Responsabilitatea fata de angajatii nostri

Ca angajatori, este responsabilitatea noastra sa cream conditii de munca atractive pentru angajatii nostri. Pentru ca angajatii sanatosi si satisfacuti sunt o necesitate pentru succesul pe termen lung al Kärcher. Optiunile pentru pregatire si pregatire aprofundata, echilibrul viata-munca si managementul sanatatii sunt foarte importante pentru noi.

header_soziale_verantwortung_fuer_ma
Ausbildung

Training la Kärcher

Kärcher ofera multor tineri stagii de ucenicie recunoscute, care le ofera cea mai buna sansa la un start de succes pe piata muncii.

Weiterbildung

Pregatire aprofundata la Kärcher

Pe langa training-ul de calificare, Kärcher da importanta si pregatirii aprofundate si sustinerii in viitor. Acest lucru este asigurat prin sistemul nostru de dezvoltare si evaluare a angajatilor.

Familie

Compatibilitatea dintre familie si munca

Compatibilitatea dintre munca si viata de familie este foarte importanta pentru noi. Din acest motiv, ne sustinem angajatii in diferite moduri

Gesundheit

Sanatate

Vrem ca angajatii nostri sa fie sanatosi. Din acest motiv le oferi numeroase optiuni pentru a-si intretine sanatatea, precum campanii periodice de sanatate sau gama noastra de activitati sportive corporative.