Responsabilitatea fata de companie

Relatiile de parteneriat bazate pe incredere si onestitate dintre noi si angajatii si consumatorii nostri sunt cheia asigurarii viitorului companiei noastre.

Verantwortung für das Unternehmen

Ancorati in companie.

Una dintre liniile noastre directoare este ca Kärcher este deplin constienta de responsabilitatea sa sociala. In Declaratia Misiunii ne angajam sa respectam valorile si normele, drepturile omului si sistemele legale si sociale din fiecare tara.

Asociatii si initiative.

Kärcher spera sa fie o referinta in domeniul sustenabilitatii. Pentru a atinge acest tel trebuie sa ne concentram nu numai asupra proceselor si standardelor interne, dar trebui sa urmarim si evenimentele din afara companiei si sa jucam un rol activ in cadrul acestora. Din acest motiv Kärcher este membra a numeroase asociatii si initiative care urmaresc un scop comun, acela de a promova sustenabilitatea in domeniul politic, economic si tehnologic.


Semnarea comunicatelor de protectiei a climei din Copenhaga si Cancún

In calitate de companii active la nivel global, Kärcher si alte sute de companii au semnat Comunicatele de la Copenhagasi Cancún. Politicienii au fost nevoiti sa ia masuri drastice impotriva schimbarii climei si a efectului de sera in timpul Summitului ONU pentru Clima din 2009 si 2010. A fost facut un apel pentru o intelegere globala ambitioasa, stabila si echitabila pentru prevenirea schimbarii climei. Scopul este sa investim in produse, servicii, tehnologii si infrastructuri cu emisii reduse, pentru a asigura dezvoltarea sustenabila si pentru a sustine tinta globala de reducere a emisiilor de CO2. Comunicatele au fost create de "Grupul de Mari Corporatii impotriva Schimbarea Climatului al Printului de Wales" la Universitatea Cambridge.

Klimaschutz

Membra a ONU Global Compact

Ca participanti la ONU Global Compact, ne-am dedicat observarii a zece principii recunoscute universal in ceea ce priveste drepturile omului, munca, protectia mediului si prevenirea coruptiei in procesele si strategiile companiei noastre. Asta inseamna ca ne angajam la aceste principii, le sustinem si le punem in practica. ONU Global Compact este o initiativa strategica pentru companii. Cu ajutorul lor, lumea de afaceri poate fi o forta importanta de globalizare ce poate contribui la dezvoltarea pietelor si a relatiilor de comert, a tehnologiilor si a finantelor in beneficiul tuturor societatilor si zonelor economice.

UN Global Compact

Partener al initiativei de sustenabilitate VDMA BlueCompetence

Initiativa BlueCompetence are scopul de a incuraja expertiza pentru solutii de sustenabilitate in ingineria sistemelor si masinilor pentru a promova activ si pentru a oferi tehnologii sustenabile. BlueCompetence defineste criterii si standarde transparente si de incredere, pe care noi, ca parteneri, le indeplinim. Aceasta initiativa faciliteaza orientarea si ofera oamenilor siguranta in cautarea solutiilor sau produselor sustenabile sau a companiilor axate pe sustenabilitate.

Blue Competence