SPĂLĂTORIE AUTO CU AUTOSERVIRE KARCHER CLEAN PARK

Vă iubiți mașina? Apreciați timpul și calitatea?

Atunci aveți ocazia unică de a evalua serviciile noii spălătorii auto cu autoservire Clean Park de la compania germană Karcher!  

Aceasta nu este doar o spălătorie auto, este un set de soluții tehnice inovatoare pentru îngrijirea mașinii dumneavoastră, unde puteți nu doar să vă spălați mașina pe exterior de murdăria și praful de pe drumurile de toamnă,ci și să îngrijiți salonul din interior; să dați stralucire și carățenie. Și toate acestea fără a dăuna mediului!

Complexul cu autoservire Karcher Clean Park este și o platformă demonstrativă, unde îi invităm pe cei care se gândesc la afacerea de tip spălătorie auto .

După ce a decis să deschidă o spălătorie auto, viitorul proprietar are o mulțime de întrebări. Primul din această listă - de unde să încep?

Vizitați spălătoria auto cu autoservire Karcher Clean Park de la Metro 2, sunând managerului de soluții de proiect la numărul +373 68 508 082 și vedeți valoarea investiției în afacerea de spălătorie auto.

Spălătorie auto cu autoservire Karcher Clean Park situat pe teritoriul Metro Cash & Carry 2, Botanica (bul. Dacia, 61). Program zilnic de lucru de la 06-00 la 21-00.

 

Departamentul Proiecte Speciale  tel.: + 373 (68) 508 082 (șef departament)

Administrator Spălătorie Auto tel.: + 373 (68) 806 065.

Gama Larga
Puteti Ro
CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE