Aparate de curățat cu înaltă presiune fără încălzire

Aparatele de curatat cu inalta presiune fara incalzire - nici o problema pentru mizeria persistenta. Curata masini, vehicule si cladiri zilnic: cu o presiune si o capacitate mare, aparatele de curatat cu presiune fara incalzire pot indeparta cu usurinta murdaria persistenta. Ideal pentru suprafete mari.

Kärcher  Clasa Super

Clasa Super

Pentru constructii, agricultura, industrie si utilizare urbana - este nevoie de putere maxima. In clasa super presiunea, debitul si echipamentul sunt perfect echilibrate .

Kärcher  Clasa medie

Clasa medie

Bine echipate pentru utilizare indelungata si intensiva: aparatele de curatat cu inalta presiune cu apa rece din clasa de mijloc curata utilaje, vehicule sau spatiile din interiorul firmelor rapid si fiabil.

Kärcher  Clasa Compact

Clasa Compact

Usoare si puternice: aceste masini compacte pentru orice anotimp curata curtile si atelierele in cel mai scurt timp. Acestea exceleaza in ceea ce priveste presiunea, viteza de curgere si timpul de lucru.

Kärcher  Clasa specială

Clasa specială

Echipate pentru a putea fi transportate cu usurinta pe suprafete deosebit de dificile: aparatelor de curatat din clasa speciala de la Kärcher inlatura murdaria persistenta in zonele greu accesibile.

Kärcher  Portabile

Portabile

Noile aparate de curatat cu apa rece si inalta presiune de la Kärcher sunt usoare si compacte. Aceste aparate sunt usor de transportat si reprezinta partenerul mobil ideal pentru toate domeniile de utilizare.

Kärcher  Motor cu combustie

Motor cu combustie

In cazul in care nu exista nicio sursa de alimentare, aparatele de curatat cu apa sub presiune cu motor cu ardere - cu functionare biodiesel optionala - ofera adaptabilitate si independenta maxima.

Kärcher  Aparate de curățat cu înaltă presiune cu acumulator

Aparate de curățat cu înaltă presiune cu acumulator

Fără cablu de alimentare, dar putere maximă: Curățătorul de înaltă presiune alimentat de la baterie de la Kärcher impresionează profesioniștii cu performanțele sale profesionale oriunde se lucrează rapid și nu există o sursă de alimentare externă disponibilă.

Kärcher  Aparat de curățat universal

Aparat de curățat universal

Rezervorul de apa incorporat face aparatul AP 100/50 independenta de reteaua locala de apa, acesta fiind doar unul din multele sale talente.

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE