Retail (vanzare cu amanuntul)

Un sistem pentru succes. Aplicarea conceptelor de igiena si curatenie este una dintre cheile succesului in vanzarea cu amanuntul. Curatenia si ordinea din vehicule sunt apreciate de clienti, si fie ca o stiu sau nu, joaca un rol important in decizia finala de achizitie. Kärcher ofera solutii de curatare potrivite, eficiente si rentabile pentru toate zonele de lucru si toate pardoselile: sistemul Kärcher – o gama de masini, accesorii si solutii de curatare perfect adaptate. Sistemul nostru este imbogatit de o gama de servicii moderne – de la leasing/finantare, intretinere si reperare la serviciu de management si curatare complet – asigurand nivele adecvate de curatenie si conformitate cu standardele de igiena. Kärcher, lider pe piata mondiala a sistemelor de curatare.

Retail

Curatenie si siguranta: intotdeauna cruciale.

Clientul este intotdeauna pe primul loc si el se asteapta la standarde inalte de igiena in toate domeniile, intotdeauna. Sistemele de curatare pentru zonele destinate clientilor trebuie sa aibe anumite caracteristici. Trebuie sa fie discrete si silentioase, usor de transportat, ergonomice si a poata fi utilizate si in spatii inguste. Gratie calitatilor combinate ale masinilor de curatat Kärcher fiecare sarcina este usor de indeplinit.


Retail

Echipat pentru cele mai mari provocari

capacitatea mare a masinii de frecat-aspirat de tip ride-on B 140 R* o face ideala pentru piete mari, centre comerciale si depozite. In functie de zona de intrebuintare, masina poate fi echipata cu perii disc (BD 140 R) sau perii de tip valt (BR 140 R) si latimea de lucru poate varia de la 30 la 120 cm. Conceptul inovativ EASY operating asigura manevrabilitate oriunde.

Retail

Curatenie garantata

Aparatul agil si silentios B 40 C/W* ofera rezultate optime, chiar si atunci cand podelele trebuie curatate in cursul zilei.

Retail

O mica senzatie de maturat

Masina de maturat inovativa de mici dimensiuni KM 35/5 C este ideala pentru curatare eficienta si comfortabila. Ideala pentru zonele inguste, precum holurile de intrare sau zonele cu carucioare.

Retail

Incredibil de puternic

Aspiratorul uscat T 15/1 este cea mai silentioasa masina din clasa sa si este perfect pentru aspirare in timpul programului de lucru.

Retail

Curatenie eficienta cu vedere clara

Masinile de frecat/aspirat de tip step-on BD 50/40 RS (perie disc) si BR 55/40 RS (perie valt) impresioneaza prin sistemul de operare simplu si unghiurile excelente de vedere. Modelul este usor de montat si de demontat, economiseste timp si energie cand vine vorba de mutatul obstacolelor din drum.


Produsele noastre pentru intrari, iesiri si pasarele

Igiena: cand doar ce e mai bun este de ajuns

Pentru manipularea alimentelor trebuie indeplinite reglementari stricte de igiena atat in ceea ce priveste zonele de procesare cat i in ceea ce priveste zonele deschise clientilor. Standarde noi mai stricte, precum HACCP, standardele UE ISO si IFS, Standardul Global BRC pentru Siguranta Alimentara sau reglementarile FDA ale SUA plaseaza cereri mai mari asupra masinilor si solutiilor per total. Sistemul Kärcher, care include masini, accesorii si solutii de curatare dezvoltate si produse in laboratoarele proprii, asigura cele mai inalte standarde tehnologice pentru toate aplicatiile de curatare uscata si umeda.


Retail

Performanta personalizata

Unitatile cu inalta presiune compacte stationare sunt perfect adaptate la sarcinile specifice. Gama de posibile caracteristici acopera orice tip de intrebuintare necesara in domeniul industriei alimentare.

Retail

Foarte curat, foarte rapid

Clasa HDS compact combina tehnologii robuste, durabile, incercate si testate cu costuri de operare fara rival si operare simpla. Dur cu murdaria, bland cu mediul si operatorul: 20% mai putin combustibil consumat la 60°C in modul eco!efficiency. Si principiul jogger permite manevrare usoara si rapida.

Retail

Curatitoare cu inalta presiune fara incalzire

Cu presiune configurabila (de la 20 bar), puternicul aparat HD 10/15-4 Cage Food este ideal pentru industria alimentara. Solutia ideala pentru pre-curatare, dezinfectie si neutralizare.

Retail

O curatenie simpla

Masina de frecat/aspirat BR 40/10 C Adv compact este o masina versatila, care poate fi folosita oriunde este nevoie de frecarea podelei si extractia apei murdare .

Retail

Rapid si eficient

BR 30/4 poate curata temeinic dar in acelasi timp delicat toate departamentele mici si suprafetele blocate. Apa murdara este aspirata imediat si deci podelele pot fi folosite imediat. Ideal si pentru curatare intermediara in timpul programului de lucru.


Produsele noastre pentru zone cu mancare proaspata si zone de servire

Tehnologie de ultima generatie

Viata moderna are propriul ei ritm unic. Astazi magazinele sunt deschise non-stop Consumatorii pot cumpara cum si cand vor si prefera sa o faca intr-un mediu prietenos. Din acest motiv designerii de magazine au dezvoltat o structura dinamica bazata pe ritmul consumatorului. Materialele moderne utilizate in acest sens paveaza drumul catre posibilitati de design fabuloase – oricum, acestea aduc provocari complet noi cand vine vorba de curatare. Kärcher planuieste sa abordeze aceasta provocare cu produse de curatat eficiente si inovative. Sistemul Kärcher: masini, accesorii si solutii de curatare perfect adaptate.


Retail

Revigorant de bun

Apa este viata. Ajuta la mentinerea sanatatii si a vitalitatii. Studiile arata ca atunci cand consumatorii se pot opri pentru a se bucura de un pahar de apa de la dozatoarele Kärcher intr-un mediu placut si relaxant, intreaga lor perspectiva asupra cumparatului se schimba. Aceasta este o investitie extrem de inteligenta.

Retail

Bine fara sfarsit: aparate de curatat scari rulante

Fara masini speciale, curatarea scarilor rulante poate fi foarte dificila. Aparatul de curatat scari rulante Kärcher este o solutie rentabila si eficienta. Utilizarea regulata a aparatului impreuna cu solutiile speciale de curatare Kärcher iti vor asigura scari rulante sigure si curate.

Retail

Centre comerciale

Masinile de frecat/aspirat de tip ride-on sunt perfecte pentru curatarea si intretinerea zonelor publice din centrele comerciale. Cu conceptul de operare EASY Operation atingi nivelul dorit de curatenie de fiecare data.


Produsele noastre pentru case de marcat

Produsele noastre pentru zone nealimentare, servicii si imbracaminte

Igiena garantata in camere de depozitare si nu numai.

In sectorul alimentar, zonele de stocare sunt o parte importanta din conceptul de igiena. Bunurile sensibile sunt aduse aici, ambalate, stocate si scoase din stoc, reambalate sau dezambalate si transportate la departamentele alimentare. Si in aceste zone, Kärcher asigura conformitate cu specificatiile stricte si reglementarile legale in materie de igiena. Masinile, accesoriile si solutiile de curatare perfect adaptate asigura curatenie simpla, rapida si rentabila.


Retail

Capacitate maxima

Livrari si expedieri, incarcare si descarcare – zonele de incarcare sunt utilizate constant, ceea ce rezulta in acumulare constanta de praf. Curatitorul cu inalta presiune Kärcher te va scapa de el instantaneu. Jetul de apa cu inalta presiune inlatura chiar si murdaria persistenta, intrand in cele mai inghesuite colturi si curatandu-le rapid si eficient.

Retail

100% curat

Masina de maturat compacta KM 75/40 W curata deplin si eficient zonele de stocare blocate sau greu accesibile. Optiunea de aspirare a prafului sine nivelul de praf din aer la minimum. Si gratie conceptului de operare EASY Operation poate fi folosita si de utilizatori neexperimentati.

Retail

Inlaturarea constanta a murdariei uscate si umede

Aspiratorul uscat/umed NT 65/2 AP are tot ce ii trebuie pentru intervale de lucru lungi fara intreruperi, cu putere de aspirare constanta: doua turbine puternice, un sistem de filtrare patentat, curatare semi-automata a filtrului si capacitate mare de stocare.

Retail

Performanta perfecta pentru paleti

Drumurile curate sunt o conditie esentiala pentru transportul paletilor. Aparitia murdariei poate intrerupe intregul flux logistic. Masinile de maturat Kärcher sunt perfecte pentru asigurarea curateniei rutelor de transport. Nu numai ca sunt rapide si eficiente, dar sunt si usor de folosit.

Retail

Modul corect

Comformitatea cu standardele stricte de igiena necesita selectarea masinilor potrivite si a unui plan profesional de curatenie, pentru a fi sigur ca bacteriile virusii si ciupercile nu au nicio sansa. Tinand cont de toate acestea, Kärcher a creat o gama speciala de masini de curatat, dezinfectanti si solutii de curatare. Sistemul Kärcher: solutia completa.

Retail

Performanta constanta fara compromisuri

Masinile de maturat ride-on complet hidraulice Kärcher sunt foarte bine echipate si ajung in fiecare coltisor. Sunt prevazute cu diferite tipuri de actionare ce pot fi reglate in functie de utilizarea specifica: benzina, gaz sau acumulator.


Produsele noastre pentru zone de stocare

Curatitorul perfect pentru exterior.

Prima impresie este cruciala. Aceasta se aplica in special pentru zonele de exterior ale companiilor care au rolul de a iti promova si de a iti prezenta afacerea lumii. Murdaria de langa intrari trebuie sa fie minima pentru a evita aducerea acesteia inauntru si pentru a pastra drumurile si zonele de incarcare curate. Aceasta variaza de la frunze si murdarie rutiera la deseuri precum peleti rupti.


Retail

Curata suprafete mari in doi timpi si trei miscari

Pentru a curata zonele de exterior eficient si repede, ai nevoie de masini de maturat puternice si extrem de agile, cu consum redus de energie, capacitate mare de stocare si o gama suficienta de accesorii.

Retail

Curata. Evacueaza. Imprastie

Solutia profesionala la venirea iernii: masina de deszapezit cu latime de lucru de 100 cm, jgheab de evacuare pivotabil si distanta de aruncare ajustabila. Ideala pentru a fi folosita cu sararita sau container posterior cu pietris.

Retail

Puternica, ergonomica si eficienta

Masinile de deszapezit Kärcher inlatura zapada de pe asfalt si zonele publice rapid si eficient. Prevazute cu cinci sau sase viteze, doua viteze diferite de marsarier, se potrivesc oricaror spatii .

Retail

Performanta dovedita atat pentru exterior cat si pentru interior

Masina de maturat manuala KM 70/20 C ofera o maturare aproape fara nicio urma de praf si este de 7 ori mai rapida decat o matura conventionala – atat la exterior cat si la interior.

Retail

Dur cu murdaria – usor de folosit

Ai nevoie de curatenie si in parcari supraetajate? Aici isi dovedesc adevarata pricepere masinile robuste de frecat/aspirat, precum BR 100/250 R.


Produsele noastre pentru zone exterioare si spatii verzi

Produsele noastre pentru parcari si parcari subterane

Curatarea eficienta si eficace a birourilor

Curatenia si igiena sunt tot ce conteaza cand vine vorba de industria alimentara. Camerele administrative precum birourile, camerele de calculatoare pentru controlul liniei de productie sau unitatile sanitare, localizate chiar langa productie, sunt zone sensibile. Aici sarcina este sa minimizam transferul de murdarie si praf din zona de productie in aceste camere si invers.


Retail

Performanta de top pe suprafete mari

Gama inovativa BRC combina avantajele spray-extractiei cu puterea mecanica de curatare a unei perii, fiind perfect pentru curatarea suprafetelor mari in timp scurt.

Retail

Aspiratoare uscate profesionale

Inovativul T 10/1 Adv a fost creat impreuna cu curatatoriile si impresioneaza prin puterea mare de aspirare combinata cu un sistem de filtrare in 5 trepte ce include un filtru din pasla cu 3 straturi, un filtru principal permanent si un filtru pentru protectia motorului. Un cartus cu filtru HEPA ce poate fi montat ulterior.

Retail

Inlatura praful in profunzime

Coridoarele si birourile cu podele acoperite cu covoare trebuie curatare regulat si in profunzime, ideal cu un aspirator cu perie vertical Kärcher.

Retail

Curatitoare mobile

Curatitoarele cu spray-extractie Kärcher sunt potrivite pentru orice tip de suprafete textile: pardoseli textile, tapiterie, scaune de birou si scaune de masina. Curatitoarele mobile cu spray-extractie Puzzi, care sunt pe cat de puternice pe atat de robuste, sunt prevazute cu o gama extinsa de accesorii si pot fi utilizate pentru multe intrebuintari.


Produsele noastre de curatat pentru birouri

Material de informare