eco!efficiency – realizeaza mai mult, eficient

Peste tot in lume numele Kärcher este sinonim cu putere, calitate si inovatie. De asemenea, inseamna si expertiza in curatenie care seteaza standarde. Ca lider mondial in sistemele de curatenie, Kärcher este una dintre fortele motoare din spatele dezvoltarii tehnologice, nu doar in acest domeniu. Peste 600 de angajati in cercetare si dezvoltare lucreaza la produse si procese din ce in ce mai economice si mai ecologice. folosind cele mai avansate tehnologii pentru proiectare, dezvoltare si testare, in cautare de si mai mare eficienta, durata de viata si protectie a mediului. Si cu nivel inalt de asistenta pe durata intregului ciclu de viata , pana la retragerea si reciclarea adecvata a produselor. Intotdeauna ghidati dupa principiul ca, pentru noi, clientul este cel mai important. Fapt subliniat de produsele care sunt axate pe responsabilitatile din ziua de maine: Kärcher eco!efficiency.

ecoefficiency header 2015

Semnele timpului.

Daca vrei sa te misti si sa schimbi lucrurile, trebuie sa deschizi drumul. Si sa arati din ce esti facut. Simbolurile albastre reprezentand diferitele pietre de temelie puse de Kärcher eco!efficiency arata unde si cum a atins puterea de inovare a Kärcher un nivel de eficienta considerabil mai mare. Kärcher eco!efficiency este implementat in toate departamentele si este parte a politicii si a actiunilor companiei.

eco!efficiency Hohe Recyclingfähigkeit
eco!efficiency Reduzierter Wasserverbrauch
eco!efficiency Weniger Lärm
eco!efficiency Intelligente Energieeffizienz
eco!efficiency Beispielhafte Reparaturfähigkeit
eco!efficiency Einsatzgerechte Materialauswahl
eco!efficiency Verringerter Ausstoß von CO2
eco!efficiency Optimierte Unternehmensprozesse
eco!efficiency Weniger Abwasserbelastung
eco!efficiency Verlängerte Lebensdauer
eco!efficiency Gezielt dosierte Reinigungsmittel
eco!efficiency Reduzierter Materialeinsatz
eco!efficiency Wirksame Staubfilterung
eco!efficiency comprehensive spare parts

Orice este posibil. Mai presus de toate, mai eficient.

Eficienta apare sub diferite forme: consum redus de energie, motoare cu combustie de inalta performanta, consum redus de solutii de curatare, folosirea de solutii de curatare extrem de concentrate pentru reducerea ambalajelor, precum si reciclabilitate structurala si/sau minimzarea componentelor. Aceste rezultate pot fi atinse doar prin idei noi si tehnologii inovative care, mai presus de toate, necesita dorinta si capacitatea de a le pune in practica.

Kärcher ofera o gama completa de masini si solutii de curatare ce indeplinesc standardele eco!efficiency cu care operatorii pot obtine o curatare eficienta, eficace si ecologica in diferite domenii. Aparatele Kärcher cu modul eco!efficiency iti ofera sansa sa le folosesti la putere redusa pentru murdarie superficiala, economisind atat energie cat si solutie de curatare si protejand in acelasi timp aparatul. Aparatele Kärcher care indeplinesc standardele eco!efficiency sunt prevazute cu caracteristici tehnice complete pentru economisirea permanenta de timp, energie si solutie de curatare.


eco!efficiency T12/1

Aspiratorul uscat eco!efficiency: Puternic. Economic. Silentios.

Cu pana la 40% mai putina energie consumata, aspiratoarele uscate eco!efficiency ajung la 98% din capacitatea de aspirare a unitatii de baza, ceea ce este mai mult decat suficient pentru curatenia zilnica de intretinere. Aparatele eco!efficiency sunt si mult mai silentioase, nivelul de putere acustica fiind redus la jumate.

De exemplu, T 12/1 eco!efficiency, atinge o performanta de curatare optima cu consum redus de energie, ceea ce contrazice odata pentru totdeauna credinta populara conform careia puterea poate fi inlocuita de un singur lucru si acela este si mai multa putere. Ce bagi inauntru este ce primesti. Aspiratoarele uscate cu motoare puternice de 750 W ofera puterea necesara pentru a putea fi utilizate in birouri si hoteluri. Puterea de aspirare nu este adecvata sub 200 W dar se imbunatateste continuu incepand cu 200 W.

Un motor de 750 W produce cantitatea ideala de putere de aspirare si este mai mult decat perfect pentru indepartarea prafului dintr-o gospodarie normala de pe materialele textile sau suprafetele dure. O putere de aspirare mai mare va va oferi rezultate doar putin mai bune. O putere de aspirare mai mare poate face curatarea covoarelor cu fir lung dificila. Prin urmare, puterea de aspirare are avantajele si dezavantajele sale.

 

Extrem de eficient: HDS-E 8/16-4 M eco!efficiency.

Aparatele inovative de curatat cu inalta presiune cu incalzire HDS-E 8/16-4 M oferite de Kärcher seteaza standarde in ceea ce priveste eficienta energetica si sunt solutia ideala pentru economisirea de energie: cu pana la 40% mai putina energie consumata in modul standby.

Kärcher HDS-E 8/16-4 M genereaza apa calda cu 400 V AC si poate fi utilizat si in locatii unde gazele de esapament sunt interzise sau nedorite. Cele trei modele cu capacitate de incalzire de 12, 24 sau 6 kW sunt prevazute cu mod eco!efficiency, in care curatarea are loc eficient la 60°C. Pentru murdaria foarte persistenta, temperatura apei poate fi marita pana la 85°C. Gratie puterii mari si a Servo Controlului, modelul de 36 kW curata cu pana la 80°C in mod de operare continuu. Camera de incalzire de mare viteza in versiunea 12 kW asigura un timp de pre-incalzire mult mai mic. Toate aparatele HDS-E 8/16-4 M sunt prevazute cu boiler din otel inoxidabil rezistent la coroziune, dispozitiv de protectie impotriva calcarului integrat, ajutor convenabil pentru basculare pentru manevrare usoara si sertar blocabil pentru accesorii si unelte.

Kärcher HDS-E 8/16-4 M reduce consumul de energie cu pana la 40% in standby gratie boilerului izolat, in functie de intrebuintare si de model. Graficul de mai sus arata disiparea caldurii din boilerul izolat (in partea stanga a imaginii) comparativ cu unul neizolat.

eco!efficiency HDS-E
eco!efficiency Reinigungsmittel

solutii de curatare eco!efficiency.

Pentru a obtine rezultate optime, in multe intrebuintari este indispensabila utilizarea de solutii de curatare. In principiu acest lucru nu se va schimba dar oricum exista cerinte din ce in ce mai mare pentru eficienta si protectia mediului. Pentru asta este nevoie de un echilibru intre puterea de curatare, siguranta operatorilor, a materialelor si a mediului. Aceasta balanta trebuie mentinuta permanent. Kärcher lucreaza continuu in propriile laboratoare de dezvoltare si productie la solutii de curatare de viitor. Rezultatele sunt convingatoare: Solutiile de curatare Kärcher eco!efficiency.

 

Gandind cu doi pasi inainte: modul eco!efficiency.

Dezvoltarile semnificative evolueaza in mod natural in etape. O dezvoltare inovativa in domeniul aparatelor de curatat este modul Kärcher eco!efficiency, care poate fi activat usor in timpul curateniei. In modul eco!efficiency, masina opereaza automat la cel mai inalt nivel de eficienta. Acesta reduce considerabil consumul de energie, apa si solutie de curatare. De asemenea reduce si uzura materialelor si a aparatului, rezultand in intervale mai mari de intretinere, costuri reduse de service si durata de viata mai mare.

eco!efficiency Scheuersaugmaschinen Stufe

Masini de frecat-aspirat cu modul eco!efficiency

Numeroase serii de modele de masini de frecat-aspirat Kärcher cu tracțiune sau step-on sunt deja prevazute cu modul eco!efficiency. In acest mod, viteza periei si puterea de aspirare sunt reduce la un nivel adecvat pentru murdarie de suprafata. Astfel puteti obtine rezultate excelente cu consum de energie semnificativ redus, reducand in acelasi timp uzura masinii. Puteti reduce consumul de energie cu pana la 20% si cel de apa si detergent cu pana la 10% gratie modului eco!efficiency. Eficienta este imbunatatita gratie tehnologiilor testate si incercate precum unitatea inteligenta pentru dozare detergent DOSE sau capetele perie detasabile. In curand, vor fi posibile si alte imbunatatiri din punct de vedere al eficientei, gratie noilor idei si inovatiilor tehnologice in curs de dezvoltare si testare.

 


Curatitoare cu inalta presiune cu modul eco!efficiency

Gratie principiului pe care il folosesc, curatitoarele cu inalta presiune cu incalzire necesita cantitati mai mari de energie si consum suplimentar de solutii de curatare pentru murdaria foarte persistenta. Curatarea cu inalta presiune cu incalzire este, in orice caz, o tehnologie eficienta in comparatie cu modul de curatare conventional. Gratie apei calde sub presiune, se obtin rezultate comparabile cu consum de apa redus semnificativ. Oricum, curatitoarele cu inalta presiune Kärcher HDS pot fi folosite pentru sarcini mult mai grele, care nu ar putea fi indeplinite doar cu apa, solutii de curatare si bureti. Utilizarea incalzirii este compensata considerabil de cantitatea de apa si detergent economisita. Timpul economisit aduce un alt avantaj economic semnificativ.

Noul Kärcher HDS cu modul eco!efficiency este semnificativ mai eficient. Cand modul eco!efficiency este activat, temperatura apei este reglata la 60°C, pentru ca 60°C este mai mult decat suficient pentru indeplinirea majoritatii sarcinilor de curatare. Nu doar pentru murdarie usoara ci si pentru murdarie moderata. Cu modul eco!efficiency al Kärcher HDS, obtii un echilibru perfect intre performanta de curatare si consumul de energie – fara a compromite rezultatele.

 

eco!efficiency Hochdruckreiniger Stufe
CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE