Agricultura

Solutii mai curate pentru succes mai rasunator. Eficacitate si eficienta, curatenie si igiena, functionalitate si calitate. Oricat de diverse are fi cerintele pentru cresterea animalelor, piscicultura, terenuri arabile, viticultura si silvicultura – cu aparatele inovative pentru curatat Kärcher le poti indeplini pe toate. Stim ca orice investitie trebuie sa functioneze bine multi ani si ca standardele ridicate si restrictiile legale referitoare la curatenie si igiena trebuie indeplinite pentru un succes de durata. Avand aceste lucruri in vedere, va oferim solutii pentru protectie optima si pentru intretinerea perfecta a masinilor, sistemelor, grajdurilor si cladirilor dumneavoastra. Cu masinile noastre profesionale si cu solutiile noastre detaliate, poti fi sigur ca v ei obtine cele mai bune rezultate in curatenia de zi cu zi. Usor de operat si puternice, tehnologiile Kärcher fac ca toate procesele sa mearga struna, sa fie sigure si eficiente. Si asta este ceea ce conteaza pentru succes pe termen lung.

Landwirtschaft

Curat si igienizat. Incredibil de rapid.

Standardele ridicate de igiena sunt o componenta indispensabila in cresterea profesionista de animale, deoarece asigurarea calitatii este primul pas catre rezultate excelente. Curatarea periodica si in detaliu a locului in care sunt tinute animalele – pre-curatare, dezinfectare si curatare intermediara – este esentiala pentru protejarea animalelor de germeni si paraziti. Cu curatitoarele cu inalta presiune Kärcher si sistemele inovative de dezinfectare 2K, aceste provocari pot fi finalizate rapid, usor, eficient si eficace. Prin urmare, beneficiezi nu numai de mai multa igiena i de animale mai sanatoase, ci mai presus de toate, economisesti timp si bani pe care i-ai fi consumat pe medicamente scumpe.


Landwirtschaft

Cresterea porcinelor

Curatenia si igiena sunt foarte importante cand vine vorba de cresterea animalelor. Sistemele de curatare si dezinfectare Kärcher sunt ideale pentru grajduri, atat in timpul cresterii animalelor cat si inainte de mutarea acestora.

Landwirtschaft

Cresterea bovinelor

Curatare ideala a murdariei grosiere cu inalta presiune, de exemplu pentru materiile fecale si resturile alimentare din custile iglu pentru vitei si din zonele de odihna.

Landwirtschaft

Vaci de lapte

Igiena este extrem de importanta in zonele in care se aduna germenii. Din acest motiv unitatile noastre cu inalta presiune si sistemele noastre patentate pentru dezinfectare cu spuma sunt prima alegere pentru camerele de stocare a laptelui si pentru salile de muls rotative

Landwirtschaft

Avicultura

Nu dati nicio sansa bacteriilor, virusilor si daunatorilor: dezinfectarea eficienta a zonelor in care sunt crescute si inmultite pasarile, precum si o curatenie finala in timpul perioadei de producere a oualor si dezinfectarea incubatorului.

Landwirtschaft

Cresterea ovinelor, caprinelor si a cabalinelor

Curatitoarele noastre cu inalta presiune sunt ideale pentru curatarea in profunzime a hambarelor si a grajdurilor. Excrementele si fanul murdar pot fi indepartate usor.


Produsele noastre pentru cresterea animalelor – porcine/cresterea porcinelor

Produsele noastre pentru cresterea animalelor – bovine/crestere/vaci de lapte

Produsele noastre pentru cresterea animalelor – pasari de curte/crestere/oua

Curatenie pentru pastrarea calitatii

Productia profesionala necesita masini de inalta calitate pe care sa te poti baza ani de zile. Prin urmare este esential – mai ales pentru masinile de inalta performanta pentru terenuri arabile si viticultura – sa se pastreze functionalitatea acestora pe termen lung prin curatare si intretinere. Cu Kärcher este usor sa pastrezi calitatea sistemelor tale: sistemele de curatare eficiente, gama variata de intrebuintari, gama completa de accesorii si nu in ultimul rand, numeroasele inovatii, ca de exemplu curatitorul rapid de butoaie BC 14/12, te ajuta sa iti protejezi investitia. Prin urmare, masinile noastre iti garanteaza nu doar sisteme curate, ci si costuri reduse deoarece noile achizitii scumpe sunt amanate.


Landwirtschaft

Curatarea masinii

Utilajele agricole au de-a face cu o cantitate enorma de noroi. Cand sunt utilizate cu apa calda, curatitoarele cu inalta presiune Kärcher indeparteaza crustele, urmele de grasime si protejeaza in acelasi timp impotriva coroziunii.

Landwirtschaft

Curatarea butoaielor

Pentru butoaie ca noi: cu Kärcher BC 14/12 iti poti curata baricurile practic si rapid fara a fi nevoit sa le schimbi pozitia. Toate depunerile rezultate in urma proceselor de fermentatie, coacere sau in urma anilor de depozitare sunt inlaturate eficient si fara urme.

Produsele noastre pentru culturi agricole

Produsele noastre pentru viticultura

Nicio provocare nu este prea mare.

Provocarile exceptionale necesita solutii exceptionale: fie ca este vorba de respectarea reglementarilor din piscicultura sau de abordarea unor sarcini dificile in silvicultura, cu Kärcher vei fi pregatit pentru orice. Iti oferim solutii pentru dezinfectia recipientelor pentru crestere, igienizarea vehiculelor de transport in conformitate cu cerintele speciale de dezinfectie si inlaturarea usoara a scoartei si cambiumului. Masinile noastre avansate si eficiente iti vor permite sa lucreaza repede si eficient, indiferent de provocarile pe care le intalnesti.


Landwirtschaft

Piscicultura

Toate suprafetele igienizate si curate: cu sistemul nostru 2K, poti dezinfecta repede si eficient rezervoarele de inmultire/stocare precum si vehiculele si containerele inainte si dupa transport. La procesul de spumare cu inalta presiune participa in mod ecologic si eficient doua componente pentru a combate bacteriile, virusii si parazitii. :Si toate aceste au loc la dozaj mic, la aproape orice temperatura si intr-o perioada foarte scurta de timp.

Landwirtschaft

Silvicultura

Evita infestarea, accelereaza uscarea – cu curatitoare cu inalta presiune Kärcher poti reduce pierderile de cherestea in timpul decojirii si poti mari eficienta procesului. Masinile noastre cu cadru rigid din teava, ideale pentru terenuri dificile, sunt cele mai potrivite aici. Dupa finalizarea muncii iti poti curata vehiculele si masinile precum si imprejurimile companiei folosind curatitoare cu inalta presiune stationare.


Produsele noastre pentru piscicultura

Produsele noastre pentru silvicultura

Material de informare