reglarea parametrilor de control precum si a afisajului mesajelor de eroare.

Cleaning Data Management

Management Curatare Date (CDM)

Software-ul Kärcher CDM inregistreaza timpii de operare, consumul si parametrii individuali in timpul fazei de curatare Aceste date sunt stocate intr-un fisier Microsoft Access pentru evaluare din partea clientului si pot fi printate la sfarsitul programului.

Teleservice

Teleservicii

Fiecare sistem poate fi conectat la retea printr-o linie de date ISDN daca este nevoie. Aceasta permite acces rapid la comenzi pentru a actualizarea software-ului si utilizarea asistentei online, daca este cazul.

Visualisation

Vizualizare Comenzi/Sistem

Kärcher acopera spectrul intregului sistem de control: de la controlere pentru sisteme mici cu logica de control simpla (relee) la sisteme mari cu cerinte complexe de curatare (PLC), cu o gama larga de optiuni. Panoul tactil poate fi folosit ca interfata operator. Vizualizarea PC imbunatateste comfortul de operare.

  • PC separat in camera de comanda cu pachet interfata si software.
  • Afisaj vizual al componentelor active.
  • Versatil gratie optiunii de configurare a pana la 7 programe automate.

Accesorii si solutii de curatare.

Solutiile Kärcher sunt rezultatul potrivirii perfecte dintre masini, accesorii si solutii de curatare. Accesoriile versatile precum unitatea de dedurizare, unitatea pentru dozare detergent cu sucțiune sau cu presiune laterala sau sistemele eficiente de uscare deschid noi zone de intrebuintare. Zonele din afara containerului pot fi curatate cu ajutorul lancilor. Protectia impotriva caderii si sistemele de impamantare asigura procese vitale si siguranta muncii.

Reinigungsmitteldosierung

Atat cat este necesar, cat mai putin posibil

Kärcher ofera solutii de dozare a detergentului incercate si testate de incredere precum si procese inovative pentru reducerea consumului de detergent. Detergentii standard sunt adaugati pe partea de aspirare. Detergentii agresivi sunt dozati direct in linia de inalta presiune. Utilizarea de substante chimice la presiune redusa ti curatarea ulterioara cu inalta presiune extinde timpul de contact si este foarte eficienta.

Mehr Sauberkeit, mehr Sicherheit

Mai curat, mai sigur

Pentru curatarea capacelor bombate si a exteriorului rezervorului si a vehiculelor silozurilor este disponibila o gama extinsa de accesorii ca de exemplu duza de putere patentata pentru rezultate excelente.

Sistemele de siguranta in timpul muncii precum protectia impotriva caderii, atat individuala cat si colectiva, sunt deja luate in considerare in timpul fazei de inginerie si planificare a sistemului.

Reinigungsmittel

Solutia de curatare adecvata

Kärcher are multi ani de experienta in dezvoltarea si producerea de solutii de curatare si poate oferi solutiile adecvate pentru fiecare tip de intrebuintare - avantajele sunt luate in considerare in faza de planificare a sistemului. Performanta de curatare, timpul de lucru, dozarea sau reciclarea si eliminarea pot fi luate in considerare in avans.

Heiße Luft oder kalte Luft (background:grey)

Aer cald sau aer rece

Generatoarele Kärcher cu aer cald pot fi folosite pentru suflarea de aer cald sau rece in rezervoare pentru rezultate rapide.

Hebezeuge für Reinigungsköpfe

Dispozitive de ridicare pentru capete de curatare

Pentru manipularea capetelor de curatare sunt disponibile dispozitive de ridicare electrice si pneumatice precum si sisteme de echilibrare manuale, la pret redus.

Certificare ATEX

Toate sistemele de control Kärcher precum si majoritatea curatitoarelor pentru interior si o serie de pompe de inalta presiune sunt conforme ATEX.

Atex