Reprezentanta auto

Curatenia este doar o parte. Expertiza tehnica, cercetarea clientului si atitudinea pozitiva sunt esentiale cand vine vorba de vanzarea masinilor. Oricum, aceste calitati te vor duce doar pana intr-un punct al drumului catre succes, pentru ca pentru a crea o atmosfera placuta pentru o discutie de vanzari, curatenia este totul. Acelasi lucru este valabil si pentru un atelier, unde curatenia este cerinta de baza pentru a lucra in siguranta. Kärcher ofera concepte de curatare create pe cerintele specifice ale reprezentantelor auto si ale atelierelor. Descopera gama de masini de curatat Kärcher si serviciile orientate catre client.

Autohaus

Solutii extraordinare pentru clienti: curatare showroom.

Multi clienti vin la reprezentanta noastra in cautarea masinii visurilor lor. Vehiculele sunt curate si lucioase ca lacrima. Vopseaua lor straluceste si interioarele miros a nou. In aceste privinte, showroom-ul nu trebuie sa fie mai prejos deoarece masinile se vand pur si simplu mai bine in medii curate. Increde-te in solutiile Kärcher pentru a se ocupa de curatenia showroom-ului tau. De la curatarea convenabila a suprafetelor mari, la curatarea improvizata cu mopul, iti oferim o gama completa de solutii pentru curatarea showroom-ului.


Autohaus

Uscare rapida

masinile de frecat-aspirat pot curata chiar si in cele mai mici colturi si crapaturi care se murdaresc imediat. Kärcher ofera solutii de curatare cu uscare rapida pentru toate suprafetele, prevenind riscul alunecarii.

Autohaus

Curata in profunzime toate crapaturile

Toaletele pot pune probleme, dar cu aparatele de curatat Kärcher vei obtine rezultate care vor lasa clientilor si angajatilor tai cea mai buna impresie. Cu ajutorul aparatelor de curatat cu aburi si a masinilor de frecat-aspirat, toate unitatile sanitare pot fi curatate la cele mai inalte standarde de igiena.

Autohaus

Aspirare rapida si temeinica

Aspiratoarele uscate si aspiratoarele verticale cu perie sunt ideale pentru curatarea rapida si temeinica a covoarelor. Birourile si showroom-urile vor fi curate ca lacrima, cu covoare curate in profunzime pana la ultima fibra.

Autohaus

Apa la apasarea unui buton

Prospetime pentru clienti si angajati: Dozatoarele de apa Kärcher sunt conforme cu liniile directoare de igiena din Uniunea Europeana, folosesc un sistem automat de filtrare si pot fi conectate la surse de apa conventionale.


Produsele noastre de curatat pentru showroom

Curatenia inseamna siguranta: curatarea atelierelor

Atelierul este locul de munca al mecanicului tau, dar este si un punct de contact dintre clienti si compania ta. Din acest motiv, atelierul trebuie sa lase o impresie spectaculoasa. Pentru atelier, care este afectat in principal de murdarie persistenta si grasime, Kärcher ofera solutii puternice de curatare, usor de folosit, care lasa rezultate impecabile fara reziduuri. Toate masinile si solutiile de curatare au fost create pentru a asigura siguranta muncii si a proceselor din atelierul tau. Pentru ca numai un atelier curat este sigur.


Autohaus

Ideal pentru zone mari

Cand vine vorba de indepartarea murdariei, grasimilor, uleiurilor de pe zone mari, Kärcher recomanda utilizarea aparatelor de curatat cu inalta presiune impreuna cu curatitoare de suprafata.

Autohaus

Curata temeinic mediul de lucru

Exista aspiratorul potrivit pentru fiecare nevoie din atelier: de exemplu, aspiratoarele uscate-umede pot fi folosite pentru aspirarea petelor de ulei, iar aspiratoarele industriale pot aspira resturile de metal. Poti trece este orice provocare legata de curatenie gratie turbinelor puternice, a curatarii automate a filtrului si a furtunului de scurgere robust.

Autohaus

Abordeaza murdaria grasa in siguranta

Masinile de frecat-aspirat inlatura chiar si cele mai persistente tipuri de murdarii, precum ulei, grasime, funingine si urmele lasate de cauciucurile masinilor de pe surafetele care probabil vor deveni alunecoase, precum dalele din piatra.

Autohaus

Curatarea ecologica a partilor

Curatitorul de parti din seria BIO foloseste detergent pe baza de apa, fara solventi, pentru curatarea rapida si temeinica cutiilor de viteze, a partilor masinii si a instrumentelor.

Autohaus

Curata partile motorului rapid

Cu curatitoarele cu inalta presiune cu incalzire Kärcher puteti curata partile motorului si puteti inlatura murdaria rutiera si stratul de praf.


Produsele noastre de curatat pentru atelier

Performanta uluitoare: spalarea masinii.

Vehiculele necesita ingrijire care reflecta acelasi nivel de calitate ca si celelalte servicii din reprezentanta ta auto. Kärcher ofera o selectie larga de sisteme ce ofera standarde inalte de spalare a vehiculelor: de la curatare delicata la interior la curatare intensiva la exterior pentru masini si vehicule comerciale. Gama completa pentru curatarea vehiculelor seteaza un punct de referinta cand vine vorba de valorificarea banilor: atat costul de achizitie a sistemelor cat si costurile totale de operare sunt cat mai mici posibil – ce alt motiv mai bun pentru a investi in sistemul de spalare a vehiculelor Kärcher?


Autohaus

Curat cat ai clipi

Linia CB de spalatorii auto tip portal este un exemplu incomparabil de curatare rapida si intensiva. Orice masina poate fi spalata in mai putin de patru minute. Cu tranzit ridicat si consum de apa redus, spalatoria ta este extrem de eficienta.

Autohaus

Curata mai eficient cu inalta presiune

Curatitoarele cu inalta presiune sunt asistentul in curatenie pentru spalarea vehiculelor. Masinile sunt ideale pentru pre-tratarea murdariei persistente sau pentru curatarea rotilor.

Autohaus

Curatarea delicata a tapiteriei

Curatitoarele cu spray-extractie Kärcher curata tapiteria in mod convenabil, delicat si temeinic.

Autohaus

Apa curata usor

Recuperarea apei folosind sisteme de tratare a apei de ultima generatie ajuta la diminuarea consumului de apa curata si la protejarea mediului.


Produsele noastre de curatat pentru vehicule

Curatenia incepe de la intrare

Prima impresie conteaza. Daca zona din fata reprezentantei tale auto este imaculata, clientii vor vrea sa intre in showroom-ul tau. Pentru zona din fata atelierului sau a reprezentantei auto, sunt necesare in special doua tipuri de masini: masini de maturat eficiente care sa tina suprafetele curate si mai ales solutii specifice pentru vreme nefavorabila, precum masinile de deszapezit pentru iarna. Kärcher iti ofera toate masinile de curatat necesare pentru exterior, precum si toate solutiile de curatare formulate special pentru tehnologiile Kärcher.


Autohaus

Masini pentru fiecare zona

Kärcher este bucuros sa va consilieze in alegerea celor mai potrivite masini pentru curatarea suprafetelor dumneavoastra. Textura podelei, cantitatile de murdarie si frecventa de curatare sunt factori decisivi cand vine vorba de alegerea masinilor de maturat corecte.

Autohaus

Maturare versatila si manevrabila

Incredibil de practice pentru suprafete medii: masinile de maturat/aspirat cu mod Operare Usoara, curatare filtru mecanic eficienta si sistem usor de golire a reziduurilor fac curatarea convenabila si usoara.

Autohaus

Curatare combinata pentru suprafete mari

Suprafetele mari, ca de exemplu zona din fata atelierului, pot fi curatate cu ajutorul unei combinatii de curatitoare cu inalta presiune si curatitoare de suprafata pentru inlaturarea eficienta a murdariei uleioase si a urmelor de cauciuc.

Autohaus

Mai eficient decat o perie

Masinile de maturat cu actionare prin impingere sunt ideale pentru curatari rapide si pentru suprafete de mici dimensiuni.

Autohaus

Spune adio suprafetelor alunecoase

Masinile de deszapezit cu patine reglabile si anvelope tratate curata zapada chiar si in cele mai aspre conditii.


Unsere Produkte für den Außenbereich

Material de informare

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE