Aspirator uscat T 12/1 eco!efficiency

Noul T 12/1 eco!efficiency Kärcher este un aspirator extrem de eficient si silentios, adecvat cu precadere pentru companiile de curatenie, hoteluri si restaurante, birouri, magazine, spitale, precum si in gospodarii.Aparatul este prevazut cu un comutator cu pedala pentru operarea usoara, precum si cu doua role spate si doua rotile fata pentru manevrabilitate maxima. Rezultatul: un aspirator uscat de clasa medie puternic si rezistent.

Echipat cu sac de filtrare fleece extrem de eficient care permite un volum de filtrare de pana la trei ori mai mare comparativ cu un sac din hartie. Acesta este un avantaj care genereaza economii deoarece perioadele de functionare dintre inlocuirile filtrelor sunt mai lungi. Performantele motorului T 12/1 eco!efficiency, debitul de aer si sistemul de filtrare in 6 trepte (incl. microfiltrul ca si optiune speciala) au fost proiectate astfel incat sa se evite pierderea puterii de aspiratie. Centrul de gravitatie jos ofera stabilitate. Cablul de alimentare poate fi rulat in spatiul de depozitare sau pe un carlig de cablu pliabil, ca solutie rapida, in cazul schimbarii frecvente a locatiei, de ex., curatarea obiectelor din hoteluri, etc. Functie speciala: accesoriul pentru podea poate fi introdus in suportul de pentru accesorii (de pe spatele aparatului) si poate fi folosit ca solutie de fixare a accesoriului pe masina dupa terminarea operatiunii. Furtunul de aspiratie de pe unitate are un sistem de fixare cu clema simplu, dar eficient. Nu trebuie decat sa impingeti furtunul catre admisia aparatului si se cupleaza o garnitura elastica - nimic mai mult. Sistemul asigura faptul ca furtunul de aspiratie nu se desprinde cand este tras de utilizator. Noul sistem cu clema (inlocuire fara scule) de pe curbura permite extinderea cu usurinta a furtunului de aspiratie cu alti 2,5 m (furtun aspirator cu prelungire suplimentara - cod comanda 6.906-237.0), de ex., curatarea treptelor, scarilor,etc. Cu peria electrica ESB 28 (accesoriu suplimentar), T 12/1 eco!efficiency se transforma intr-un aspirator cu perie. Daca standardele igienice sunt foarte stringente, se poate monta un filtru HEPA (in locul filtrului standard de evacuare a aerului) care retine particulele foarte fine (99,95% rata retentie), in plus fata de filtrul de hartie.

Caracteristici si beneficii
Astfel este plăcut sa economiseşti energie!
Depozitare integrata a cablului
 • Cablul de alimentare este intotdeauna depozitat in siguranta pentru transport
Nivel de zgomot scazut
Usor de servisat

Specificații tehnice

Date tehnice

Tipul de curent. (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Vacuum (mbar/kPa) 185 / 18,5
Debit aer (l/s) 46
Performanță evaluată (W) 500
Capacitate container (l) 12
Diametru nominal standard Diametrul intern 35
Lungimea cablului (m) 12
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 60
Greutate fără accesorii. (kg) 6,4
Greutate cu ambalaj. (kg) 8,5
Dimensiuni (L x l x H). (mm) 410 x 315 x 340

Scope of supply

 • Furtun de aspirare: 2 m
 • Tub de aspirare.: 2 Pieces, 505 mm
 • Punga filtru: 1 Pieces, Pâslă
 • Duza de podea Combi
 • Cablu de alimentare cu fișă de contact: Standard
 • Coș de filtrare permanent: Pâslă

Echipament

 • Material container: Plastic
 • Sistem clema pentru prelungirea furtunului
 • Clasa de protecție: II
Aspirator uscat T 12/1 eco!efficiency
Aspirator uscat T 12/1 eco!efficiency

Video

Domenii de intrebuintare
 • Ideal pentru utilizarea în sectorul hotelier, unități de alimentație publică, comerț cu amănuntul și curățenie în clădiri
 • Ideală pentru a lucra în zone sensibile la zgomot, inclusiv pe timp de noapte.
Accesorii