Industria alimentara

Nenumarate sarcini. Un singur sistem.Peste tot in lume numele Kärcher este sinonim cu putere, calitate si inovatie. De asemenea, inseamna si expertiza in curatenie care seteaza standarde. ca inventator al tehnologiei de curatare cu inalta presiune, Kärcher este in prezent lider pe piata mondiala si este una din fortele motoare ale dezvoltarii tehnologice in industria curateniei si in alte domenii. Ca furnizor industrial, mai ales in sectorul industriei alimentare, Kärcher ofera solutii extraordinare, atat in ceea ce priveste performanta tehnica cat si in ceea ce priveste rentabilitatea, pentru fiecare domeniu de productie precum si in zonele de birouri si pentru exterior. De la masini standard la solutii complet personalizate. De la consultanta si planificare la prima punere in functiune si intretinere totala. Asteapta mai mult de la Kärcher si ne vom ridica la asteptarile tale. Mai multa performanta. Durabilitate mai mare. Mai multa sustenabilitate. Colaborare mai profunda. Asteapta mai mult de la Kärcher si vezi diferenta pe care o putem face. Kärcher face diferenta.

Lebensmittelindustrie

Sisteme certificate pentru curatare uscata.

Sistemele de productie pentru produse uscate au nevoie, inainte de toate, de proceduri de curatare uscata pentru podele si pereti, containere si instalatii. Pulberile nu numai ca provoaca probleme de sanatate si igiena, dar pot duce si la risc de explozie. Prin urmare, daca investesti in masini de curatat de calitate investesti defapt in pastrarea valorii, siguranta si eficienta.


Lebensmittelindustrie

Aspirare rapida

La statiile de umplere si in timpul manevrarii bunurilor se creeaza mereu praf din cauza varsarii produselor care trebuie curatate imediat. Aspiratoarele industriale Kärcher sunt ideale pentru acest domeniu gratie puterii lor de aspirare si a tehnologiei puternice de filtrare.

Lebensmittelindustrie

Masina profesionala rece ca gheata – pentru curatare delicata

Ice Blaster poate indeparta reziduurile persistente precum grasime, amidon, depuneri si reziduuri de carbon de la sistemele de umplere si amestecare, liniile de productie si sistemele de manevrare, precum si din rezervoare si cuptoare – fara solutii chimice.

Lebensmittelindustrie

Curata cat este cald

Cuptoarele trebuie aspirate periodic. Gratie accesoriilor Kärcher facute din materiale rezistente la caldura – de la duza de aspirare la filtrul din pasla – nu trebuie sa mai astepti sa se raceasca cuptorul pentru a il curata.

Lebensmittelindustrie

Aspirare – special pentru tine

Cu accesoriul potrivit poti curata orice rapid si eficient. Sistemul Kärcher ofera o gama larga de accesorii, inclusiv duze de aspirare, insertii filtre si furtunuri, pentru orice cerinta si pentru orice intrebuintare.


Produsele noastre pentru curatare uscata

Sisteme certificate pentru curatare umeda.

Unitatile de productie, industria logisticii si toate sectoarele care au de-a face cu uleiuri si grasimi animale sau vegetale si in special cu carne, au cerinte de igiena si siguranta extrem de ridicate . Sistemul Kärcher este ideal echipat pentru indeplinirea acestor cerinte: solutiile moderne de curatare lucreaza eficient, in timp ce sistemul DOSE asigura dozarea optima si utilizarea economica a solutiilor de curatare. Intretinerea si procesele de operare neintrerupte sunt factori extrem de importanti. In functie de marimea afacerii, unitatile de inalta presiune stationare sunt alegerea ideala; nu numai ca ofera alimentare centrala cu apa, apa calda si solutii de curatare, dar pot fi si separa, procesa si elimina mijlocul de curatare.


Lebensmittelindustrie

Igiena pentru mese, podele si pereti

Curatenia zilnica si cea periodica in profunzime asigura in industria alimentara mentinerea standardelor inalte de igiena si siguranta a muncii. Curatenia contribuie si la pastrarea valorii. Kärcher pune la dispozitie o gama de unitati stationare cu inalta presiune extrem de eficiente, precum si masini mobile speciale. Caracteristicile speciale includ designul albastru specific industriei alimentare al furtunurilor de inalta presiune cu strat exterior care nu se decoloreaza si sunt rezistente la grasimea animala pentru industria procesarii carnurilor. Acestea sunt disponibile si ca echipament longlife si sunt conductoare pentru zone fara explozii.

Lebensmittelindustrie

Pulverizeaza odata si obtii efect dublu

Curatenie si dezinfectare cu o singura lance. Kärcher are tot ce iti trebuie, de la sistemul Inno Foam la o gama larga de lanci cu spuma si solutii de curatare.

Lebensmittelindustrie

In profunzime in fiecare coltisor

Murdaria si germenii se ascund pretutindeni. Cu presiune inalta, apa calda sau rece si solutii de curatare formulate special, curatenia si igiena sunt garantate pe toate planurile.

Lebensmittelindustrie

Aplica, curata, aspira – gata

Curatitoarele de suprafete Kärcher pot ajunge la o performanta in ceea ce priveste suprafetele de 10 ori mai mare decat jeturile cu inalta presiune. Foarte practice gratie protectiei impotriva stropirii care previne contaminarea. Disponibil si cu sistem de aspirare a apei murdare.


Produsele noastre pentru curatare umeda

Curatarea eficienta si eficace a birourilor

Curatenia si igiena sunt tot ce conteaza cand vine vorba de industria alimentara. Camerele administrative precum birourile, camerele de calculatoare pentru controlul liniei de productie sau unitatile sanitare, localizate chiar langa productie, sunt zone sensibile. Aici sarcina este sa minimizam transferul de murdarie si praf din zona de productie in aceste camere si invers.


Retail

Performanta de top pe suprafete mari

Gama inovativa BRC combina avantajele spray-extractiei cu puterea mecanica de curatare a unei perii, fiind perfect pentru curatarea suprafetelor mari in timp scurt.

Retail

Aspiratoare uscate profesionale

Inovativul T 10/1 Adv a fost creat impreuna cu curatatoriile si impresioneaza prin puterea mare de aspirare combinata cu un sistem de filtrare in 5 trepte ce include un filtru din pasla cu 3 straturi, un filtru principal permanent si un filtru pentru protectia motorului. Un cartus cu filtru HEPA ce poate fi montat ulterior.

Retail

Inlatura praful in profunzime

Coridoarele si birourile cu podele acoperite cu covoare trebuie curatare regulat si in profunzime, ideal cu un aspirator cu perie vertical Kärcher.

Retail

Curatitoare mobile

Curatitoarele cu spray-extractie Kärcher sunt potrivite pentru orice tip de suprafete textile: pardoseli textile, tapiterie, scaune de birou si scaune de masina. Curatitoarele mobile cu spray-extractie Puzzi, care sunt pe cat de puternice pe atat de robuste, sunt prevazute cu o gama extinsa de accesorii si pot fi utilizate pentru multe intrebuintari.


Produsele noastre de curatat pentru birouri

Curatitorul perfect pentru exterior.

Prima impresie este cruciala. Aceasta se aplica in special pentru zonele de exterior ale companiilor care au rolul de a iti promova si de a iti prezenta afacerea lumii. Murdaria de langa intrari trebuie sa fie minima pentru a evita aducerea acesteia inauntru si pentru a pastra drumurile si zonele de incarcare curate: de la frunze si murdarie rutiera la bucati de peleti rupte si murdarie grosiera, atat uscata cat si umeda.


Retail

Curata suprafete mari in doi timpi si trei miscari

Pentru a curata zonele de exterior eficient si repede, ai nevoie de masini de maturat puternice si extrem de agile, cu consum redus de energie, capacitate mare de stocare si o gama suficienta de accesorii.

Retail

Dur cu murdaria – usor de folosit

Masinile de frecat-aspirat si masinile de maturat Kärcher pot fi utilizate, gratie capacitatii lor de urcare, in parcari subterane, pe rute de transport, tuneluri de legatura si rampe. Pot curata atit la vale cat si la deal.

Lebensmittelindustrie

Performanta constanta fara compromisuri

Masinile de maturat ride-on complet hidraulice Kärcher sunt foarte bine echipate si ajung in fiecare coltisor. Sunt prevazute cu diferite tipuri de actionare ce pot fi reglate in functie de utilizarea specifica: benzina, gaz sau acumulator.

Lebensmittelindustrie

Matura pentru a lasa o impresie buna

Intrarile si zonele de exterior maturate lasa o impresie buna. Masinile de maturat Kärcher sunt disponibile pentru orice nevoie in clasa optima de performanta pentru a mentine zonele exterioare curate si aranjate, gata de a lasa impresia potrivita.


Produsele noastre de curatat pentru zonele exterioare

Material de informare

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE