Soțutii profesionale de curățare și îngrijire

Curăță rapid și mai eficient cu consum redus de energie și mai puțină apă reziduală poluată din cauza reziduurilor uleiurilor minerale: vei avea numeroase avantaje dacă vei folosi soluțiile profesionale de curățare și ingrijire Kärcher.

Kärcher Presiune înaltă

Presiune înaltă

Rapid, eficient, minuțios și economisitor de resurse: curățarea la presiune înaltă, în combinație cu agenți de curățare perfect coordonați, este impresionantă și în cazul sarcinilor de curățare foarte solicitante.

Kärcher Podea

Podea

Datorită eficienței lor mari, agenții de curățare Kärcher FloorPro asigură curățarea podelelor fără efort și care economisește timp. În același timp, mașinile de curățat și suprafețele sunt protejate în mod optim.

Kärcher Covor

Covor

Linia CarpetPro cu tehnologie inovatoare iCapsol este ideală pentru curățarea delicată și eficientă a suprafețelor textile, reduce timpul de uscare și previne recontaminarea.

Kärcher Vehicule

Vehicule

Economice, coordonate precis și minuțioase, chiar și cu contururi dificile ale vehiculului: produsele noastre VehiclePro sunt impresionante în combinație cu conceptul nostru de parfum Pine Active și asigură rezultate optime.

Kärcher Rezervor/recipient

Rezervor/recipient

Cu soluții adaptate individual la cerințele clienților noștri și performanțe optime, seria noastră TankPro este impresionantă pentru curățarea sistemelor de rezervoare și containere.

Kärcher Grupuri sanitare

Grupuri sanitare

Agenți de curățare eficienți pentru suprafețele sanitare și toalete. Pentru îndepărtarea fiabilă a reziduurilor de murdărie, cal și de grăsime în întreținere și curățare profundă.


Fise tehnice de securitate

Aici poti gasi instructiuni pentru folosirea substantelor chimice:


O masina de curatat. O solutie de curatat. Un producator: Kärcher.

Profesionistii in curatenie stiu ce conteaza cu adevarat cand vine vorba de curatenie: performanta si ingrijire excelente combinate cu protectia oamenilor, a masinii si a mediului. Si desigur, siguranta operatorului.

Alti doi factori esentiali sunt timpul si productivitatea. Pentru a combina eficient aceste avantaje, ai nevoie de un sistem perfect echilibrat format din masina de curatat, solutii de curatare si accesorii. Sistemul Kärcher. Inclusiv servicii profesioniste. De la liderul pe piata mondiala.

Reinigungsmittel Einführung

Zece motive pentru utilizarea solutiilor de curatare Kärcher.

Daca un motiv bun este suficient sa iti permita sa iei o decizie, atunci zece motive bune
inseamna ca defapt nu exista nicio decizie.

 • Formule extrem de eficiente si economice
  Pentru solutiile de curatare Kärcher folosim doar cele mai bune materii prime. Astfel folosim produse in doze foarte mici si foarte rentabile.
 • Formule patentate, usor de separat
  Multe dintre produsele Kärcher sunt realizate dupa formule ce se pot separa usor, care conduc la separarea rapida a fazelor apoase si oleaginoase in interiorul separatorului de ulei si astfel indeplinesc reglementarile legale.
 • Formule compatibile cu componente anti-coroziune si aditivi speciali
  Solutiile de curatare Kärcher sunt formulate special pentru a fi folosite cu aparatele de curatat Kärcher. Aceste formule ajuta la inlaturarea si celei mai persistente murdarii, fiind in acelasi timp delicate cu masinile. Numeroase solutii de curatare contin ingrediente speciale pentru curatarea si protejarea masinii.

 • Stabile la inalta presiune si la temperaturi de pana la 150°C
  Solutiile de curatare pentru inalta presiune Kärcher sunt special formulate pentru a fi folosite cu aparatele de curatat cu inalta presiune.

 •  Imbunatatiri continue din partea departamentului de dezvoltare Kärcher
  Detergentii Kärcher sunt dezvoltati constant pentru imbunatatirea performantei de curatare, pentru a scurta timpii de contact si pentru a oferi formule din ce in ce mai ecologice.

 • Ne asumam responsabilitatea pentru, mediu oameni si masina
  Kärcher evita sa foloseasca solventi nenecesari, metale grele si alte substante ce dauneaza mediului si sanatatii. Pentru cea mai buna protectie posibila a operatorului, masinii si mediului.

 • Ecologic gratie ambalajului de mici dimensiuni
  Detergentii Kärcher sunt foarte concentrati si au nevoie de mai putin ambalaj. Astfel, resursele naturale sunt conservate si ambalajul poate fi eliminat mai usor.

 • Dezvoltat sa indeplineasca cele mai inalte cerinte
  Numeroase solutii Kärcher pot fi folosite in industria alimentara. 

 • Performanta de top cu un aer de prospetime
  Numeroase solutii e curatare Kärcher contin arome precum ulei de lamaie pentru a combate mirosurile neplacute, si pentru a lasa suprafetele curate.

 •  Sistemul complet dintr-o singura sursa
  Sistemul Kärcher se bazeaza pe expertiza ce avantajeaza operatorul: un producator pentru masini, detergenti si accesorii. Un partener de contact pentru asistenta si consultanta. 

Cercetare, dezvoltare si productie, mana in mana.

Solutiile de curatare si ingrijire Kärcher sunt la fel de versatile si eficiente ca si masinile in care sunt utilizate – deoarece au fost create special pentru masinile de curatat Kärcher. Este singura cale de a maximiza performanta sistemului alcatuit din masina si solutie de curatare. Kärcher a recunoscut asta inca de la inceput si a folosit acest element ca punct central in procesul de Cercetare si Dezvoltare. Este baza succesului nostru si conceptul central din spatele gandirii si actiunilor noastre.

Reinigungsmittel Forschung und Entwicklung

Cercetarea si Dezvoltarea cresc in importanta odata cu provocarile si cerintele la care trebuie sa faca fata masinile si intregul sistem de curatare. Cu putem maximiza performanta continuand sa protejam mediul? Cum putem sa reducem costurile fara sa afectam puterea sau calitatea? Intrebari la care Kärcher si echipa noastra de experti din cele mai diverse domenii ale tehnologiei si chimie cauta cele mai bune raspunsuri. Pentru toate sectoarele de piata si in corelatie cu furnizorii si utilizatorii profesionisti.

Expertii nostri analizeaza fiecare tip de murdarie de e toate suprafetele pentru a se asigura ca pot fi desprinse, colectate si eliminate eficient. Tot ceea ce dezvoltam este sistematic atat in sens literal cat si in ceea ce priveste abordarea noastra holistica. Si fiecare sarcina este efectuata de Kärcher. Performanta de top si eficienta solutiilor de curatare Kärcher este rezultatul a peste 30 de ani de Cercetare Dezvoltare in laboratoarele noastre. Ca lideri pe plan mondial in producerea de masini e curatat, noi am facut acum multi ani primii pasi catre devenirea unui furnizor definitiv de sisteme de curatat si in prezent cunostintele si tehnologia noastra seteaza standardele.

Ca furnizor complet de sisteme de curatare, Kärcher nu numai ca dezvolta formule de solutii de curatare pentru masinile de curatat Kärcher, dar si produce aceste produse in laboratoarele proprii. Productia noastra de solutii de curatare ne da siguranta ca putem oferi clientilor nostri produse de inalta calitate care sa opereze la performanta maxima, reducand in acelasi timp impactul asupra mediului prin eliminarea transportului nenecesar.

Reinigungsmittel Produktion

Conceptul nostru de furnizor de sisteme cuprinde nu numai oferirea masinilor de curatat dar si dezvoltarea si producerea solutiilor de curatare. Gratie productiei proprii si sistemelor de ambalare, avem control permanent asupra productiei solutiilor de curatare Kärcher, ceea ce ne permite sa ne asiguram ca produsele noastre intrunesc nivelul de calitate asteptat de noi. Prin folosirea unor sisteme moderne de amestecare si umplere, asiguram constant performanta produselor noastre. Garanteaza si faptul ca produsele noastre sunt gata de livrare oricand.

In cadrul sistemului nostru extrem de flexibil, putem umple rapid si eficient orice de la sticle de 0,5 l la rezervoare de 20.000 l din containere noastre de amestecare de 25.000 l. Gratie timpilor scurti de raspuns in productie, produsele noastre sunt mereu dezvoltate la tehnologii de ultima generatie. Prin folosirea sistemelor noastre ultra-moderne pentru productia si stocarea produselor la unitatile de productie, Kärcher joaca un rol activ in protectia mediului. Tot transportul nenecesar este eliminat si bunurile sunt livrate in toata lumea direct de la fabricile de productie.

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE