Industria Constructoare de Masini

Cel mai bun sistem de curatare: Kärcher. Productia merge bine numai daca toate partile se potrivesc perfect. Acelasi lucru se aplica si curateniei: poti curata eficient numai daca toate solutiile se combina perfect. Din acest motiv Kärcher, ca furnizor in toate domeniile, ofera solutii de curatare eficiente, sigure, puternice si personalizate. De la curatare superficiala la curatare in profunzime. Pentru sisteme, depozitele si birourile tale. Pentru ca totul sa mearga ca pe roate.

Maschinenbau

Asta este scopul curateniei

In sistemele de productie, curatenia nu numai ca asigura siguranta procesului dar ajuta si la intretinerea masinilor si a calitatii. Fiecare tip de murdarie trebuie indepartat rapid si eficient – de la pilitura la grasime si uleiuri si emulsii– fara intreruperea procesului de productie si intotdeauna in cea mai mare siguranta. Toate aceste cerinte sunt indeplinite de solutiile inovative de curatare Kärcher.


Maschinenbau

Curatare delicata

Nu iti face griji pentru masinile tale – noua curatare cu gheata carbonica ajuta la indepartarea delicata a murdariei de pe suprafete. Silicon, ulei, grasime, adezivi, vopsele, coloranti si multe altele pot fi indepartate usor si repede cu ajutorul peletilor din gheata carbonica cu timpi morti de foarte scurta durata gratie tehnologiei de Curatare in Curs (CIP).

Maschinenbau

Curatenie fara intreruperi

Inlatura murdaria umeda si uscata cu putere: Aspiratoare industriale Kärcher. Flexibile si versatile gratie lancilor de aspirare rezistente la apa, robuste si coordonate. Turbinele de ultima generatie asigura putere de aspirare mare constant.

Maschinenbau

Inalta presiune

Murdaria persistenta de la sistemele de productie poate fi indepartata cu incredere folosind unitatile cu inalta presiune Kärcher. Adezivii, depunerile si uleiurile aderente sunt indepartate rapid.

Maschinenbau

Curata fiecare parte perfect

In curatarea componentelor nu e loc de compromis. Acestea sunt curatate cu solutii de curatare pe baza de apa, fara solventi, care inlatura grasimea uleiurile si orice alta murdarie rapid si fara efort. Puteti curata delicat componentele folosind solutiile de curatare corecte.


Produsele noastre pentru sisteme de productie

Sisteme curate pentru munca curata.

Inlatura usor reziduurile de productie, reziduurile de cauciuc, uleiurile, pilitura ascutita sau transporta murdaria cu aparatele de curatat inovative Kärcher. Solutia perfecta pentru fiecare nevoie:de la aspiratoare compacte umede si uscate la masina de frecat-aspirat de tip ride-on care asigura uscare rapida si evita intreruperile de proces. O gama larga de accesorii mareste flexibilitatea si asigura curatarea eficienta.


Maschinenbau

Inlaturarea urmelor lasate de vehicule

Inlatura cu incredere murdaria aderenta, uleiurile sau ale lichide din halele de productie cu ajutorul masinilor de frecat-aspirat. Astfel vei beneficia de siguranta crescuta, intrucat masinile robuste Kärcher pot curata si aspira in acelasi timp. Pasarelele pot fi curatate rapid si pot fi folosit imediat intrucat uscarea este foarte rapida.

Maschinenbau

Curatare intermediara rapida

O solutie simpla si ideala pentru cantitati mici de murdarie: masinile de maturat cu actionare prin impingere sunt foarte flexibile, convenabile si puternice.

Maschinenbau

Inlatura murdaria neaderenta

Pentru murdarie fina sau grosiera, lichida sau uscata. Pentru uleiuri si prafuri periculoase. Cu aspiratoarele uscat/umede Kärcher esti intotdeauna pregatit pentru orice situatie gratie turbinelor de inalta performanta, tehnologiei de filtrare inovative si diferitelor accesorii.


Produsele noastre pentru unitati de productie

Calitatea curateniei este un alt element pentru stocare de calitate.

Cand trebuie sa transporti materiale in siguranta, curatenia este vitala. Pentru ca murdaria este un obstacol in calea operatiilor de zi cu zi. Reziduurile pot fi indepartate usor cu masinile robuste Kärcher de tip ride-on, aspiratoarele cu actionare prin impingere si masinile de maturat. Gratie dimensiunilor compacte sunt usor de manevrat – si aveti la dispozitie numeroase accesorii si variante, de la functionare pe gaz pana la acoperis.


Maschinenbau

Siguranta in zona de stocare la interior

Curatare sigura in zone inguste si intre rafturi – nicio problema pentru Kärcher. Dimensiunile compacte asigura manevrabilitate mare si acoperisurile cu Structura de Protectie impotriva Rostogolirii (ROPS) si Structura de Protectie impotriva Obiectelor care Cad (FOPS) asigura nivelul necesar de siguranta. In plus, performantele pe suprafete de 7.800 m²/h si capacitatea mare a bateriei asigura intervale de operare mai mari.

Maschinenbau

Puternice in mediul exterior

Pe suprafete mari, curatenia este esentiala pentru siguranta. Manipularea continua a materialelor si influentele mediului necesita solutii de curatare rapide si eficiente. Cu masinile Kärcher de tip ride-on si varietatea mare de accesorii, suprafetele de exterior pot fi curatate usor, fara a intrerupe procesele obisnuite.

Maschinenbau

Economic in utlizare

Vezi cat de eficienta poate fi curatenia. Marimea suprafetei, volumul si frecventa de curatare sunt decisive. Suntem bucurosi sa te ajutam in gasirea celor mai bune optiuni.


Produsele noastre pentru zone de stocare interne si externe

Tot ce ai nevoie pentru o impresie curata

Kärcher ofera solutia perfecta pentru curatarea birourilor: de la curatare in profunzime la polisare, iti oferim solutia perfecta pentru orice cerinta si pentru fiecare suprafata. Daca vrei o masina usor de folosit, silentioasa, sigura si puternica, Kärcher iti poate indeplini toate aceste cerinte. Cu ajutorul gamei largi de accesorii poti extinde aria de intrebuintare.


Retail

Curatitoare mobile

Usor de folosit, robuste si puternice, curatitoarele de covoare au o gama extinsa de accesorii pentru diferite intrebuintari.

Retail

Aspira uscat ca un profesionist

Dezvoltata impreuna cu curatatorii, aceasta gama beneficiaza de putere mare de aspirare si un sistem de filtrare in cinci trepte.

Retail

Inlatura praful in profunzime

Coridoarele si birourile cu podele acoperite cu covoare trebuie curatare regulat si in profunzime, ideal cu un aspirator cu perie vertical Kärcher.

Maschinenbau

Pentru curatarea celor mai mici suprafete

BR 30/4 C curata toate suprafetele dure de mici dimensiuni delicat si eficient si curata atat inainte cat si inapoi.


Produsele noastre de curatat pentru birouri

Material de informare