Transport

Pentru un mediu de lucru curat. Logistica inseamna sincronizare si coordonare precisa. Curatarea zonelor de stocare, a vehiculelor si a birourilor nu ar trebui sa afecteze programele de lucru. Solutiile adoptate nu trebuie sa fie o problema in plus, ci trebuie sa ajute la finalizarea rapida si eficienta a treburilor. Aici te poate ajuta Kärcher – cu sistemele de curatare de inalta performanta, cu sfaturile solide si serviciile excelente – pentru ca afacerea ta sa mearga ca pe roate intr-un mediu curat.

Logistik

Cele mai bune masini de curatat pentru depozite.

Domeniul logisticii este foarte aglomerat – si plin de nevoi de curatenie. Resturi de ambalaje, hartie folosita si urme de roti, toate pot fi indepartate rapid si fara efort cu ajutorul masinilor robuste de frecat/aspirat, a masinilor de maturat/aspirat si aspiratoarelor uscat-umede Kärcher. Aceste masini compacte sunt create pentru a fi manevrate usor. Sunt disponibile numeroase variante - de la actionare cu acumulator la copertine.


Transport

Sigur in spatii inguste

Curatare sigura in zone inguste si intre rafturi – nicio problema pentru Kärcher. Masinile compacte asigura manevrabilitate maxima si copertinele sigura siguranta necesara. In plus, performantele pe suprafete de 12.000 m²/h si capacitatea mare a bateriei asigura intervale de operare mai mari.

Transport

Sisteme transportoare

Sistemele transportoare sunt in continua miscare - si sunt supuse constant contaminarii. Fie ca este vorba de materiale de ambalat, bucati de hartie sau pietris din containere. Aparatele de curatat Kärcher, precum aspiratoarele compacte uscat-umede sau masinile de maturat/aspirat cu actionare prin impingere sau masinile de frecat/aspirat, inlatura murdaria rapid fara a intrerupe procesul de lucru.

Transport

Stocare la rece

Zonele sensibile din punct de vedere al igienei necesita consultanta optima si un plan de curatenie exact. Pentru ca bacteriile, virusii si ciupercile sunt peste tot. Tinand cont de acestea, Kärcher iti ofera solutiile de curatare si dezinfectantii potriviti. Solutia ta completa de la o singura sursa.


Produsele noastre de curatat pentru zonele de stocare

Performanta de top pe suprafete mari.

Zonele exterioare nu sunt supuse doar murdariei produse de operatiile zilnice ci si influentelor mediului. Masinile Kärcher inlatura usor depunerile, noroiul, praful, ploaia si zapada. Masinile de maturat de tip ride-on cu performante de pana la 23.520 m²/ h pot curata aproape orice zona fara efort – si cu curatitoarele cu inalta presiune si debite de curgere de pana la 1.300 l/h, chiar si murdaria persistenta dispare usor.


Transport

Zonele exterioare

Pe suprafete mari, curatenia este esentiala pentru siguranta. Manipularea continua a materialelor si influentele mediului necesita solutii de curatare rapide si eficiente. Gratie performantelor ridicate in ceea ce priveste suprafetele curatate a masinilor Kärcher de tip ride-on, zonele exterioare de mari dimensiuni sunt curatate fara intreruperi si fara sa intarzie procesele logistice. Unde se taie lemn, trebuie sa cada si aschiile. Chiar si in santierele forestiere si in depozitele de prelucrare a metalului, reziduurile muncii de zi cu zi pot fi inlaturate rapid cu masinile de maturat-aspirat Kärcher. Masinile de tip ride-on sunt ideale pentru curatarea zonelor mari iar masinile cu actionare prin impingere sunt ideale pentru utilizare localizata. Pulberile periculoase pot fi inlaturate in siguranta cu aspiratoare industriale de capacitate mare.

Transport

Depozite paleti

Cand trebuie sa transporti paleti rapid si in siguranta, curatenia este vitala. Pentru ca murdaria este un obstacol in calea operatiilor de zi cu zi. Masinile de maturat Kärcher sunt ideale pentru mentinerea zonelor de depozitare externe curate. Curatare rapida, eficienta si convenabila.

Transport

Rampa de incarcare

Livrari si expedieri, incarcare si descarcare – zonele de incarcare sunt utilizate constant. Murdaria se aduna aici zi de zi. Un curatitor cu inalta presiune Kärcher este solutia perfecta. Acesta indeparteaza reziduurile persistente, ajunge in zonele inguste si curata rapid si usor.


Produsele noastre de curatat pentru zonele exterioare

Performanta puternica pentru toate tipurile de vehicule comerciale.

Un parc curat – pentru miscare continua. Kärcher ofera sisteme optime pentru curatarea rapida si eficienta a vehiculelor comerciale, ca de exemplu, Kärcher TB: spalatoria de tip portal pentru vehicule de mari dimensiuni. Kärcher ofera spalatorii mobile cu o singura perie, solutiile de curatare potrivite si sisteme rentabile de tratare a apei. Kärcher indeplineste usor toate cerintele.


Transport

Economic si eficient pentru parcuri auto de mari dimensiuni

Spalatorii pentru intretinerea periodica a diferitelor vehicule comerciale. Usor de folosit, tehnologie modulara si de incredere. Kärcher TB – rapid, complet, eficient.

Transport

Profitabilitate pentru parcurile auto de mici dimensiuni

Simplu, rapid si economic: spalatoria mobila cu o singura perie RBS 6000. Se misca in jurul vehiculului si peria rotativa inlatura eficient murdaria.

Transport

Curatenia nu a fost niciodata mai completa

Curata zonele greu accesibile fara efort: Curatitoarele cu inalta presiune Kärcher sunt ideale pentru curatarea jantelor si a spatiilor dintre cabine si remorci.

Transport

Accesoriile potrivite pentru orice intrebuintare

Profita de accesoriile Kärcher, ca de exemplu, de peria de spalare rotativa. Actionata de puterea fluxului de apa, inlatura delicat praful fin si murdaria de pe toate suprafetele.


Produsele noastre de curatat pentru vehicule comerciale

Curatarea birourilor in functie de plan

Kärcher ofera solutia perfecta pentru curatarea birourilor: de la curatare in profunzime la polisare. Daca vrei o masina usor de folosit, silentioasa si sigura, Kärcher iti poate indeplini toate aceste cerinte. Cu ajutorul gamei largi de accesorii poti extinde aria de intrebuintare. ECO!Cleaning este alegerea profesionistilor. Un sistem complet creat pentru optimizarea proceselor operationale in curatarea cladirilor.


Transport

Gama inovativa BRC

De la curatenia intermediara la curatarea in profunzime a invelisurilor textile: Kärcher iti ofera totul de la o singura sursa.

Transport

Aspira uscat ca un profesionist

Dezvoltata impreuna cu curatatorii, aceasta gama beneficiaza de putere mare de aspirare si un sistem de filtrare in cinci trepte.

Transport

ECO!Cleaning si solutiile de curatare potrivite

Creat special pentru curatarea cladirilor: mareste productivitatea, reduce costurile si protejeaza mediul. Detergentii Kärcher curata fara sa deterioreze suprafetele.

Transport

Inlatura praful in profunzime

Ideale pentru holuri si birouri cu covoare: curatare in profunzime cu aspiratoarele cu perie verticale Kärcher.

Transport

Curatitoare mobile

Usor de folosit, robuste si puternice, curatitoarele de covoare au o gama extinsa de accesorii pentru diferite intrebuintari.


Produsele noastre de curatat pentru birouri

Material de informare

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE