Industria chimica

O reteta de succes: productivitate si curatenie. Pentru indepartarea tuturor tipurilor de murdarie din industria chimica, masinile de curatare eficiente si de incredere sunt esentiale. Aparatele de curatat Kärcher ofera solutia potrivita pentru fiecare intrebuintare: sisteme si unitati de productie, rezervoare, birouri si suprafete d exterior. Ca furnizor eficient, Kärcher ofera o gama larga de produse pentru curatat: masini de curatat, solutii de curatare si accesorii individuale. Usor de folosit, puternice si create pentru cele mai dificile sarcini, masinile inovative Kärcher fac fata cu brio oricarei provocari in materie de curatenie, rapid si eficient.

Chemieindustrie

Alegerea perfecta pentru rezultate exceptionale.

Stil robust, usor de manevrat si versatil – acestea sunt caracteristicile care diferentiaza aparatele Kärcher. Si exact aceste caracteristici sunt importante in procesul de productie cand vine vorba de curatarea sistemelor rapid si in siguranta. Toate solutiile noastre au fost create special pentru a permite continuarea productiei, fara intreruperi chiar si in timpul curateniei. Din acest motiv este important ca aparatele sa reactioneze flexibil la diferitele provocari, precum blocaje de productie sau lichide varsate.


Chemieindustrie

Curatenie non-stop

Aspiratoarele industriale Kärcher curata cu usurinta chiar si zonele greu accesibile atat murdaria umeda cat si cea uscata. Aceste masini versatile si usor de manevrat sunt echipate cu turbine de ultima generatie pentru putere de aspirare ridicata in mod constant.

Chemieindustrie

Curata mai eficient cu inalta presiune

Murdaria persistenta de la sistemele de productie poate fi indepartata cu incredere, obtinand rezultate excelente. Masinile Kärcher pot indeparta murdaria persistenta (solida, lichida, uleiuri aderente).

Chemieindustrie

Inlatura murdaria persistenta delicat si eficient

Murdaria persistenta din mediile de productie precum vopseaua, grasimea, uleiul, siliconul, cauciucul sau deseurile termoplastice necesita o actiune puternica, capabila sa inlature rapid toata murdaria fara sa deterioreze suprafetele sistemelor de productie. Unde nu se poate utiliza apa, aparate cu gheata carbonica sunt ideale pentru indepartarea murdariei. Gheata carbonica se evapora in dioxid de carbon dupa curatare fara sa lase urme.


Produsele noastre de curatat pentru procesele de productie

Doar un sistem curat va rezista testului timpului.

Kärcher ofera masini de curatat, solutii de curatare si accesorii potrivite pentru toate intrebuintarile: de la hale de productie si fabrici la birouri si camere de socializare. Kärcher are o gama larga de masini pentru toate intrebuintarile, atat pentru aspirare umeda sau uscata, cat si pentru indepartarea reziduurilor prin frecare si aspirare sau pentru maturarea suprafetelor exterioare de mari dimensiuni.


Chemieindustrie

Zone de depozitare frecate, curate ca lacrima

Indeparteaza fara efort lichidele, granulele sau uleiurile de pe suprafetele netede din hale de productie sau depozite. Masinile de frecat-aspirat combina avantajele spray-extractiei cu puterea mecanica a periilor. Astfel sunt perfecte si rentabile pentru curatarea suprafetelor de mari dimensiuni.

Chemieindustrie

Suprafetele exterioare maturate cat ai clipi

Zone asfaltate, suprafete dure de exterior si chiar rampe abrupte - toate sunt curatate temeinic. Masinile de maturat/aspirat sunt ideale pentru curatarea suprafetelor exterioare de mari dimensiuni, pana la 6.000 m2.

Retail

Rezultate excelente pe orice suprafete

Pentru curatare zilnica: Aspiratoarele Kärcher curata temeinic si cu putere. Covoarele, podelele laminate sau din PVC sunt curatate cu accesorii individuale adaptabile.


Produsele noastre de curatat pentru sisteme de productie

Solutii personalizate pentru curatarea containerelor.

Timp de zeci de ani, Kärcher s-a bucurat de reputatia de furnizor de solutii eficiente si de incredere pentru curatarea containerelor. Intens testate si optimizate, sistemele asigura produse economice, eficiente si complet dezvoltate. Cel mai bun lucru este ca sistemele noastre modulare pot fi create sa indeplineasca cerinte specifice. Componentele folosite se bazeaza pe cerintele tale. Kärcher ofera servicii complete – de la planificare si constructie sa intretinere si reparatie.


Chemieindustrie

Curatarea containerelor de proces

Kärcher ofera sisteme rentabile profesionale pentru curatarea pe interior a rezervoarelor de reactie contaminate cu produse din silicon: curatare, uscare, statie de filtrare. Solutia de curatare este recirculata si reutilizata.

Chemieindustrie

Curata usor containere de mari dimensiuni

Unitatea de curatare mobila cu inalta presiune SHD-R 3000 FLM este ideala pentru curatarea containerelor mari. Este prevazut cu un brat telescopic pentru curatare pe interior, a carui inaltime si inclinatie pot fi ajustate. In imagine puteti vedea un cap de curatare personalizat si un brat cu lungime modificata.

Chemieindustrie

Ideal pentru cisterne usoare

Statiile de curatare pentru cisterne Kärcher sunt ideale pentru curatarea rapida a cisternelor usoare de pana la 750 mm diametru, indiferent de forma. Spalatoria cu capetele de curatare si rezervorul de circulare este pre-asamblata si gata de a fi folosita.

Chemieindustrie

Rezultate perfecte pentru dimensiuni standard

Kärcher ofera solutia perfecta pentru curatarea containerelor IBC, indiferent de materialul din care sunt facute si de cantitatea de murdarie. Containerele IB sunt curatate temeinic cu apa la temperaturi de pana la 90°C.


Produsele noastre de curatat pentru instalatii speciale

Material de informare

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE