Mașini de frecat-aspirat

Chiar si crapaturile stralucesc. Prin utilizarea presiunii ridicate de contact, masinile de frecat/uscat pot curata, indeparta stratul de murdarie si lustrui atat podelele denivelate, cat si cele netede, sau aplica sampon pe covoare.

Kärcher  Mașini de frecat-aspirat conduse manual

Mașini de frecat-aspirat conduse manual

Curata rapid zonele mici: aceste masini de frecat / uscat asigura o curatenie absoluta intre vizitele clientilor. Mai economic decat curatarea umeda pentru suprafete incevpand de la 100m²:

Kärcher  Mașini de frecat-aspirat step on

Mașini de frecat-aspirat step on

Utilizatorii acestor masini stau pe platforma. Conceptul inovator step-on combina manevrabilitatea masinilor de curatat impinse manual cu viteza unei masini de curatat conduse.

Kärcher  Mașini de frecat-aspirat cu post de conducere

Mașini de frecat-aspirat cu post de conducere

Potrivite pentru suprafete incepand de la de la 1500 m²: masinile de frecat / uscat cu post de conducere de la Kärcher sunt alternativa confortabila pentru masinile mari de curatat impinse manual. Manevrabile in special datorita latimii lor reduse!

Kärcher  Mașini de frecat-aspirat autonome

Mașini de frecat-aspirat autonome

Robotul mașină de spălat compact, cu uscător și manevrabil este impresionant, nu numai în mediile în care spațiul este limitat, ci și pe suprafețe mari, făcându-l ideal pentru curățarea podelelor în sectorul transporturilor, unități de vânzare cu amănuntul și centre comerciale, instituții medicale, clădiri publice sau pentru hale de producere în fabrici și uzine.