Sectorul sanatatii


Igiena perfecta si eficienta ridicata. Conducerea cu succes a spitalelor si clinicilor aglomerate este legata de igiena moderna si de eficienta. Importanta vitala a mentinerii curateniei, in special evitarea infectiilor nozocomiale si a transmiterii germenilor, trebuie asigurata prin curatenie si ingrijire optime. Fiecare zona din spital necesita solutiile sale de curatare specifice -de la zone mici la zone mari, de la bucatarii la sali de operare. In spitalele si clinicile aglomerate, intretinerea eficienta a curateniei este esentiala pentru ca rareori este timp pentru curatare in profunzime. Standardele de igiena ridicate ce trebuie indeplinite, presiunile impuse de cresterea costurilor si competitia fac lucrurile mai complicate. Kärcher ofera produse ideale pentru indeplinirea acestor cerinte: sisteme de curatare profesionale si eficiente. Si servicii individuale ce variaza de la curatare mobila la curatare intensiva.

Gesundheitswesen

Rute de circulatie – curate si sigure.

Traficul constant din zonele publice precum intrari, coridoare si coridoarele de sectie lasa putin timp curateniei. Important aici este echilibrul dintre intretinere, curatenie provizorie si curatenie in profunzime. Pentru curatare temeinica, pastrarea valorii, prevenirea prafului si siguranta – pentru toate tipurile de podele, suprafete dure si covoare. Kärcher pune igiena pe primul plan.


Gesundheitswesen

Covoarele sunt curatate rapid

Atunci cand nu ai timp indeajuns pentru curatarea in profunzime sau uscarea covoarelor: sistemul Kärcher alcatuit din masina de curatat covoarele BRC 45/45 C si detergentul iCapsol RM 768 cu 2 valturi ofera rezultate superbe si lasa podelele aproape uscate, putand fi utilizate dupa numai 20 de minute.

Gesundheitswesen

Ideal pentru intrari

Masina de frecat-aspirat B 90 este creata pentru curatarea suprafetelor mari. Are o functie de pre-maturare pentru inlaturarea murdariei grosiere, neaderente. Padul diamantat face podelele din piatra lucioase pentru mai mult timp. Gratie functiei silentios, B 90 poate fi folosit si in sectiile cu pacienti.

Gesundheitswesen

Usor de manevrat li rapid pe coridoare

BD 50/40 RS este cel mai manevrabil aparat din clasa sa. Permite vedere clara de-a lungul coridoarelor sectiei. Usor de pozitionat si de inlaturat pentru mai mult spatiu. Solutia eficienta pentru curatenia zilnica de intretinere a suprafetelor dure.

Gesundheitswesen

Eficienta este o chestiune de reglare

B 60 cu sistem KIK este complet configurabil si gratie sistemului de curatare a rezervorului pe interior asigura nu numai igiena podelelor. In modul eco!efficiency, viteza periei si puterea de aspirare pot fi reduse pentru murdarie usoara.

Gesundheitswesen

Cel mai silentios aspirator din clasa sa

T 12/1 eco!efficiency cu filtru HEPA este creat pentru igienizarea saloanelor de spital. Nivelul de putere acustica este redus cu 5 dB(A) fata de modelul standard si echivaleaza cu o reducere a zgomotului cu aproximativ 70%.

Gesundheitswesen

Lustruieste urmele si fa-le sa dispara

BDP 43/450 C Adv si pulverizatorul sunt o solutie rapida pentru indepartarea urmelor si a peliculelor. Ideal pentru zonele aglomerate, ce nu permit curatare temeinica.


Produsele noastre pentru zone publice

Zone sanitare – curata in profunzime rosturile si imbinarile.

In zonele sanitare, prevazute cu podele anti-alunecare, curatarea manuala are limitele sale mai ales cand vine vorba de indepartarea calcarului, a uleiurilor si a reziduurilor cosmetice. In bai, dusuri si cabine de proba – oriunde exista podele texturate, spatiu limitat si cerinte de igiena riguroase: prevenirea transmiterii germenilor in aceste zone este cruciala. Prin utilizarea periodica a masinilor de curatat compacte si eficiente Kärcher, podelele, rosturile si imbinarile vor fi curate si igienizate.


Gesundheitswesen

Curatare intermediara optima

BR 30/4 C curata perfect in colturi, in jurul coturilor si sub racordurile joase. Gratie valtului din microfibra este ideal pentru indepartarea pufului si a parului de pa dalele fine din piatra. Ideal pentru zonele sanitare sau umede, ca de exemplu rezerve de spital cu baie proprie.

Gesundheitswesen

Curatare in profunzime optima in zonele sanitare

BDS 43/180 C Adv este ideal pentru utilizare neintrerupta: maner cu inaltime ajustabila pentru operare ergonomica si maner cu doua coloane pentru manuire usoara chiar si la putere maxima. Este pliabil pentru a salva spatiul de depozitare.

Gesundheitswesen

Ideal pentru podele texturate

Tehnologia cu valturi a BR 40/10 curata imbinarile si rosturile in profunzime si freaca si aspira dintr-o singura trecere. Mentine zonele sanitare si baile curate si igienizate.

Gesundheitswesen

Imbinari si rosturi curate – murdaria nu are nicio sansa

Curatitorul cu abur DE 4002 este raspunsul pentru reziduurile persistente de sapun din dusuri, in special pentru zonele greu accesibile cu ajutorul mopului. Kit imbinari si rosturi – delicat cu suprafetele si mediul.

Gesundheitswesen

Aspirare puternica, testata si incercata

Scurgerile mai mici sau mai mari sunt frecvente in spitale. Aspiratoarele umede/uscate precum NT 48/1 sunt ideale pentru indepartarea cantitatilor mari de apa si pentru curatarea folosind masinile monodisc.


Produsele noastre pentru zone sanitare

Zonele de tratament – igiena maxima.

Zonele sterile precum salile de operatie si laboratoarele sunt zone cu cerinte ridicate de curatenie. Scopul este atingerea si mentinerea nivelului maxim de igiena pentru a evita infectiile nozocomiale. Masinile de curatat folosite in aceste zone trebuie sa indeplineasca standard riguroase de igiena. Mai mult, aceste zone sunt deseori aglomerate, timpul pentru curatenie temeinica este limitat iar podelele sunt supuse la trafic intens si conditiile inghesuite fac curatarea si mai dificila.


Gesundheitswesen

Mai repede este mai bine

Podelele perfect lustruite sunt extrem de importante in locurile in care suprafetele sunt supuse la nivel ridicat de stres mecanic si sunt expuse la solutii agresive precum dezinfectantii. Masina de lustruit cu viteza ultra-inalta BDP 50/1500 este ideala pentru podelele supuse la stres mecanic intens si este prevazut cu placi de actionare cu paduri plutitoare pentru podele neuniforme.

Gesundheitswesen

Operare si finisare rapida

BD 40/12 este alternativa inteligenta a mopului gratie instalarii rapide, performantei excelente si uscarii rapide. Aceasta masina compacta cu acumulator este versatila si usor de manevrat, ideala pentru curatenia de intretinere, in special in zonele inguste.

Gesundheitswesen

Pentru cerinte in crestere

In laboratoarele histologice, unde se utilizeaza cantitati mari de ceara, curatarea podelei ia foarte mult timp dar este esentiala pentru siguranta muncii. Pentru a inlatura eficient murdaria persistenta precum ceara, este nevoie de un sistem special alcatuit dintr-o masina si o solutie de curatare, ca de exemplu BR 40/10 cu paduri valt cu rotatie inversa si curatare proprie si solutia de curatare in profunzime intensiva RM 750pentru podele mai curate si siguranta mai mare.

Gesundheitswesen

Ideal pentru salile de operatie

B 40 W indeplineste cele mai inalte cerinte: usor de folosit si atat de silentios incat poate fi utilizat oricand. Sistemul de clatire a rezervorului protejeaza impotriva contaminarii. Bateriile nu necesita intretinere si deci operarea decurge fara probleme. Gratie stilului compact si manevrabilitatii, B 40 poate fi folosit si in salile de operatie.

Gesundheitswesen

Silentios dar dur cu praful

Schimbatul frecvent genereaza o cantitate mare de praf.. Cu numai 56 dB (A), T 15/1 este cel mai silentios din clasa sa si poate fi folosit oricand. Filtru HEPA standard.


Produsele noastre pentru zonele de tratament

Bucataria – apetisant de curata.

Prepararea mancarii pentru un numar mare de pacienti si angajati necesita standarde inalte de igiena. Kärcher ofera un sistem complet ce urmeaza conceptul HACCP si indeplineste toate standardele de curatenie folosind echipament special. In toate zonele de pregatire, stocare si distributie. Pentru diverse intrebuintari, de la curatarea zonelor de lucru la curatarea carucioarelor pentru servire. Pentru inlaturarea murdariei persistente si grosiere. Eficient si pe podele texturate.


Gesundheitswesen

Valturi – mai in profunzime in rosturi si imbinari

Fiind plata si compacta, masina de frecat BRS 40/100 ajunge usor sub dulapurile din bucatarie. Gratie valturilor aceasta masina este alternativa monodiscurilor pentru dalele anti-alunecare.

Gesundheitswesen

Inalta presiune in bucatarie

Curatarea cu inalta presiune cu sistem de aspirare integrat este ideala in bucatarie. Curatitorul de suprafete FRV 30 poate curata si aspira in acelasi timp. folosit cu solutia RM 731 pentru indepartarea grasimii si a proteinelor, este dur cu proteinele, grasimea si uleiul – dar delicat cu suprafetele.

Gesundheitswesen

Lung si scurt

B 40 W a fost creat pe baza principiului HACCP si ofera rezultate optime pe suprafete mari. Prevazut cu un cap perie valt si peri lungi/scurti, curata usor si dalele anti-alunecare. Cu sistem DOSE pentru curatare si dozare optima a solutiei de curatare.

Gesundheitswesen

Specialist pentru cantine

Cantinele sunt supuse la murdarie grea precum pete de cafea, grasime si reziduuri de proteine. BD 40/12 C indeparteaza rapid si temeinic murdaria persistenta de pe dalele fine din piatra din cantine. De asemenea ajunge in zone inaccesibile pentru masinile de mari dimensiuni.


Produsele noastre pentru zonele de bucatarie

Birouri si camere de conferinta – curatate in profunzime.

Birourile si camerele de conferinta din spitale sunt au deseori podelele din mocheta sau parchet pentru a crea o atmosfera placuta. Pentru a pastra valoare acestor materiale de inalta calitate, aveti nevoie de sisteme de curatare specifice. Nu in ultimul rand si pentru a mentine un nivel constant de igiena si a preveni transmiterea germenilor – pentru ca murdaria si germenii nu fac diferenta intre zonele clinice si cele de birouri.


Gesundheitswesen

Silentios-silentios si universal

Aspiratoarele uscate precum T 15/1sunt perfecte pentru curatarea de intretinere zilnica – cu sau fara sac filtru: aceste inlatura temeinic praful si murdaria de pe covoare, podele laminate sau podele din PVC, fara efort.

Gesundheitswesen

Aparat multifunctional pentru toate suprafetele

Aspiratorul cu perie CV 60/2 se adapteaza automat la orice tip de pardoseala. De la suprafete dure la covoare si inapoi – fara sa trebuiasca sa schimbi accesoriile. Usurinta de utilizare este combinata cu gradul inalt de manevrabilitate. Performanta este combinata cu versatilitatea: valturi cu rotire inversa, teava de aspirare si filtru HEPA optional. Plus kit de accesorii pentru zonele greu accesibile. Cu stocare practica on-board pentru accesorii si incarcator.

Gesundheitswesen

Curatare temeinica

Covoarele sunt supuse la trafic intens in fiecare zi. Din acest motiv profesionistii in curatenie prefera curatitoarele de covoare Kärcher. Aceste masini robuste, puternice si versatile sunt create pentru curatarea covoarelor in profunzime si sunt ideale pentru curatare intermediara si pentru inlaturarea petelor de pe textile. Masinile noastre pot fi folosite si pentru curatarea in profunzime a jaluzelelor verticale si a tapiteriei. Cu accesoriile potrivite pot fi folosite si pentru curatarea dalelor si a ferestrelor.

Gesundheitswesen

Cuplul cucereste murdaria

Masinile de polisat cu acumulatori Kärcher precum modelul compact BDP 43/1500 C genereaza cuplu ridicat pentru extra-stralucire. Aspirarea prafului face totul mai usor. Aceasta tehnologie are rezultate excelente si in ceea ce priveste uzura si intretinerea.


Produsele noastre pentru zonele administrative

Performanta ridicata in toate zonele.

Nu este important numai ca zonele din afara spitalelor sa creeze o impresie buna: intretinerea infrastructurii pe tot parcursul anului este indispensabila pentru ca sarcinile de zi cu zi sa se desfasoare bine si in siguranta. Aceasta se aplica in special pentru accesul ambulantelor, intrari si drumuri pentru pacienti si personal. De asemenea este importanta curatarea parcarilor etajate si intretinerea zonelor verzi. Masinile de maturat Kärcher au puterea si versatilitatea necesare pentru aceste sarcini: maturare, uscata sau umeda. Tunderea ierbii. Adunarea frunzelor. Si ofera servicii complete pe timp de iarna.


Gesundheitswesen

Pe drumul cel bun

Parcarile supra-etajate solicita deseori masinile de frecat-aspirat: suprafete mari, murdarie persistenta si grosiera si rampe abrupte. Kärcher BR 100/250 R este masina potrivita: gratie cadrului robust din otel pentru utilizare in conditii grele pe suprafete cu inclinatie de pana la 15%. Intervale lungi de operare gratie acumulatorului puternic si a rezervorului cu apa de mari dimensiuni.

Gesundheitswesen

Poate fi mai usor de atat?

Compact si usor manevrabil, KM 75/40 W curata in profunzime suprafete mici si medii fara efort. Actionarea cu tractiune inlocuieste puterea fizica, in timp puterea mare de aspirare curata fara formare de nori de praf. Disponibil in varianta cu motor puternic pe benzina sau in varianta silentioasa cu acumulator pentru utilizare in interior – cu set optional antistatic pentru maturarea covorului.

Gesundheitswesen

Standardul pentru eficienta

MC 50 demonstreaza in fiecare zi ca economia si ecologia merg mana in mana. O masina de maturat compacta si eficienta, ecologica in toate aspectele. Sistemul de aspirare inovativ cu suflanta de mari dimensiuni atinge puterea maxima de aspirare la 75% din viteza motorului. Rezultatul: mai silentios, consum mai mic, emisii mai putine si uzura mai redusa. Valorile MC 50 sunt sub valorile specificate de standardul strict cu privire la emisii STAGE IIIa.

Gesundheitswesen

Progres usor

Kärcher KM 90/60 R este o masina de maturat-aspirat ride-on compacta care combina un nivel ridicat de comfort de operare cu performanta mare in ceea ce priveste suprafetele si curatare automata, eficienta a filtrului. Caracteristicile includ scaun ajustabil, volan si roti supradimensionate pentru utilizare usoara.

Gesundheitswesen

Pentru utilizare pe tot timpul anului.

Cu MC 50 Advanced obtii rezultate optime si este ideal pentru a fi folosit pe tot timpul anului. Sistemul de schimbare rapida permite schimbarea accesoriilor precum cel pentru tuns iarba sau pentru deszapezit in doar cateva minute.


Produsele noastre pentru zonele exterioare si parcarile subterane

Material de informare