Kärcher als Arbeitgeber

De ce Kärcher? Motive bune pentru a alege compania noastra ca loc de munca.

Fiind o companie de familie responsabila si de incredere, Kärcher este unul dintre cei mai atractivi angajatori din domeniu. Peste 11.000 de angajati din 60 de tari contribuie in prezent la succesul nostru. Si motivele pentru care atat de multi oameni au ales sa lucreze la noi sunt evidente.

Lucram impreuna ca parteneri

La Kärcher, respectul reciproc si aprecierea creeaza o atmosfera colegiala. Stilul nostru de conducere este bazat pe parteneriat si comunicare deschisa. Aceasta cultura unica este baza carierei tale si a succesului nostru mondial.

Libertate individuala si independenta

Te provocam si te sustinem sa fii liber in gandire si in actiuni. La Kärcher, toata lumea poate contribui la succesul companiei prin atuurile individuale. Initiativa si curiozitatea sunt lasate sa se dezvolte.

Imbina cariera cu viata de familie

Te ajutam sa ajungi la un echilibru in viata ta prin numeroase initiative. Avem si premii in acest sens:

In 2013 Kärcher a primit premiul angajatorilor ARBEIT PLUS ("WORK PLUS") pentru sustenabilitatea sociala a politicii companiei si pentru modele de angajare inovative. Kärcher detine si certificatul "audit berufundfamilie" ("cariera si familie") din Decembrie 2013. Acest certificat se acorda companiilor care se implica in dezvoltarea unor strategii care ajuta viata de familie a angajatilor.

Responsabil in afaceri

Fiind o companie de familie, ne acceptam responsabilitatea. Ne conducem afacerea in mod sustenabil, cu respect si consideratie fata de oameni, societate si mediu. Produsele si productia noastra corespund celor mai inalte cerinte. Din acest motiv, ca angajator responsabil, iti sustinem dezvoltarea profesionala.

Arbeit Plus
berufundfamilie

Tu faci diferenta

Locatii. Unde ne poti gasi.

Locatia din Winnenden

Winnenden in apropiere de Stuttgart este sediul Kärcher inca de la sfarsitul anilor 1930. Aici sunt gazduite sediul si departamentele centrale, de cercetare si dezvoltare pentru toate grupurile de produse, acoperind o arie de aproximativ 150.000 m². Incluzand cel mai modern set de testare pentru masinile de curatat podele, paturi de testare de ultima generatie, un laborator de sunet si o camera de realitate virtuala. In fabrica din Winnenden se produc si curatitoarele cu inalta presiune, masinile de frecat/aspirat si maturile electrice care sunt folosite in numeroase domenii peste tot in lume.

Winnenden din districtul Rems-Murr este la doar cativa kilometri nord-est de Stuttgart. Intr-o regiune cu economie puternica, unde KÄRCHER este cel mai mare angajator, multe din fabricile noastre contribuie la standardul de viata din acel oras: inconjurat de vii, livezi si paduri, orasul Winnenden ofera locuitorilor sai o gama larga de activitati culturale, sportive si de petrecere a timpului liber. Orasul este ideal pentru familii si a are o reputatie buna in ceea ce priveste educatia si sanatatea si recent s-a deschis Spitalul Rems-Murr, facandu-l principalul centru de sanatate din regiune si crescandu-i atractivitatea.

www.winnenden.de

Standort Winnenden

Locatia din Obersontheim

Locatia din Obersontheim

Locatia noastra din Obersontheim, instaurata in 1961, este situata intr-o zona atractiva, inconjurata de orasele Schwäbisch Hall, Crailsheim si Ellwangen. Aici sunt produse maturile electrice profesionale. Fabrica de productie este specializata si in procesarea metalelor si livreaza componente metalice catre celelalte locatii Kärcher. Tot aici sunt produse si masinile si sistemele sub filiala Kärcher Futuretech, axata exclusiv pe cerintele clientilor din sectorul public, inclusiv protectia civila si organizatiile de combatere a catastrofelor naturale. Solutiile de curatare Kärcher sunt produse la doar cativa kilometri distanta, in Sulzdorf, o extensie a locatiei Obersontheim.

Centrul de logistica Obersontheim

Centrul ultra-modern de logistica din Obersontheim livreaza accesorii si parti de schimb peste tot in lume. In timpul perioadelor de varf sunt procesate peste 14.000 de note de livrare si sunt eliberate pentru livrare pana la 4.500 de pachete in fiecare zi. Centrul de logistica primeste toate comenzile de la filialele Kärcher internationale, care sunt controlate de aici.

Locatia din Bühlertal

In locatia din Bühlertal in apropiere de Schwäbisch Hall sunt realizate mai ales produsele din gama Casa & Gradina. Milioane de curatitoare cu apa sub presiune, aspiratoare, curatitoare cu abur si accesorii ies din aceasta fabrica in fiecare zi. Exista 28 de linii de productie, unele dintre ele fiind aproape complet automatizate. Locatia din Bühlertal este cea mai mare si cea mai moderna fabrica de productie Kärcher din lume.

Cu aproape 5.000 de locuitori, orasul Obersontheim din districtul Schwäbisch Hall este ideal pentru familii gratie zonelor rezidentiale si infrastructurii extensive. Zona rurala si peisajele variate fac din Bühlertal un loc unic.

www.obersontheim.de

Standort Obersontheim

Locatia din Illingen

Locatia din Illingen din districtul Enz a fost infiintata in 1983. Activitatile de aici sunt axate pe productii de volum mic si comenzi personalizate, precum spalatorii pentru masini si vehicule comerciale, pulverizatoare cu gheata carbonica, curatitoare stationare cu inalta presiune si dozatoare de apa. Tot aici sunt produse si dulapurile de control si hamurile din cabluri.

Orasul Illingen la marginea Padurii Negre de Nord este caracterizata prin paduri, vii si lacuri manastiresti (Klosterseen). Istoria sa dateaza de multe secole: in Evul Mediu Illingen a apartinut Manastirii Maulbronn care este acum parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Illingen este un loc nemaipomenit pentru munca si locuire fiind parte a unei zone de recreere locala foarte populara, cu numeroase trasee pentru drumetii si ciclism si cu minunatele case restaurate din lemn.

www.illingen-online.de

Standort Illingen

Centrul Service din Gissigheim

Centrul service Kärcher din Gissigheim din districtul Main-Tauber a fost infiintat in 1992. Aici sunt aduse pentru service si reparatii produsele comerciale de dimensiuni reduse si masinile din toata Europa centrala. Pentru a reduce timpii de lucru si sarcinile administrative au fost implementate cele mai recente proceduri computerizate.

Gissigheim din orasul Königheim este localizata in Valea idilica Brehmbach langa Tauberbischofsheim. Viticultura a fost parte din traditia orasului timp de 900 de ani. Festivalurile anuale ale vinului marcheaza importanta vinului in acea zona precum si traditiile asociate cu acesta. Principalele cladiri istorice din Königheim confera orasului un aer unic si contribuie la standardele inalte de viata pe care acesta le ofera.

www.koenigheim.de

Standort Gissigheim

Locatii in jurul lumii

Cu peste 11.000 de angajati in 100 de companii, operam in fiecare zi in 60 de tari pentru a ne consolida pozitia pe piata. Masinile noastre pentru curatat sunt produse in Germania, Italia, Romania, China, Brazilia, Mexic si SUA.

Cu peste 50.000 de puncte service clienti, Kärcher ofera asistenta tuturor clientilor sai din intreaga lume.

Standorte International

Locatii de productie si logistica

 1. SUA:
  3 fabrici de productie
  3 centre logistice
 2. Mexic:
  1 fabrica de productie
 3. Brazilia:
  1 fabrica de productie
 4. Germania:
  8 fabrici de productie
  1 centru logistic
 5. Italia:
  4 fabrici de productie
 6. Romania:
  1 fabrica de productie
 7. China:
  1 fabrica de productie

Descopera ce iti putem oferi. Dezvolta-ti abilitatile cu noi.

Succesul companiei noastre se bazeaza pe o cultura antreprenoriala, orientata catre performanta, ce provoaca si sustine angajatii. Acesta este motivul pentru care noi investim in calificarea, educarea si sustinerea angajatilor si managerilor nostri.

Dezvoltare continua asigurata. Profita la maximum de oportunitatile care te asteapta.

Ca lider in inovatie la nivel mondial, suntem mereu cu un pas inainte. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste calificarea, sustinerea si dezvoltarea angajatilor nostri. In plus, va oferim o gama intreaga de cursuri si oportunitati de educare care va permit sa va extindeti cunostintele si experienta si sa va consolidati abilitatile individuale.

Angajatii nostri petrec in medie 3,8 zile in training in fiecare an. In afara de cursurile tehnice, metodologice si sociale, va punem la dispozitie si seminarii despre sanatate si numeroase cursuri de limbi straine. Prin programul Bursa Kärcher incurajam invatarea pe toata durata vietii. Fie ca tintiti catre o calificare profesionala, o calificare pentru admiterea la o facultate de stiinte aplicate ("Fachhochschulreife"), o calificare tehnica, una in comert sau o diploma de Licenta sau Master – noi ne sustinem angajatii in dezvoltarea personala atat din punct de vedere financiar cat si al timpului.

Ca parte din "Programul de Dezvoltare si Management International" le oferim angajatilor nostri din cele 60 de filiale straine o gama larga de oportunitati de invatare. Acestea includ saptamani de orientare pentru noii angajati, seminarii pentru managerii incepatori dar si pentru cei cu experienta, precum si cursuri in diferite domenii precum "antreprenoriat" si "managementul oportunitatilor".


Imbogatirea experientei si a abilitatilor de conducere. Ajuta la formarea viitorului Kärcher.

Ai potential de lider? La Kärcher vei primi provocari si vei fi incurajat in functie de talentele si punctele tale forte pe baza modelului nostru de competenta. Investim in dezvoltarea pe termen lung a echipei noastre de manageri prin oferirea de indrumari pentru provocarile ce ii asteapta in viitor. Rezultatul: la nivel de Vice Presedinte si Conducere, cel putin trei patrimi din toate pozitiile de conducere la nivel national sunt ocupate de candidati interni.

Ca si companie globala de familie, sustinem conducerea bazata pe valoare si o cultura de afaceri deschisa. "Programul nostru de Dezvoltare si Management International" se bazeaza pe aceste valori.

Beneficii angajat: descopera ce iti putem oferi.

Angajatii nostri sunt cele mai importante active ale companiei: acestia contribuie la succesul companiei, lucrand cu dedicare in fiecare zi. Dar performanta de nivel inalt este posibila numai atunci cand circumstantele profesionale si cele personale sunt de natura sa permita acest lucru si din acest motiv noi ne sustinem angajatii cu o gama larga de beneficii atractive atat in fiecare zi cand si in fiecare etapa a vietii. Descopera ce iti putem oferi:

Cariera si familie

Compatibilitatea dintre munca si viata de familie este foarte importanta pentru noi. Ne ajutam angajatii prin acordarea unui suport financiar sub forma unor indemnizatii pentru casatorie si maternitate sau prin acorduri individuale pentru ingrijirea copiilor sau a rudelor.

Ciclul-Munca-Viata

Iti oferim un nivel ridicat de libertate si flexibilitate in viata personala si in cea profesionala prin program flexibil sau prin optiunea de a lucra de acasa si iti oferim oportunitatea sa gasesti echilibrul perfect intre viata si familie.

Sanatate

Sanatatea angajatilor nostri este esentiala pentru performanta pe termen lung si pentru bunastare. Luam masuri extensive pentru mentinerea si imbunatatirea sanatatii fiecarui angajat, nu numai prin oferirea de mancare sanatoasa la cantina, ci si prin evenimente de informare, cursuri si seminarii pe anumite teme.

Sport si timp liber

Un stil de viata activ nu numai ca te mentine in forma ci iti sporeste si fericirea si angajamentul. Din acest motiv angajatii nostri beneficiaza de o gama larga de activitati, de la activitati sportive in clubul sportiv Winnenden pana la clubul nostru de fotografie pentru cei pasionati de arta fotografica si oportunitatile muzicale din cadrul Corului Irene Kärcher si a grupului de Solisti Kärcher.

Pensionare

Iti oferim oportunitati atractive pentru consolidarea pensiei si pentru marirea valorii activelor pentru ca tu sa poti privi la un viitor fericit si sigur. De exemplu, programul nostru de pensii completeaza pensia oferita de stat intr-un mod ideal. De asemenea le oferim posibilitatea angajatilor nostri sa isi incheie asigurari.

Mobilitate

Vrem ca angajatii nostri sa fie mobili: acest lucru se reflecta atat in decontarea costurilor de transport cu mijloacele de transport public (statia de metrou din Winnenden este la doar 350 de metri distanta) cat si in initiativa de leasing auto la pret redus. Astfel toti angajatii nostri vor avea o calatorie placuta pana la munca. Desigur veti beneficia si de un loc de parcare pentru masina dumneavoastra in parcarea noastra speciala pentru angajati. Sustinem mersul pe bicicleta, asa ca avem parcari si pentru aceasta varianta de transport.

Instruire ulterioara si training

Pentru a atinge performante ridicate, instruirea pe toata durata vietii este esentiala. Va vom sustine cariera – de la stagiar la director – cu o multime de programe de training si instruire. Acestea includ evenimente speciale de training, bursa Kärcher si o gama larga de programe pentru tinerele talente precum si pentru dezvoltarea calitatilor de lider.

Apreciere

La Kärcher, fiecare angajat conteaza. Te sustinem inca din prima zi in fiecare etapa a carierei tale si iti rasplatim serviciile si loialitatea a aniversari prin bonusuri financiare si concedii speciale. Organizam de asemenea evenimente periodice pentru angajatii pensionati.

Inalta performanta

La Kärcher, performanta este premiata. Angajatii nostri contribuie la succesul companiei. Kärcher recompenseaza sugestiile care contribuie la imbunatatirea competitivitatii companiei noastre .

Siguranta locului de munca

Scopul nostru este sa extindem Kärcher pe termen lung. Am garantat timp de multi ani pastrarea fabricilor din Germania si evitarea disponibilizarilor.

Angajamentul angajatului

Fiind o companie de familie, angajamentul fata de societate si responsabilitatea sociala sunt foarte importante pentru noi. Noi ne sustinem angajatii in activitatile pe care acestia le desfasoara, fie ca o facem printr-un echipament sportiv pentru cursa de iarna din Bühlerzell sau prin sponsorizari pentru broasca cu burta galbena care este pe cale de disparitie.

Traditie

Fantasticele evenimente anuale precum Concertul de Craciun si Zilele familiei Kärcher sunt parte din traditia Kärcher, unind angajatii si intarind identitatea companiei.

Leistungen
Leistungen
Leistungen
CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE