Servicii de curatare

Succes prin parteneriat. Tendinta catre externalizarea sarcinilor de curatenie continua printre autoritatile locale si companii. Prin urmare, perspectivele pentru furnizorii de servicii de curatenie sunt pozitive, dar prezinta si provocari: competitie dinamica, presiunile datorate cresterii costurilor si noi activitati si proceduri in domeniul curateniei. O performanta buna nu mai este o garantie a succesului. Eficienta si sustenabilitatea sunt factori decisivi ai succesului, precum si managementul si parteneriatele puternice si de incredere. Kärcher, lider pe piata mondiala pentru tehnologia de curatare.

Gebaeudedienstleister

Ideal pentru orice tip de pardoseala.

Pardoselile pot fi diferite dar scopul este acelasi: curatarea si ingrijirea perfecta a tuturor pardoselilor dure sau elastice. Sistemul Kärcher este solutia ideala pentru curatenie in profunzime, curatenie de intretinere si pentru ingrijirea tuturor tipurilor de pardoseala - umeda sau uscata, cu masina sau cu echipament de curatare manual. Cu accesorii create special si solutii de curatare formulate perfect. Si rezultatele sunt perfecte atat in centru cat si in colturi. Cu toate posibilitatile si avantajele ce vin dintr-o experienta de 75 de ani ca lideri mondiali in tehnologia curateniei.

Gebaeudedienstleister Bodenbelag
Gebaeudedienstleister Bodenbelag
Gebaeudedienstleister Bodenbelag

Mecanic, manual, individual.

Cerintele pentru curatenie eficienta sunt diferite in majoritatea cazurilor. In functie de tipul de pardoseala, de suprafata, de gradul de murdarire si de amplasarea locatiei (inauntru sau afara), factori precum reglementarile de igiena, siguranta muncii si compatibilitatea mediului trebuie luate in considerare. Solutia corecta este din ce in ce mai des un sistem ce combina elemente individuale care se potrivesc perfect.

Sistemul Kärcher este o gama completa de produse si servicii conexe dintr-o singura sursa, care poate fi combinata pentru a crea cea mai buna solutie pentru orice situatie. Si factorul decisiv nu este gama de elemente disponibile si cerinta efectiva. Ca partener de solutii, Kärcher iti ofera nu tot ce poate, dar tot ce este necesar pentru utilizatorul sistemului.


Produsele noastre pentru suprafete dure

Extragem si ultimul fir de praf din covor.

Covoarele din cladirile de birouri, hoteluri si scoli sunt supuse la trafic intens in fiecare zi. Curatitoarele de covoare, aspiratoarele si masinile de maturat Kärcher si-au dovedit valoare timp de zeci de ani. Aceste masini robuste, puternice si versatile sunt create pentru curatare in profunzime, curatare intermediara si curatare pe loc a covoarelor si pentru indepartarea petelor de suprafetele textile. De asemenea curata in profunzime jaluzele, tapiteria si scaunele masinilor.

Gebaeudedienstleister Teppich
Gebaeudedienstleister Teppich
Gebaeudedienstleister Teppich

Produsele noastre pentru suprafete textile

Zone sanitare – curata in profunzime rosturile si imbinarile.

Zonele sanitare cu pardoseala anti-alunecare sunt mai dificil de curatat. Depuneri de calcar, grasime si reziduuri cosmetice in bai, dusuri si cabine de proba si aproape oriunde, podele texturate sau zone inguste unde cerintele de curatenie sunt mari: in aceste zone, prevenirea transmiterii germenilor este cruciala. Prin utilizarea periodica a masinilor de curatat compacte si eficiente Kärcher, podelele, rosturile si imbinarile vor fi curate si igienizate.

Gebaeudedienstleister Sanitär
Gebaeudedienstleister Sanitär
Gebaeudedienstleister Sanitär

Pentru succes vizibil, in fiecare zi.

Economisirea si igiena nu se exclud reciproc in curatenie, daca aceasta este abordata sistematic. Daca folositi solutiile de curatare nepotrivite sau dozajul inadecvat nu veti obtine rezultatele dorite. Masinile si masinile manuale care sunt prea puternice, prea slabe sau incorect reglate te vor costa mai mult, chiar si pe termen scurt, decat orice aparenta reducere pe care ti-o ofera. Cu sistemul Kärcher, specialistii in curatenie opteaza pentru succes in fiecare privinta. Pentru intrebuintare sigura si performanta asigurata. Pentru calitate de top si functionalitate sofisticata. Pentru servicii de incredere si eficienta maxima. Si pentru tot ceea ce face diferenta: Kärcher.


Produsele noastre pentru unitati sanitare

Curatenie facuta acasa.

Igiena este 'esentiala' in bucatarie si restaurant. Si din motive de conformitate trebuie sa nu existe loc de indoiala ca igiena este prioritatea numarul unu in acest caz. In acest domeniu sensibil, sistemul Kärcher iti ofera totul pentru curatenie profesionala in stricta conformitate cu reglementarile de igiena. Ai la dispozitie o gama completa de instrumente manuale, masini de curatat puternice, accesorii si solutii de curatare pentru orice, de la suprafete din inox la placi si podele care pot fi pastrate curate si igienizate.

Gebaeudedienstleister Küche
Gebaeudedienstleister Küche
Gebaeudedienstleister Küche

Curatare in profunzime fara efort in zone in care igiena este critica.

Curatitorul cu abur SG 4/4 cu VapoHydro curata complet fara substante chimice si este ideal pentru industria alimentara. Sistemul sau cu 2 rezervoare si tehnologie de umplere rafinata, permite intervale lungi de curatare. Cu VapoHydro poti ajuta presiunea aburului si saturatia acestuia (abur sau jet de apa fierbinte). Nici cea mai persistenta murdarie nu are vreo sansa in fata temperaturilor ridicate si a presiunii oferite de SG 4/4. Si masinile de frecat-aspirat mobile si compacte sunt ideale pentru curatarea in profunzime a suprafetelor dure din bucatariile mici si restaurante. Aceste masini includ tehnologii consacrate precum si unele dintre cele mai inovative solutii, precum KART - Kärcher Advanced Response Technology (Tehnologie Avansata de Raspuns Kärcher) - cu ajutorul careia le poti conduce ca pe o masina.


Produsele noastre pentru bucatarii si restaurante

Echipamente profesionale pentru servicii profesionale pentru profesionisti.

Cand industria incheie un contract cu un furnizor de servicii de curatare, acesta din urma are nevoie de asemenea de partenerul potrivit: un furnizor care poate oferi totul si face totul posibil. Cu masini pentru intrebuintari standard si de specialitate. Tehnologie de incredere ce poate livra putere maxima cand este nevoie pentru a indeparta murdaria persistenta. Chiar si in conditii de operare dificile, si in functionare continua. Masinile si accesoriile sunt construite ergonomic, usor de intretinut si foarte mobile. Incorporate intr-o retea indeajuns de flexibila pentru a acoperi orice.

Gebaeudedienstleister Industrie
Gebaeudedienstleister Industrie
Gebaeudedienstleister Industrie

Orice este necesar pentru industrie.

Curatarea cu inalta presiune stationara si mobila sunt intrebuintari esentiale in industrie, fie ca este vorba de procesarea carnii, sectorul chimic sau automotive. Un singur sistem de curatat cu inalta presiune Kärcher poate servi pana la 12 utilizatori in momente diferite de utilizare cu pana la 12.000 l/h de apa la in alta presiune. Daca performanta de curatare a curatitoarelor cu inalta presiune conventionale tot nu este de ajuns, solutia finala este Kärcher UHP. Cu apa calda cu presiune de pana la 800 bar sau cu apa rece cu presiune de pana la 2.500 bar, aceste curatitoare cu presiune ultra-inalta sunt cele mai bune 0entru cele mai dificile intrebuintari industriale. precum indepartarea vopselii sau a tencuielii, curatarea rezervoarelor si a tevilor. Deseori curatarea cu apa si abur nu este o optiune, poate si din cauza riscului de coroziune in cazul matritelor de turnare, sau din cauza nevoii de de a evita lasarea de reziduuri polizate. In aceste situatii puteti opta pentru suflantele ci gheata carbonica Kärcher care sunt create pentru indepartarea delicata a murdariei de pe suprafete – folosind peleti de gheata carbonica ca mijloc abraziv.


Produsele noastre pentru uz industrial

Versatilitate de neegalat.

Ca inventator al curatitoarelor cu inalta presiune, Kärcher ofera o gama de produse de curatare cu inalta presiune ce acopera toate nevoile in termeni de rafinament tehnic si intrebuintare – fie ca sunt unitati cu incalzire sau fara, actionate de motor electric sau de motor cu combustie, mobile sau stationare. La aceleasi standarde tehnologice, de eficienta si de calitate, masinile de maturat si masinile de maturat/aspirat Kärcher sunt recunoscute pentru rezultatele excelente in curatarea exterioara pe diferite suprafete si terenuri. Intotdeauna cea mai buna masina pentru orice nevoie.

Gebaeudedienstleister Außen
Gebaeudedienstleister Außen
Gebaeudedienstleister Außen

Gama de vehicule pentru tot anul.

Maturare , curatare umeda, zone cu iarba si utilizare pe timp de iarna – acestea sunt cele patru anotimpuri pentru vehiculele municipale Kärcher. Acestea ofera putere ridicata si eficienta maxima si sunt ideale pentru utilizare pe tot parcursul anului. Si cand sarcinile extraordinare cer solutii extraordinare, sistemul Kärcher pune la dispozitie un intreg alfabet de accesorii: accesorii care pornesc de la burghiuri, la incarcatoare frontale si distribuitoare-Y. Mai mult, vei gasi practic orice solutie speciala de care ai nevoie.


Produsele noastre de exterior

Material de informare

CONTACTE

Reprezentanţa oficială al concernului german Alfred Kärcher SE & Co. KG în Republica Moldova

Oficiul Central

str. Bogdan Voievod, 7, MD-2068,
mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel:. +373 (22) 806 300
e-mail: info@karcher.md

REȚELE SOCIALE
CO₂- NEUTRAL WEBSITE