POVEȘTI KÄRCHER DESPRE CURĂȚENIE

Experimentează povești interesante și sfaturi utile de curățare a locuințelor. Ne propunem sa vă arătăm cum facem diferența - cu soluțiile noastre de curățare și nu numai. Alăturați-vă în călătoria noastră prin lumea Kärcher.

Reinigungstipps

Curățenia realizată cu ajutorul experților

De la curățenia generală de primăvară până la curățenia săptămânală a locuinței, întrebările sunt adesea aceleași: de unde încep și de unde mă opresc? Ce ar trebui să folosesc pentru a curăța? Și mai presus de toate: care este cel mai rapid și mai eficient mod de a o face? Întrebare după întrebare, experții în curățenie de la Kärcher și economistul Urte Paaßen oferă răspunsurile.

406_Disentis_8

SPRE CER

Mulți oameni își propun să se apropie de divinitate, dar doar puțini urmează calea aleasă de Murezi Casanova. La Mănăstirea Benedictină din Disentis, Elveția, novicele și, totodată, grădinarul peisagist profesionist se ocupă de vegetația și grădina mănăstirii și în curând va adăuga mântuirea semenilor săi la lista de îndatoriri.

05_Karrussell

TRENUL JUNGFRAUJOCH DIN ALPII ELVEȚIENI: DEASUPRA LUMII

Este imposibil să ne gândim la Elveția fără a ne minuna de nenumăratele atracții pe care țara le poate oferi: Lacul Lucerne, regiunea Matterhorn și Cascada Rinului sunt doar câteva dintre atracțiile turistice din statul alpin.

Distribution of water hyacinths

Apă curată prin puterea plantelor

Felipe Valderrama este un om foarte ocupat. Columbianul lucrează pentru organizația neguvernamentală Fundación Humedales, care, printre altele, s-a angajat să furnizeze apă curată în zonele îndepărtate din Columbia. Și el este cel care face posibil acest lucru.

difference-thumb_EN

DIFFERENCE – Revista Kärcher

diferența își propune să vă arate cum facem diferența – cu soluțiile noastre de curățare și nu numai. Alăturați-vă nouă în călătoria noastră prin lumea Kärcher.

Hongqiao full

Călătorii extreme

Cu aproximativ 219 milioane de pasageri în fiecare an, gara Shanghai Hongqiao din estul Chinei este una dintre cele mai mari gări din lume. Seamănă cu un labirint, secretele cărora doar puțini oameni le cunosc - Zhu Hongyan este unul dintre ele.

differnce Award_Clubreinigung_Titelbild

„Curățătorul scenei crimei” în lumea muzicii

În scurtmetrajul „A Rock ‘n’ Roll Story” eroul nu este un cântăreț al unei trupe, ci omul care curăță totul a doua zi după concert. Max Friedrich a curățat un club din Berlin pentru o lungă perioadă de timp – și a fost martor și a găsit multe lucruri în acest proces.

difference Award_Plakatwerbung_Titelbild

Blocat de lumea interlopă din München

Nimeni nu cunoaște stațiile de metrou din München la fel de bine ca Klaus Merkel. Și aceste cunoștințe vor rămâne și în familie pentru o vreme, deoarece fiul său Alexander a preluat compania de publicitate.

Titelbild_differenceAward_Spiros

„Spiros are un echilibru perfect între muncă și viață personală”

Philip Chrobot studiază la Academia de Film din Baden-Württemberg – și a câștigat Premiul Kärcher Diferență, prezentat acum pentru prima dată. Scurtmetrajul său inspirațional „Spiros – Rent A Boat” oferă o perspectivă asupra vieții și a lumii muncii a închiriatului de bărci Spiros Bardis, în vârstă de 58 de ani, pe insula grecească Corfu. În acest interviu, Chrobot vorbește despre filmări și competiție.

Graph_International

Cum curățăm lumea? Studiu internațional de curățare 2018

Oamenii din întreaga lume petrec puțin peste două ore făcând curățenie în fiecare săptămână. De la mop și mătură, până la curățare cu abur sau lăsarea treburilor pe seama unui robot aspirator, preferințele variază pe tot globul. Dar toată lumea este de acord cu „De ce”: 94% dintre respondenți cred că o casă curată este importantă.

Header_Road_Trains

Camioane

Ele fac parte din Australia la fel de mult ca cangurii și Marea Barieră de Corali: trenurile rutiere furnizează zone îndepărtate cu mărfuri de tot felul. La peste 50 de metri lungime și o greutate de 130 de tone, ei sunt regii drumului. Dar acești giganți își petrec zilele expuși la temperaturi extreme și murdărie agresivă. Un sistem normal de spălare pur și simplu nu ar putea face față.

Header

De la ultra-înaltă presiune la gheață uscată

Diferite provocări sunt în prim-plan în toate industriile când vine vorba de curățare. Metodele și aparatele de curățare variază în consecință. O imagine de ansamblu.

Everdrill_Header

Everdrill

După Antarctica și Arctica, ghețarii din munții înalți ai Asiei sunt al treilea cel mai mare depozit de apă dulce de pe planetă. Apa lor de topire umple râurile majore ale continentului și furnizează apă potabilă pentru miliarde de oameni. Datorită altitudinii lor mari, aceste zone sunt deosebit de afectate de schimbările climatice. Consecințele pentru regiune sunt fatale, cu amenințarea cu avalanșe, inundații și, pe termen lung, cu o lipsă semnificativă de apă. Geologii folosesc aparate de curățare cu înaltă presiune ca burghie pentru a pătrunde în straturile adânci de gheață.

Luck_Header

Perspective despre o viață bună

Familia și prietenii, educația, sănătatea și prosperitatea: în studiul său din 155 de țări, Raportul Fericirii Mondiale indică faptul că discrepanțele din aceste domenii influențează semnificativ sentimentele noastre de fericire. Studiul PNAS* „Cumpărarea timpului promovează fericirea”, între timp, atrage atenția asupra unui factor suplimentar care a rămas anterior ascuns: timpul. Pentru că doar cei care au timp îl pot petrece făcând lucruri care îi fac fericiți. Desigur, este la latitudinea fiecărui individ să decidă dacă să se răsfețe cu o dădacă, o curățenie sau un echipament special pentru a face treburile casnice și grădinăritul rapid și ușor.

Wohnzimmer

La vânătoarea de murdărie

Din ce este făcut praful de fapt? Care este mai exact diferența dintre curățare și aranjare? Și care este cel mai eficient mod de a vă curăța casa? Aruncăm o privire mai atentă și descoperim secretele unui apartament foarte curat.

1G6A9787-VB3

De la specialist în publicitate la „steeplejack”

Notele școlare și interesul au fost o barieră în calea diplomei planificate inițial în inginerie electrică, așa că Ulrich Sukup a ales Media Psychology și și-a început cariera ca agent de publicitate pentru o agenție mare. De ce îi lipsea un „scop în viață” și cum a ajuns pe înălțimile aerisite ale Vierungsturm a bisericii Votivkirche din Viena pentru a efectua lucrări de curățenie – o poveste incitantă.

cleaning study thumbnail

„Lumii îi place să fie curat”

Lumea are un lucru în comun în ceea ce privește curățenia: o casă curată este importantă sau foarte importantă pentru aproape toată lumea. Acest lucru arată că curățarea gospodăriei, indiferent dacă este regulat sau neregulat, este pur și simplu o parte din viață. Dar ce se află mai exact în spatele tuturor acestor lucruri? Cine petrece cel mai mult timp curățând și ce ajutoare sunt folosite cel mai frecvent pentru curățare?

No_more_cleaning

Să nu mai facem curățenie vniciodată?

Aspiratoarele robot au devenit de mult o realitate modernă, iar sistemele de curățare în rețea se instalează pe piața contractorilor de servicii de construcții. Dar cum va continua?

Carousel_Teaserfoto

Noroi, transpirație și presiune ridicată

9.000 de kilometri, mult sol deșert aproape impracticabil și un singur obiectiv în minte. În fiecare an, este fascinant să vezi cum se confruntă piloții din Raliul Dakar cu distanța. În timp ce sunt singuri între etape, întregul spectacol nu este în niciun caz o operațiune cu un singur om, totuși. O privire în spatele draperiilor...

Spiegel wir festgemacht

Curățarea telescopului la Observatorul Stuttgart

Ulrich Teufel, inginer și astronom amator pasionat, îi plăcea să privească stelele prin fereastra de la mansardă a dormitorului său de când era băiat, motiv pentru care s-a alăturat devreme în societatea care îngrijește și întreține observatorul. Nu mai era în stare să vadă prin telescopul murdar. Așa că a luat inițiativa: „Astăzi vom începe să curățăm oglinda telescopului”, spune Teufel. Și ceea ce pare o sarcină simplă se dovedește a fi ceva mai provocator.

Christmas FC 5

Cine va curăța totul?

Dacă Moș Crăciun nu este atent, va aduce și murdărie în casă, precum și cadouri. Oferim sfaturi practice despre cum să îndepărtați rapid această murdărie. De asemenea, vom oferi o perspectivă asupra modului în care este sărbătorit Crăciunul în întreaga lume – analizând diferite obiceiuri și tradiții de Crăciun.

Gischt_Menu_picture

Natura este ca artist

Ace de gheață scânteietoare, ceață sclipitoare, brumă albă – natura este plină de fenomene fascinante. Thomas Rappaport este un artist cu ochi pentru ei. În proiectul său „giSCHt – sculpturi de topire”, el însoțește artistic un cireș pe drumul său terminal. După 80 de ani de înflorire, ajungând la fruct roșu bogat, dând umbră și făcând parte din microclimatul pe tot terenul, artistul realizează un portret unic al copacului.

kaercher_lifestraw_thumb.jpg

Sarah în căutarea apei curate

Pentru a face apa poluată potabilă, oamenii din Kenya o fierb adesea - pentru aceasta este nevoie de mult lemn de foc. Această nevoie contribuie la creșterea ratei defrișărilor, ceea ce duce la o creștere a emisiilor de CO2. Un proiect de protecție a climei din Kenya încearcă să contracareze acest lucru. Proiectul presupune distribuirea filtrelor de apă în gospodării.

Funktion Kl

Cum funcționează un aparat de spălat cu presiune?

Oricine a folosit un aparat de spălat cu presiune înainte știe că curățarea în aer liber poate fi foarte distractiv. Ele pot fi folosite pentru a curăța practic tot ce este pe sau în jurul casei în cel mai scurt timp. Dar cum funcționează de fapt o mașină de spălat cu presiune? Și cum se face? Aruncă o privire în interiorul mașinii de curățat și vino cu noi într-o călătorie la fabrica Kärcher din orașul șvab Obersontheim, unde fabricăm mașina noastră de spălat cu presiune K 7 Full Control.

Industrie 4.0

Zorii lumii producției digitale

Prin combinarea producției industriale cu tehnologia modernă a informației și comunicațiilor, sunt create noi concepte de producție. Kärcher se confruntă cu aceste noi provocări și lucrează cu o linie de asamblare care utilizează principiile Industriei 4.0.

Zoo 406x203

Grădina Zoologică din Köln

Cu 1,4 milioane de vizitatori anual, murdăria și gunoiul sunt adesea lăsate în urmă în grădina zoologică din Köln. Atât adăposturile pentru animale, cât și spațiile verzi trebuie îngrijite și potecile curățate periodic. Vehiculul municipal MIC 34 este folosit la Grădina Zoologică din Köln pentru a îndeplini aceste sarcini.