Statii de alimentare

Afla informatii despre curatenie. Afacerea de gestionare a unei statii de alimentare moderne s-a schimbat enorm, de la simpla vanzare de combustibil la oferirea unei game largi de servicii, inclusiv un magazin, deschis de obicei 24 de ore, o zona alimentara unde se serveste mancare proaspata si o spalatorie auto. Acestea sunt tipuri particulare de servicii care necesita tipuri specifice de curatare si ingrijire pentru a fideliza clientii. Kärcher iti ofera solutiile potrivite pentru toate aceste zone si este prin urmare partenerul ideal pentru toate cerintele de curatenie ale unei statii de alimentare. Descopera gama extinsa Kärcher in paginile urmatoare.

Tankstelle

Mai multa curatenie: cifra de afaceri mai mare.

Statiile de alimentare moderne au devenit centre service unde oamenii merg daca magazinele locale s-au inchis deja. Magazinul este o importanta sursa de venit ce necesita ingrijire speciala. Kärcher detine cunostintele pentru a te ajuta sa depasesti orice provocare legata de curatenie din magazinul tau: fie ca este vorba de curatarea podelei, indepartarea igienica a resturilor alimentare din brutarie, sau de curatarea unitatilor sanitare si a zonei de birouri.


Tankstelle

Uscare rapida

Suprafetele foarte umblate care se murdaresc repede trebuie curatate in fiecare coltisor. Kärcher ofera solutii de curatare cu uscare rapida pentru toate suprafetele din magazin, zona de birouri si unitatile sanitare prevenind riscul alunecarii.

Tankstelle

Igiena garantata

Brutariile trebuie curatate la standardele inalte cerute de industria alimentara. Kärcher asigura un nivel impecabil de igiena. Si pentru a te asigura ca clientii tai sunt serviti intotdeauna, poti integra curatenia in procesul normal de lucru.

Tankstelle

Aspirare usoara

Intrucat lanturile reci si inghetate nu pot fi rupte, Kärcher ofera solutii puternice pentru aspirarea ghetii topite si a lichidelor din aparatele de racire in timp de acestea sunt pornite.


Produsele noastre de curatat pentru magazine

Ademenitor de curat in curtea exterioara.

Prima impresie conteaza. In special in curtea exterioara, care este primul punct de contact al clientului tau in timp ce isi umple rezervorul. Cu Kärcher, statia ta de benzina poate arata impecabil. Masinile noastre puternice curata pompele de benzina, mentin drumurile curate, fara grasimi si le impiedica sa devina alunecoase si iti mentin unitatile maturate si curate. Asta inseamna ca clientii vor dori sa se intoarca la statia ta iar si iar.


Tankstelle

Drumuri fara grasime

Urmele de ulei si funinginea din curtea exterioara vor fi mereu surse de pericol. Kärcher recomanda utilizarea curatitoarelor de suprafata pentru aparatele de curatat cu inalta presiune pentru a indeparta murdaria de pe suprafete mari.

Tankstelle

Sisteme curate constant

Poti curata in siguranta pompele de benzina, semnele si containerele de gunoi cu ajutorul curatitoarelor cu inalta presiune electrice.

Tankstelle

Curata suprafete mari fara efort

Fie ca este vorba de frunze. murdarie rutiera sau pietris: Kärcher iti ofera solutii de maturare inovative pentru suprafete mari. Principiul eficient al farasului, de exemplu, reduce efortul depus pentru maturarea si minimizeaza generarea de praf.

Tankstelle

Spalatorie auto bine pastrata

Cu Kärcher iti poti curata spalatoria pastrandu-i valoarea, intrucat nu vei fi nevoit sa folosesti acid flourhidric, care deterioreaza placile. In plus, gratie compozitiei solutiei de curatare, nu va ajunge nicio substanta chimica nociva in apa industriala.


Produsele noastre de curatat pentru curtea exterioara

Servicii excelente pentru clientii tai: spalarea masinii.

Cand vine vorba de curatarea vehiculelor, rezultatele impecabile conteaza. Pentru Kärcher, asta nu inseamna doar curatenie extraordinara pentru clientii tai, dar si vanzari extraordinare pentru tine ca operator de statie de alimentare. Kärcher seteaza punctul de referinta pentru conceptele de curatenie ce indeplinesc fiecare cerinta: de la aspiratoare compacte pentru o singura statie la spalatorii de tip portal profesionale, puteti gasi orice tip de masina in gama noastra extinsa.


Tankstelle

Curatenie de calitate, eficienta din punct de vedere al costurilor

Cand vine vorba de curatarea delicata a vehiculelor pentru statia ta de alimentare, cauti spalatorii auto automate cu costuri mici de investitie si costuri competitive de functionare? Spalatoriile auto Kärcher de tip portal sunt disponibile in diferite clase de performanta si culori, si pot fi adaptate la designul si tipul vehiculelor din statia ta de alimentare. Combinatia dintre spalatoriile de tip portal si aspiratoarele in regim self-service este ideala pentru a oferi clientilor tai o gama completa de servicii pentru curatarea masinii atat pe interior cat si pe exterior.

Tankstelle

Solutii profitabile in regim self-service

De la inventatorul tehnologie cu inalta presiune, vin sistemele de spalare in regim self-service, prevazute cu tehnologie de ultima generatie: dedurizatorul si sistemul de osmoza asigura curatenie impecabila si rezultate de lunga durata, in timp ce spuma uscata asigura tratament intensiv de curatare cu consum redus de apa.

Tankstelle

Curatarea interiorului ca serviciu aditional

Kärcher ofera aspiratoare in regim self-service create special, ce pot curata tapiteria delicat si intensiv. Sunt solutia ideala pentru un venit suplimentar.


Produsele noastre de curatat pentru vehicule

Extinde-ti afacerea prin vanzare si inchiriere.

Afacerea de baza a unei statii de alimentare nu mai este doar vanzarea de carburant ci a devenit oferirea unei game extinse de servicii. Din acest motiv, serviciile aditionale precum inchirierea unor masini de curatare profesionale pentru gospodarii private, vanzarea solutiilor de curatare, precum si ale servicii de curatenie sunt acum un avantaj competitiv important pe piata extrem de competitiva a statiilor de alimentare. Cu gama se de produse extinsa si cu calitatea in curatenie recunoscuta , Kärcher te va ajuta sa gasesti modalitati de a iti creste afacerea – si cifra de afaceri.


Tankstelle

Partener de marketing

Sfaturi excelente de la inceput: Kärcher ofera asistenta in merchandising prin punerea la dispozitie a materialelor de marketing si a vitrinelor, precum si prin oferirea de asistenta de specialitate in crearea gamei.

Tankstelle

Calitate extraordinara

Testat si aprobat: calitatea superioara a tuturor masinilor noastre est demonstrata de rezultatele excelente obtinute in diferitele teste. Milioane de clienti multumiti din intreaga lume sunt o dovada a performantei de curatare si a serviciului clienti exceptional. Profita de imaginea aceasta pozitiva pentru afacerea ta.

Tankstelle

Service clienti prin training

Daca poti raspunde in detaliu intrebarilor clientilor tai, iti vei imbunatati vanzarile garantat. Din acest motiv Kärcher ofera sesiuni de pregatire la Academia Kärcher, unde poti afla sfaturi practice despre cum sa folosesti solutiile de curatare si poti primi asistenta profesionala in utilizarea corecta a sistemelor.


Produsele noastre pentru cresterea afacerilor

Material de informare

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE